BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #461399 przez justyna84
No widzisz jeszcze lepiej ,super :) . To pedz tam szybko zanim coo go ktoos zgarniie :silly: i powiedz nam czy go wzieelas :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #461400 przez dominia
Aniajulia to super jak jest w tym samym mieście, poczytaj sobie opinie, jedź sprawdź i bierz jak Ci bedzie odpowiadał :) zawsze coś w kieszeni zostanie :)

12 lata 1 miesiąc temu #461402 przez Alina2408
hey
moja niunia rusza sie prawie non stop kiedy ja tego nie robie :) z pewnoscia lubi jedzenie to ja najbardziej motywuje i kawka zbozowa :) co do spania to noc mialam okoropna wiec chwile posiedzialam w necie i wypilam meliske i pozniej jakos poszlo ale ja sie musze przyznac ze w lidlu kupilam taka poduszke dla tych co spia na boku troszke sie rozni od tych dla przyszlych mam ale byla duzo tansza bo 40 zl no a swietnie sie spraawdza co lepsze nazwalismy ja z tatusiem edek ubralizmy zeby byl sympatyczniejszy :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #461403 przez aniajulia2
No wlasnie. Teraz pozostaje mi czekanie na wiadomosc od sprzedajacej bo nie podala w ogloszeniu nr tal

12 lata 1 miesiąc temu #461406 przez Alina2408
a mam jeszcze do was jedno pytanie podobaja mi sie nosidelka typu banana i wlasnie sie zastanawiam nad takim allegro.pl/moby-baby-oryginalne-nosidelk...zja-i2684076662.html

12 lata 1 miesiąc temu #461410 przez dominia
Alina bardzo ciekawie to wyglada i nie jest drogie :) ja niestety nie moge nosic malego w takim czyms bo moj kregoslup by tego nie wytrzymal ;)

12 lata 1 miesiąc temu #461415 przez Alina2408
wlasnie dlatego sie zastanawiam bo z womaru kosztuje okolo 100 zl a pewnosci ze sie sprawdzi nie ma dlatego mysle o tym

12 lata 1 miesiąc temu #461416 przez Madlen
Gabilee uważam uważam na siebie :). Chyba niedługo już pochodzę do kosmetyczki.
A synuś rusza się zazwyczaj, kiedy chcę się skupić na czymś innym :)
Lubi czekolade, lody,czas przed moim zaśnięciem nie lubi na pewno moich nerwów, bo wtedy też jest aktywny.

Gosiunia a jakie łóżeczko kupiłaś?
Jak masz linki zakupów to podaj.

Alina super, bardzo mi się odoba to nosidełko. I cena ok.

12 lata 1 miesiąc temu #461423 przez justyna84
Alina a jak ty chcesz nosic w nim noworodka nie jest ono za niskie na glowke ;) ?. Mimo wszystko wedlug mnie najlepsze sa zwykle chusty dla noworodkow takie na wiazanie ze dziecko jest cale owiniete .Mam zamiar taka kupic na wyjscia bo z moim bablem chodzacym to inaczej nei idzie a slyszalam ze sa bardzo fajne ale nie wiem jaka tu jest cena tego .

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461424 przez Alina2408
tatus kupil sam lozeczko dla naszej fasolki klups z zyrafka prezentuje sie rewelacyjnie :) az przemalowalismy wszystkie meble zeby psaowalo hehe w
bo my sie musimy zmiescic na 30 metrach :)

Justyna nie bardzo rozumiem pytania bo tam jest pokazane jak noworodka nosic na lezaco

12 lata 1 miesiąc temu #461430 przez ola85
hej dziewczyny,
U mnie dziś świeci słońce i jest pięknie.
Ja w ogóle nie potrafię spać na lewym boku i to od dziecka, staram się przyzwyczajać ale to trudne. Wieczorem zawsze łapie mnie straszny głód, a jak się najem to robię się "wielka", no i zawsze tak do pierwszej w nocy to tak zasypiam i budzę się co chwilę. Potem już śpię dobrze i budzę się na plecach :blink:
Madlen - ja miałam takie omdlenia gdzieś do 16 tyg, w ogóle nie mogłam wejść do sklepu bo od razu mi słabo było, a w kościele to raz ustałam 3min i już mdlałam. U mnie chyba winne było niskie ciśnienie, teraz jest lepiej, ale na zakupy sama nie jeżdżę.

12 lata 1 miesiąc temu #461431 przez Alina2408
spokojnie :) lepiej jak ktos na pewne rzeczy zwroci mi uwage niz mialabym czuc sie zaskoczona :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461445 przez vini-miki
czesc :)
Fajne nosidelko i cena przystepna :)
u nas pogody szaro-burej ciag dalszy, masakra, na nic sie nie ma ochoty przez to, dlatego wczoraj zasiadlam znow przy maszynie i oto, tada: torba na zabawki na box do salonu :D, jeszcze musze tylko taki rozdzielnik mniejszy uszyc na pieluchy, chusteczki, smoczki itp. zebym na dole tez pod reka wszystko miala :D
Dzisiaj przyszla mi paczka od ubezpieczyciela z rzeczami do porodu, jakies maty, ceraty, podklady, sr. dezynf., nawet zacisk do pepowiny :D, matki poporodowe i jakas jeszcze drobnica. kurcze poczulam juz dreszczyk emocji hehe, ze to juz tak niedaleko

Kiedys sie ktoras pytala o mebelki z Ikei, no to ja mam z serii Hensvik, komplet i jak dla mnie jest wypas :) sliczny i stabilny, jakby co to moge jeszcze raz foty wkleic :)
A ponizej ta torba, narazie wisi przy lozeczku :)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #461447 przez Alina2408
gratuluje torba sliczna sama sie zastanawiam nad zakupem maszyny bo zoawsze mnie ciagnelo a pomyslow nie brakuje :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka