BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #460483 przez aniajulia2
Hej
Ja dzisiaj obejrzalam sobie film "Nad życie" o Agacie Mróz-wyciskacz łez. Dobrze że byłam sama w domu.
Ale tu dzis cisza

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #460522 przez jadziatopol
ci.....sza...wszyscy dzisiaj spedzaja dzien z rodzina...wspominajac bliskich :(

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #460524 przez Satine0
Ja miałam iść na cmentarz, ale chyba sobie podaruję. Od rana pada :( Zimno...a ja nie mam ciepłej kurtki i na dodatek pięta w kozakach mi się odkleiła...

Oglądam porodówkę :) Najchętniej bym dziś z łóżka nie wychodziła.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #460525 przez jadziatopol
Satine ja tez nie ide...w kurtce juz sie nie dopinam...ale faktycznie z takim obuwiem to nie poszlabym na pewno :blink:
a poza tym u nas na cmentarzu scisk...multum ludzi...i ja sama bym sie nie odwazyla :( w tym roku zostanie mi to wybaczone....mam nadzieje ;) ja tez siedze pod kolderka i sie grzeje :)
ale porodówki nie moge oglądac....za duze emocje i placze jak bóbr :blush:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #460526 przez Satine0
Teraz muszę zapolować na buty i kurtkę :) Bo w płaszcz nie mieszczę się wogóle :) Żeby jeszcze nie padało... zresztą zobaczę, ale wątpię żebym z ciepłego pokoiku się wykluła.

12 lata 1 miesiąc temu #460530 przez Pliszka
Ja dziś sobie czytam "Dom Orchidei" :)
www.empik.com/dom-orchidei-riley-lucinda,p1047662008,ksiazka-p
i puszczam mojemu małemu misiowi muzykę klasyczną :)
Uwielbiam to:

Miłego popołudnia!!! :)

12 lata 1 miesiąc temu #460542 przez kasia123m
Ja objechalam.4godz jeden cmentarz.siku mi sie chcialo.teraz mnie szyjka boli kurde.a jeszcze musialam wykonczyc obiad bo wymyslilam sobie piers z kurczaka posypana przyprawa z grilla i na to duszone pieczatki.a z obrobka piersi moj maz by sobie nieporadzil.teraz juz do wiczora nie wstane.brzuch mnie nie boli tylko ta szyjka.ale do Mamy musialam jechac.wierze ze nic mi sie niepodzieje
Jutro moze przyjdzie wozek bo ponoc wczoraj wyslali.kurtke Mama sobie nowa kupila rok temu.plaszcz pikowany do kolan.bez paska sie mieszcze i jeszcze troche brzucha wejdzie mimo iz eska.za to ubralam jeansy ciazowe i ledwo na tylek wcisnelam.getry sa sto razy lepsze.

12 lata 1 miesiąc temu #460549 przez Satine0
Mi wózek wysłać babka ma jutro...to pewnie dopiero w poniedziałek będzie :P

12 lata 1 miesiąc temu #460555 przez jadziatopol
Kasia oj to odważna jestes...ja stchórzyłam w tym roku...tez mialam jechac do Mamy ale na Rakowicach wiesz co sie dzieje....i do tego problem z pęcherzem.

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #460573 przez Pliszka
Kasia, to odpoczywaj teraz! Mam nadzieję, że jak tylko wypoczniesz, to poczujesz się lepiej.

12 lata 1 miesiąc temu #460606 przez Paulaaa
Hej Wam.

My byliśmy na cmentarzu koło 13, potem do mamy na obiad i do domku. :) Mieliśmy iść drugi raz koło 17 ale jak się rozpadało tak pada do tej pory. Więc już sobie odpuściliśmy. :)
Ja póki co jeszcze mieszczę się w mój płaszcz z przed ciąży tzn. poprzeszywałam sobie guziki i na razie może być.

Nie mam koncepcji na wózek. :( Dziś co i raz obkręcałam głowę za wózkami na cmentarzu. Co jeden to mi się bardziej podoba. :P Więc zazdroszczę dziewczyną które wózki mają już wybrane etc.

12 lata 1 miesiąc temu #460608 przez princess
Kasia, ciesze sie, ze sie poprawilo u Ciebie. Lez i odpoczywaj.

Domi, musimy byc dzielne, trzymaj sie.

Jadzia, ja mam wlasnie tak samo jak Ty, jak wstaje to brzuch sie spina i twardy jak glaz. Poprawilo Ci sie?

Co do koloru oczu to moja siostra przyrodnia urodzila sie z niebieskimi a oboje rodzice maja brazowe:) mojego M bratanek tez ma niebieskie, a jego rodzice brazowe. Dlatego uwazam, ze niebieskie sa silniejsze bo sie przebijaja przez pare pokolen, po dziadkach :)

dziekuje Wam za kciuki i mile slowa :*

zazdroszcze Wam, ze mozecie jezdzic po grobach, ja tak chcialam odwiedzic tate.

U nas prawie bez zmian, co wstane to kamien. Smieje sie, ze urodze malego twardziela :) nie badaja nas, ktg nie podlaczaja, az jedna Nospe dzis dostalam. Denerwuje mnie to, co to za leczenie? Taka terapie to sobie w domu zastosuje. Zdeydowalam, ze teraz jak wyjde i jak znow brzuch bedzie mi mocno twardnial to pojade do swojego gina zeby mnie zbadal, a do szpitala jak mnie on skieruje, bo w szpitalu to od razu biora na obserwacje, ktora jest jak dla mnie smieszna, bo ani ktg nie podlacza ani nic. Lekarz powiedzial, ze jest szansa, ze jutro pojdziemy do domu. Nie moge sie doczekac. W niedziele M wyjezdza na poligon na 2 tyg. wiec chcialabym sie nim nacieszyc w domku :(

12 lata 1 miesiąc temu #460614 przez kasia123m
a ja sobie lezalam i nagle mi brzuch stwrdnial...po 3 godzinach lezenia..jaja jakies...mam go az wysoko pod piersiami ze ledwo oddycham...zazylam magnez ale chyba zaraz nospe wezme...znow tak jak wtedy...bez powodu po lezeniu...

12 lata 1 miesiąc temu #460616 przez justyna84
Wyciaglam M i bylismy sie przejsc na Niemiecki cmentarz ;) pogoda dopisywalla to nei chcialam siedziec z dzieckiem w domu myslalam ze bedzie oblezenie a tu pustki ludzi w sam raz jakies znicze inaczej niz u nas ;)

princess a kiedy twoj maz wraca ?

12 lata 1 miesiąc temu #460617 przez Marlena1888
hej
ja dziś byłam z M na grobach, pochodziliśmy chwilkę, ale taaakie zimno że zimowy płaszcz poszedł w ruch- dostałam po szwagierce która była 1,5 roku temu w ciąży. Odwiedziła nas rodzinka to chwilę posiedzieliśmy :S
Malutki kopie :) aż brzuch mi faluje, ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka