BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #461341 przez [email protected]
Dzien dobry :)
Moj synek też ostatnio był jakis leniwy albo ululany bo dużo sprzatania i mało leżałam,jednak wole jak buszuje i kopie wtedy jestem spokojniejsza,od 7 kopie i musiałam wstac na siku,M szczesliwy bo czuje i widzi jak brzuch sie podnosi :)
Wczoraj sąsiedzi nawdychali sie czadu,cała trójka w szpitalu,mam nadzieje że nic im nie jest,mają 4letniego synka,mieli czujnik ale wyłaczony,nie mam pojecia dlaczego :unsure: u nas też byli z pogotowia gazowego i czujnik pokazywał minimalną ale jednak czad,wietrzylismy całe mieszkanie,było u nich takie stężenie że weszło przez drzwi z klatki.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #461343 przez Madlen
Nie czuło się ruchów na początku- źle, za bardzo dzidzia szaleje- nie można spać;
mało się wierci- też źle. I tak do końca..
No zapytam gina w środę o co kaman z tym osłabnięciem.. Ja silna baba a takie numery :)

A z ciekawości..Co najbardziej rusza Wasze dzieciaczki? Muzyka? Czekolada? Słodki napój? Poruszanie brzuszkiem?

12 lata 5 miesiąc temu #461349 przez natalka
Hejka :)
Moja mała jest najbardziej aktywna rano jak położę się na plecach wczoraj nawet się ze mną pobawiła popukałam palcem w brzuch a ona odpowiadała kopniaczkiem :laugh:
Ja nadal czekam na ten leżaczek-bujaczek, który wam pokazywałam już prawie tydzień minął babka się nie odzywa i co najgorsze zlikwidowała konto z tablica.pl zastanawiam się co robić. Co o tym myślicie?

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 5 miesiąc temu #461360 przez gabilee
hej mamusie wkoncu sie wyspalam :)wstalam o 9 :)
natalka kurcze a dzwonilas do niej? wyslalas pieniazki?
madlen uwazaj na siebie kochana :) tez robie rzesy i kurcze tak ciezko wylezec ...

ja chyba dzis gdzies sie wybiore , bo mam dosyc w domku siedzenia :P a wy jakie plany na dzisiaj?

chcialabym cos kupic dla malego , ale jakos motywacji nie mam ;/

12 lata 5 miesiąc temu #461368 przez natalka
Pieniądze wysłałam w poniedziałek, numeru tel. nie mam ale wysłałam wczoraj maila.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 5 miesiąc temu #461373 przez aniajulia2

12 lata 5 miesiąc temu #461375 przez gabilee
natalka to ja nie wiem ;/ kurcze co z tymi ludzmi no nie wiem poczekaj do pon-wt moze paczka dojdzie :)
madlen moj maly fika nabardziej jak leze na plecach albo na boku jak zasypiam a i jak poruszam brzuchem go obudze :P :) a twoj dzidzius na co reaguje?

12 lata 5 miesiąc temu #461379 przez gosiunia88
hello
:)
Byliśmy wczoraj z mężem na zakupach . zamowilismy lóżeczko , kupilismy przewijak , zestaw do paznokci, szczotke do wloskow, smoczek z aventu, butelki 150 ml tommee tippee i 260 ml pieluchy tetrowe 10 szt. termometr do wody, i dostałam od znajomej wczoraj 3 wory ciuszków:)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #461381 przez gosiunia88
hello
:)
Byliśmy wczoraj z mężem na zakupach . zamowilismy lóżeczko , kupilismy przewijak , zestaw do paznokci, szczotke do wloskow, smoczek z aventu, butelki 150 ml tommee tippee i 260 ml pieluchy tetrowe 10 szt. termometr do wody, i dostałam od znajomej wczoraj 3 wory ciuszków:)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #461382 przez justyna84
natalka podejrzewam ze babka cie oszukala .To czemu poslalas jej pieniazki bez towaru? jest takie cos jak za pobraniem wlasciciel posyla ci towar a ty placisz za niego przy odbiorze i pieniazki trafiaja do wlasciciela? Z kad jestes?

Ja tam spie jak mi jest wygodnia na jednym boku na drugim na plecach w pierwszej ciazy tez sama sobie wybieralam pozycvje i jakos sie nic nei dzialo ,wydaje mi sie ze nei trzeba sie tak trzymac kurczowo wszystkich regul ;)

Aniajulia wozeczek superowy jak nie ma felerow ja bym go wziela ma tez fajna cene bo one nowe sa drogie,pewnie o tym wiesz. Mialam taki sam tylko starszy model i z pelnym sumieniem moge ci go polecic jeszcze cena do negocjacji to pewnie jakies 50 zl ci spusci ,tak jakbys miala wysylke gratis ,oczywiscie za ´´pobraniem´´ ja moj wozek wysylalam az nad morze i placiclam za wysylke 55zl co oczywiscie mi sie zwrucilo

12 lata 5 miesiąc temu #461384 przez anet-a-1401
byliśmy zobaczyć ten wózek porażka konkretna u koleżanki super sie prowadził a tam to wyginał się w każdą stronę masakra jakaś normalnie

12 lata 5 miesiąc temu #461387 przez dominia
Natalka może się odezwie jak jej majla wysłałaś :) bądźmy dobrej mysli :)

od czwartku bolą mnie łydki :ohmy: a czemu to nie mam pojęcia :)

czekam na męża aż wróci z pracy, może posprzątamy w samochodzie bo w tym tygodniu nabyliśmy 'nowego' :) później do kuzyna bo robi przy starym, juz jest kupiec i mam nadzieje, że jutro sprzedamy to bedzie jeden 'problem' mniej :)

co do rzeczy dla Igusia to ja sie jeszcze wstrzymuje z zakupami, ciocia ma mi zobaczyć we Wiedniu bo super okazje znalazła dla swojej córci :) a mówiła, że ona też sie przejmowała, że nic nie ma tak jak ja i jak Zosia sie urodziła to tyle dostała rzeczy, że niektórych jej nie ubrała bo sie minęła z rozmiarem :) a na początek nie trzeba dużo bo maluszki szybko rosną :) jeszcze mam pół strychu rzeczy po chrześnicy więc w któryś dzień zobacze co sie nadaje dla synka :) zobaczymy ile będziemy mieć w styczniu i wtedy zrobimy akcje dzidziuś :)

słoneczko świeci a tak wieje, że 'łeb chce urwać' :P

12 lata 5 miesiąc temu #461390 przez justyna84
A neta bo pewnie byl wyroobiony ale nawed jakby to onesa mocne zawsze mozna zadzwonic i sie zapytac

12 lata 5 miesiąc temu #461391 przez kasia123m
Ania julia ladny ten wozek i niska cena.wyglada fajnie.a masz mozliwosc go obejrzec?

Natalka spokojnie.moze jeszcze dojdzie.ja od wielu lat kupuje na allegro i tylko raz zostalam oszukana.nie martw sie pewnie paczka dojdzie w pon.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #461396 przez aniajulia2
justyna84 dzieki za opinie i porade- za przeylke nie zaplace bo mieszkam w tym samym miescie co sprzedajacy to podjade i go obejrze :)
Kasia tak mam mozliwosc wlasnie napisalam emaila do sprzedajacej o nr tel. Zaczekam zobaczymy jak sie odezwije to podjedziemy

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka