- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaczek kurczę....dbaj o siebie...bierz kiedy trzeba. Cisnienie jest ważne.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Buziaczek to niefajnie z tym cisnieniem.staraj sie pilnowac tych lekow.
Ja przedtem ograniczalam magnez nie przez oszczednosci ale chcialam brac mniej lekow.a od ostatniej wizyty biore regularnie 3 dziennie i juz niecuduje.a dzis taki wew niepokoj najpierw mialam zanim mi ten brzuch zaczal twardniec.takie nerwy wew bez powodu.Maz tez mowi ze mu serce strasznie wali.moze od pogody?
Hej laseczki kupujecie cos ostatnio dla maluchow.wklejajcie linki.lubie poogladac.
Buziaczek to na ta glukoze ja i Madlen idziemy z Toba.szkoda ze nie w jednej przychodni bo by nam sie przynajmniej nienudzilo przez te dwie godz.
A przed wizyta w pon wieczorem to pewnie umre ze strachu.bo i te plytki krwi moje i gluzkoza.bo anemi chyba wiekszej nie mam jak zelazo lykam.i jeszcze ta szyjke bedzie spradzal czy sie niepogorszylo.ech
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Dopiero co założyłam czystą koszulkę i już jest cała w plamach. Bardziej leci mi z prawej piersi niżeli z lewej.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj cos mały strajkował i nie kopał,czułam go ale jakos stracha mi narobił,dzis już daje mocy aż sie brzuch podnosił Bylismy na trzech cmentarzach i padam,dziwnie bez Taty a tu swieta nie długo,nie wiem jak to bedzie
Spadam pod kołderke do mężusia,dobrej nocy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja u siebie nie zauważyłam żadnej wydzieliny z piersi. Ciekawe czy zawsze sie pojawia przed porodem? Muszę o tym poczytać.
princess, trzymam kciuki za szybkie wyjście za szpitala i miły weekend z mężem!
Życzę wszystkim chorowitkom dobrego samopoczucia!
My dziś mamy w planach wycieczkę do lasu z psiakiem, a wieczorem maraton filmowy u znajomych
Przestawiliśmy też rowerek treningowy do salonu i stwierdziłam, ze będę troszkę pedałować. Z tego co wiem nie ma przeciwskazań jeśli się dobrze czuję. Dostałam też od mamy taką piłkę do ćwiczeń, muszę ją wreszcie napompować Ostatnio nam położna mówiła, że kiedyś kobiety rodziły szybciej i łatwiej, bo miały więcej ruchu, a teraz całą ciążę często leniuszkujemy. Oczywiście jak coś jest nie tak to bez dwóch zdań trzeba odpoczywać, leżeć i o siebie bardzo wyjątkowo dbać, ale jeśli nic się nie dzieje niepokojacego, tak jak u mnie, to trzeba się trochę zmobilizować
kasia, ja osttanio nic nie kupowałam, przysłali nam łóżeczko, stoi jeszcze zapakowane i czeka na porządki w dziecinnym pokoiku. Muszę stawić temu czoła Dopiero potem kontynuacja zakupów
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja dzisiaj wstałam o 6.30 bo musiałam na chwilę do pracy wyskoczyć, myślałam że będę pierwsza na forum a tu proszę...
Wczoraj nie byłam na grobach, do dziadków mam daleko ok.200km i nie chciałam ryzykować. Poza tym w środę trochę mnie przewiało i do południa pękała mi głowa.
Co do piersi to chyba mam tak jak Jadzia.
Pliszka - zazdroszczę, ja bym sobie też chętnie poćwiczyła, ale lekarz zabronił....
Kasiu - ja też zawsze przed wizytą umieram ze strachu, trzymam kciuki żeby było dobrze
Buziaczek - uważaj na siebie, skoki ciśnienia też są bardzo niebezpieczne
Dziewczyny, większość z Was pisze że twardnieją wam brzuszki jak chodzicie, u mnie jest na odwrót - zawsze twardnieje jak leżę na plecach, najczęściej rano i na wieczór.
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dzisiaj od rana w laboratorium na krzywej cukrowej- już dwa klocia za mną. Jeszcze tylko jedno ale bardzo źle mi się robi chyba z głodu Ogólnie to nie dobre to w smaku- jak dla mnie. Ciekawe jak wyniki? Dopiero w poniedziałek się dowiem bo jutro weekend. A w piątek wizyta u ginki.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kope lat
U mnie z ta siara jak u Jadzi , a jak nacisnelam ze dwa razy to pojawila sie kropelka bialo zoltej polprzezroczystej wydzieliny, siara jak nic Ale zeby tak mi samo lecialo to nie
Kasia, te suty to musialabys pol dnia tarmosic zeby skurcze wywolac, chybaze w jakis nadzwyczajnych okolicznosciach przyrody
U nas szaro, buro, zimno i leje i leje. Nieciekawa pogoda blee
Zastanawiamy sie nad imieniem, znowu cos nas naszlo, czy aby napewno Zuzia? No i zmienilismy "oficjalnie " na Nel, a i tak dalej Zuzia wolamy, cuda na kiju hehe
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
My nie śpimy od 8. Oliwia bajki katuje a ja jem śniadanko.
Jadzia no ja właśnie na początku też miałam tak jak Ty. Takie żółte plamy na brodawkach. Ja tego nie ruszałam. Ale od jakiś dwóch tyg. plam już nie ma, a leci...
Czytałam w necie, że to normalne i zaczyna się wytwarzać już 21 tc. Z Oliwią w ciąży też mi leciało, ale nie pamiętam od którego tyg.
My dziś chyba do reala skoczymy. Dziadek obiecał Oli Mc Donalda, a ja skoczę na sklep i oblukam pieluchy tetrowe.
W ogóle to czekam na kuriera z rzeczami dla Amelii ale coś go nie widać.