BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #461075 przez DOMI
Gabilee tylko w tej wyszukiwarce nie ma zakresu przypadków w jakich lek jest refundowany. :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #461083 przez Alina2408
a my dzis bylismy na zakupach :) generalnie dla maluszka mamy wszystko poza wozkiem ktory zaoferowali sie kupic rodzice tatusia a dzis znalezlismy taki co nam sie bardzo podoba firmy kraslan wozek saturn 2 :) ale kupic kupia go pozniej :) za to maluszkowi kupilismy jabłuszko z pozytywka w krotej kreci sie robaszek ale zeby bylo sprawiedliwie to ja sobie zafundowalam miodowa torebke a tatus krewetkarium i wlasnie pastwi sie nad jakims kamulcem zeby go pozniej umiejscowic w tym przybytku nowych zwierzakow w domku :)

na glukoze mam isc w poniedzialek bo we wtorek mam wizyte u gina :) nawet nie wiem czy u nas sie cos placi w kazdym razie skierowanie mam

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #461122 przez anet-a-1401
hej dziewczyny co myslicie na temat tego wózka mamy jutro jechac go kupic?
chicco Trio Tour 4
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #461124 przez Katriss
Jadzia od wczoraj jest nowa lista leków refundowanych może luteina dopochwowa weszła w refundacje. Dobrze by było ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461130 przez Monia_T
Cześć :)

Co do luteiny, ja ostatnią dawkę wykupowałam w 25 tc i była refundowana...więc chyba dużo zalezy od lekarza jak receptę wypisze ;)

Siara mi z piersi nie leci, ale jak rodziłam pierwsze dziecko to też pierwsze krople Młoda po porodzie wyssała a pokarmu mi później nie brakowało, więc niech się nie przejmują te które jeszcze żadnych "wycieków" nie zauważyły :)

Byłam dziś z mężem w sklepie z wózkami dziecięcymi, pooglądać i kolejny bardzo nam się spodobał. Wrzucam fotkę poniżej. Bardzo lekki, wszystkie koła łożyskowane, genialnie sie prowadził...oj trudny wybór będzie :)
A w Biedronce kupiłam cudne rajstopki dla Malutkiej :)

Jadzia widzę, że nadal nie ma ostatecznej decyzji co do wyjazdu? Mam nadzieję, że lekarz powie, że z miedniczką ok i nie ma przeszkód, żebyś pojechała :)
A jak nastawienie starszego syna?

anet-a-1401 ten wózek ciekawy, chociaz rama nietypowa. A jak się prowadzi i ile kosztuje?

Satine na zgagę świetnie działa mielone siemie lniane. Robisz z niego taki ala kisiel i kilka łyżeczek przynosi meeeeega ulgę :)

Mnie nadal trzyma przeziębienie, ale jest już lepiej. Tylko nos mi odmawia posłuszeństwa i często krwawi :angry:

Poniżej wklejam fotkę wózka, co prawda to nie mój kolor :) ale ich jest masa do wyboru. A tu link dla zainteresowanych www.babyexpert.pl/wozki_uniwersalne/bebe...fotelik_ramatti.html

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #461134 przez anet-a-1401
bardzo lekko się prowadzi ale rożne opinie słyszałam mam okazje go kupić za 350zł uzywany

12 lata 1 miesiąc temu #461137 przez Monia_T
Cena nowego z tego co widziałam to ok 2500zł, więc naprawdę okazje trafiłaś!
Jak Tobie się dobrze prowadzi i stan jest w porządku to ja bym się nie zastanawiała :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461139 przez jadziatopol
Monia no niestety nie ma decyzji.... :( zobaczymy co z miedniczka we wtorek...ale cos tak mysle,ze nawet jak wyjdzie pozytywnie to i tak sie bede wahac....po prostu boje sie tej podróży :( A moj syn nawet juz sie nie sprzeciwia...dzisiaj nawet rozmawialismy na temat mieszkania tam i zakupów w Ikei....a poza tym to siedzi caly czas przed kompem i gada po angielsku z kolegami z usa (niestety nie z tego stanu). Wózek fajny..podoba mi sie bardzo.Aneta niestety nic nie slyszalam na temat tego wózka a tez sie nad nim zastanawialam. No i cena jest atrakcyjna :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #461143 przez anet-a-1401
tylko ma jedna wadę w jednym kierunku można ustawić spacerówkę ale mój mąż mówi ze jemu to nie przeszkadza jak sadzicie?
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461147 przez DOMI
Aneta myślę, że takie starsze dziecko woli podziwiać świat a nie ciągle patrzyć na mamę.:)
W wózku mojego synka też było tak i w niczym nam nie przeszkadzało.

12 lata 1 miesiąc temu #461148 przez jadziatopol
to znaczy w którą? osobiscie mi tez to nie przeszkadza. X lander tez nie ma a na niego jestem zdecydowana :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #461153 przez anet-a-1401
w kierunku jazdy nie mogę w swoja stronę ustawić . Chyba mi pomogłyście na pewno się pochwale jak tylko przyjadę do domu z nową furą :)

12 lata 1 miesiąc temu #461159 przez natalka
Aniajulia współczuje Wam. Nie wiem co to się ostatnio dzieje, żeby komuś samochód przeszkadzał.
Princess nasze osiedle nie jest monitorowane, a auto pierwsza widziała sąsiada ale to było już rano.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461164 przez Madlen
Hej dziewczyny.

Michasia kosmetyczka robiła mi rzęsy :)
I oczywiście znów zasłabłam. Po godzinie leżenia na plecach ból krzyża, mało powietrza, niedobrze, hałas w uszach. Wstałam, usiadłam na podłogę, pochodziłam i po 10 min było ok. Dziwne rzeczy się dzieją ze mną..
Byłam w galerii na zakupach, zjadłam lody, pojechałam do apteki po suplementy i krem. W domu spakowałam do końca torbę do szpitala "jakby co"
I jakos dzień minął.

Pliszka pomyslę o tym pasie ciążowym.

12 lata 1 miesiąc temu #461192 przez kasia123m
Monia fajny ten wozeczek.a cena bardzo wysoka?a kolor jaki masz upatrzony?

Jadzia xlander xq ma obracana spacerowke noi xlander xmove.xlandera xq. Mozesz kupic uzywanego na allegro za 700zl taakiego jak nowego pomarancz z czyms...ladny dla chlopca.i niebieski tez jeden jest...tez chyba cos kolo 700.poogladaj sobie.xlander xq.czerwone tez sa.ich plus nad xa jest taki ze ta spacerowka nie jest przypinana kapslami i pyk ja wypinasz i np do ramy dopinasz fotelik na zakupach w galerii.noi spacerowke montujesz przod tyl.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka