- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
No ale zdarzylo się dzień po dniu, to będę obserwować.
Myslę, że miedniczki nie powinny mieć wpływu na Twój wylot, mam nadzieję, że juz niedługo będziesz szczęśliwa w ramionach ukochanego.
Princess zmierzę na wizycie. Tylko to omdlenie mam właśnie na leżąco-nie po gwałtownym wstaniu, jak lezę na plecach- brakiem powietrza się zaczyna. Pewnie coś tam na coś uciska...
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze, nie wiem co ja mam z tym wstawaniem o świcie. Wczoraj byli u nas znajomi i poszłam spać około drugiej, a kilka minut po szóstej obudziałam się wyspana! Nigdy nie byłam śpiochem, ale teraz to już szaleństwo
Ja wczoraj zdecydowałam, ze kupię ten pas ciążowy, bo mnie wieczorem od długiego siedzenia zaczęły pierwszy raz boleć plecki. Ja na razie śpię tak jak mi wygodnie, ale pani doktor mi mówiła, żebym się powoli przyzwyczajała do lewego boczku.
Jeśli chodzi o żelazo, to mi pani doktor polecałam Biofer (żelazo + kwas foliowy + witamina C), ponoć się super wchłania. Na razie jeszcze nie kupowałam, bo mam super wyniki, ale ponoć on bardzo fajnie działa, więc gdyby coś to będę po niego sięgać.
Jadzia, widzę, że bardzo prawdopodobne, że wkrótce będziesz w Stanach z mężem! Ale fajnie! Mocno trzymam kciuki żeby wszystko odbyło się bez problemów! Mojemu Miśkowi Stany bardzo działają na wyobraźnię i marzy o podróży, mnie też bardzo ciekawi ten kraj. Moze kiedyś się wybierzemy w podróż i Cię odwiedzimy i Hubi się pobawi z moim Olciem nad brzegiem oceanu Ja nie mam natury podróżnika, wystawrczają mi nasze góry, Bałtyk i Mazury, ale Stany, Kanada, Australia i Nowa Zelandia bardzo mnie ciekawią i mam nadzieję, że kiedyś je zobaczę Jeśli chodzi o Europę, to jako iberystka mam wielką słabosć do Hiszpanii Na szczęście w swojej pracy mam czasem okazję pojechać w podróż służbową do Madrytu, uwielbiam te wyjazdy
A, wczoraj sobie kupiłam na wieczór to bezalkoholowe piwko Bavaria o smaku jabłkowym, które polecałyście i rzczywiście jest super! Mniam mniam! Dzięki za rekomendację!
Miłej soboty!!!!
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie dzis czeka pracowita sobota.na 16.30jade na kulki przygotowac dziecku to przyjecie bo o 17juz przyjda dzieci.po 19 powinny sie rozejsc wiec mam nadzieje ze dam rade.zazyje dwa magnezy przed wyjsciem zamiast 1.i oby sie udalo.
Stine mi tez wozek nieprzyszedl wiec pewnie bedzie w pon.mam nadzieje ze jest w dobrym stanie jak w opisie.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Wstałam o 5, bo schizowałam, że nie czułam ok kilku godzin dziecka. I go obudziłam.
Pokopał trochę i podzedł spać dalej, ja już nie
Też tak macie, że Wasze dziecko się wycisza?
Cięzko tak ciągle na lewym boku.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka no to stany dla iberystki jak znalazł tam hiszpański to drugi język studiowalas iberystyke na UJ ? ja studiowalam filologie klasyczna (łacinę i grekę) na UJ....ale wieki temu fajnie by bylo jakby mi sie udalo wyjechac teraz...extra byloby sie spotakc tam na plaży przy Golden Gate...Hubi z Alexem bawiliby sie (Ja chcialam dac na imię Alexander ale mąż sie nie zgodzil )...ale Hubert tez mi sie podoba dzisiaj są imieniny mojego Hubiego (raz w roku tylko) Jak lecialam ostatnio czyli w maju i mialam rozmowe z urzednikiem na lotnisku w stanach (jeszcze nie bylam w ciazy) to skaleczył sie o wszywkę ,ktorą mialam w paszporcie i palec mu zaczal krwawic.....potem wzial pieczatke i wbił mi wize na 6 miesiecy z datą 3 listopada!!! wtedy nie wiedzialam....a teraz sobie skojarzylam to imieniny mojego Hubiego ale znak! wtedy sie zastanawialam co to ma oznaczac ,ze sie skaleczyl o mój paszport...
Madlen tez tak mam...ale juz sie mniej denerwuje . Moj dzisiaj tez nie obudzil mnie jak zwykle o 6 rano kopniaczkami i chwile sie zastanawialam....ale sie uspokoilam....zaczal kopac o 6.30...po prostu wolal sobie pospac dluzej.Nie martw sie
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja wczoraj odwiedziłam koleżankę z M i ich 2miesięcznego synka! Ale kruszynka z niego.. taki fajniutki. posiedzieliśmy 2godz. to wypytałam się co i jak sprawy porodu, połogu, zawsze to inaczej się dowiedzieć z doświadczenia a przytyła w ciąży ok 16 kg a już teraz wygląda bosko! jakby wszystko straciła w ciągu tych 2 mies.
Ale mi zęby mądrości idą.. hormony..
Wy tu dziewczyny widzę Ameryka, wielki świat, Hiszpania.. ja też uwielbiam podróże, na tych wakacjach byliśmy w Węgrzech, a rok temu bułgaria- coś pięknego szkoda że do stanów tak ciężko się dostać.
ja znowu pół nocy tylko przespałam, bo już mnie brzuch koło 5 zaczął boleć z tego przewalania się z boku na bok.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do spania to też mi jakoś ciężko na jednym boku spać. Generalnie śpię na lewym, ale wiadomo w nocy się często przekręcam z jednego na drugi...czasami nawet budzę się na plecach.
Kasia tez mam nadzieje, że mój będzie zadbany tak jak w opisie Zobaczymy.
Muszę się do miasta przejść...ale jak sobie pomyślę o tym zimnie to mi się nie chce wogóle.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja córcia od wczoraj spokojniejsza, mało i leniwie się rusza Ja też jakaś taka bez nastroju i ochoty może jej się udzieliło?
Madlen te osłabienia są niepokojące. Leżenie na plecach też powoduje gorszy dostęp tlenu do płuc, dodatkowo obciążasz nerki...uważaj na siebie kochana.Jak Tobie robi sie słabo, to Maleństwo też jest mniej dotlenione...
Dajcie znać dziewczyny jak Wasze wózki dotrą. Mam nadzieję, że opis będzie się zgadzał z realnym wyglądem
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa