BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #461558 przez Pliszka
Ja właśnie po raz pierwszy robię ciasto 3 bit, bo mi bardzo zadziałał na wyobraźnię przepis :laugh:
kotlet.tv/ciasto-3bit

Dziś mały Olek ma smaka na słodkie :laugh:
Mam nadzieję, że wyjdzie. Żelatynę tylko zastępuję agarem, zeby było wegetariańskie ;) Trzymajcie kciuki ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #461560 przez Satine0
Wczoraj jadłam :P mniam :)

12 lata 1 miesiąc temu #461564 przez justyna84
pliszka pewnie ze ci wyjdzie jakze mialo by byc inaczej :silly: :Ja sie nawed za to nei biore bo malo co pieke takie ciacha wiec pewnie by mi nei wyszlo jak juz to robie babke albo cos prostszego ;) ,kremowka moze nei wyjsc ;) .

12 lata 1 miesiąc temu #461568 przez aniajulia2
Dzięki dziewczyny za porady. Tak wiec zielony wygral-jutro go zobacze na zywo to Wam napisze czy biore czy nie ;-) Mam nadzieje ze bedzie taki jak na zdjeciach.

12 lata 1 miesiąc temu #461571 przez princess
Madlen, mój młodzieniec też ma czasem dłuższe przerwy w fikaniu, tłumaczę to sobie, że kiedyś musi odespać te szaleństwa :) Mojego najbardziej rusza jak głośno mówię, z przejęciem o czymś opowiadam, śmieję się głośno :)

Natalka ja zwróciłabym się z tym problemem do administracji tablica.pl

Byłam dziś na krzywej cukrowej. Glukoza smakowała jak bardzo słodka cytrynada, smaczna :) Bałam się jak to będzie w laboratorium, tyle siedzenia, jak mój twardzielek da radę. Ale jakoś w miarę dobrze się czułam, na koniec tylko mnie laborantka zestresowała, jeździła igłą w żyle, siniak mi się zrobił, była bardzo niemiłą i brzuch mi stwardniał z nerwów. Dzień ponury, z mżawką, senny. Przyjechał do nas kolega, M pije sobie z nim rum a ja leżę z książką w łóżeczku :)

12 lata 1 miesiąc temu #461582 przez sylwka727
Hej chwile mnie nie było ale miałam problemy z netem i ciężko mi było po 1...

A tak z weselszych spraw to przyszedł mi detektor który zamówiłam na allegro i podsłuchuję małą codziennie cudowny dźwięk :kiss: . Poza tym w biedronce kupiłam śliczne rajtuski dla małej różowe w paski i szare w kokardki i misie :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 miesiąc temu #461586 przez justyna84
Princess tablica pl nie odpowiada za platnosci bo o to w tym chodzi ze kupuje sie od kogos kto mieszka w poblizu

Moja dzidzia tez ma czasami cieche dni ale zawsze cos tam kopnie leciutko ;)

12 lata 1 miesiąc temu #461605 przez Pliszka
Sylwka, właśnie moja mama do mnie dzwoniła, żeby też się pochwalić , że kupiła dla malucha rajstopki w Biedronce :) Żółte i niebieskie, jedne chyba z kotkiem, a drugie z pieskiem :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461607 przez Madlen
Mój synuś się rozbujał od południa i to bardzo. A teraz pewnie nie da spać. Ale to słodka bezsennośc :)

Sylwka a łatwo namierzyć dzidzię przez ten detektor?

12 lata 1 miesiąc temu #461633 przez sylwka727
Madlen powiem Ci że bardzo łatwo i ogólnie to fajna sprawa z tym detektorkiem ja kupiłam ten allegro.pl/detektor-tetna-plodu-angelsou...daz-i2730913092.html i polecam u tego gościa z tego względu że szybko wysyła aukcja skończyła się we wtorek a już w piątek miałam go w domu i ma bardzo tanie nawet teraz ma po 32zł kilka sztuk i na pewno uda się wylicytować za tyle i są nowe a na innych aukcjach kosztują 149zł :blink:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 1 miesiąc temu #461645 przez Madlen
dzięki za odp. :)

12 lata 1 miesiąc temu #461684 przez Pliszka
Dzień dobry :)

Ciasto wyszło super, nawet śmietana się udała :laugh: Olek sobie zażyczył słodkiego śniadanka, to proszę bardzo :laugh: Zaraz pewnie poczuję kopniaczki w ramach podziękowań :)

Miłej niedzieli!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #461699 przez kasia123m
hej dziewczynki...my juz po urodzinach...bylo super.Ja bylam 5 godzin na nogach i nawet mi brzuch niestwardnial:)))nic...czulam sie swietnie...wkleje jedna fotke:)

Mala byla grzeczna..nawet mamy niekopala.noi moja przyjaciolka jest w ciazy..hehhee...ale sie ucieszylam....6 lat temu najpierw ja zaszlam w ciaze w lutym a miesiac pozniej ona...wpadli...noi teraz znow...ma termin na czerwiec...tez nieplanowane..ale super....Gabrysi przyda sie rodzenstwo:))))

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #461707 przez Monia_T
Dzień Dobry

Miałam dziś bezsenną noc :angry: :angry: :angry:
Zasnęłam przed 5 rano! a już o 8.30 się obudziłam.

Pewnie teraz w dzień będę nieprzytomna. To pierwsza taka noc odkąd jestem w ciąży. Macie tak czasami?

Kasia śliczny tort :)
Pliszka gratuluję udanego ciasta i smacznego życzę :)
Madlen bardzo łatwo usłyszeć serduszko przez detektor, tego odgłosu nie da się pomylić z niczym innym :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu #461716 przez Madlen
Monia ja czasem nie śpię np. od 5. Dziś obudziłam się o 4, bo wstałam na siusiu, a potem mały kopał, nie mogłam zasnąć do 5.30. I udało się pospać jeszcze 1,5 h. Często tak mam, co chwilę wstaję. Też jestem zmęczona.

Kasiu ale extra imprezka :) Synek był pewnie w 7 niebie :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka