- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A tak jako ciekawostka dla Was. Gdyby kiedyś zapalił Wam się olej na patelni to NIGDY nie gaście go wodą, bo spwodowujecie,że wybuchnie i cała kuchnia stanie w płomieniach. Ostatnio oglądaliśmy program o tym w TV dlatego pierwsze co to patelnia leciała na dwór.
Mam okazję kupic nową patelnię Szkoda tylko,że okap się częściowo stopił i musimy kupic nowy.
Ale był smród w mieszkaniu. W ciągu chwili zrobiło się czarno i tak smierdziało, że szok i trzeba wietrzyc mieszkanie.
A jesli chodzi o spanie to ja na szczęście nie mam z tym problemów.Spię cała noc,z kilkoma przerwami na siusiu. Rano to nawet leze do 9. Budze sie tylko jak mam pełny pęcherz i dalej zasypiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Ale jest plus --> bede miec nowa patelnię :-)a mąż musi kupic nowy okap.
Podeszlam do tego z humorem zeby maluszek sie nie zdenerwowal w brzuchu.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
W marcu jak nam sąsiad zaczadził mieszkanie było podobnie. Tylko, że wtedy wszystko trzeba było prać, bo ja bylam w pracy. Jak wrocilam to w domu byla masakra.Wszystko czarne, smród jak cholera i wietrzylo sie ponad tydzień. A teraz na szczęscie bylismy w domu, od razu dzialalismy i mam nadzieje, że szybko sie wywietrzy.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Andzia całe szczęście, że nic się Wam nie stało!
My dziś pospaliśmy do 10.30 a o 11.30 dopiero zwlekliśmy się z łóżka.
W zasadzie to A. wstał o 6.30, Oli o 8 a ja dospałam dalej. W nocy chyba z sześć razy budziłam się na siusiu. Już pomijam fakt, ze spać poszłam grubo po pierwszej.
Mojemu dziecku znowu spuchła noga. Znowu nie może chodzić. Popłakała się dziś, bo chciała chodzić a ja popłakałam się z tej bezsilności. Przejebane jest być uzależnionym od ortez. Na prawdę koszmar. Moja Oliwia bez ortez nie stanie na nogi. Stopy ma końsko-szpotawe i jak staje bez zabezpieczenia to stoi na własnych kostkach. Mało fajnie to wygląda. Tak więc ortezy to jedyny sposób na to, żeby mogła chodzić. Dzwoniłam dziś do faceta od ortez. Mamy jutro na 12 przyjechać to zaczniemy już robić nowe, bo może te przymałe już i cisną stopę. (bo na zdjęciach rtg nic nie widać a noga mimo wszystko puchnie Najlepiej byłoby zoperować jej JUŻ te stopy, ale ortopeda jeszcze nie wyraża zgody...
To się ''wypisałam'' i trochę mi lepiej.
Wieczorem chyba zrobię frytek. Dawno nie jadłam, więc akurat.
A teraz np. zjadłam sobie batonika czekoladowego i zagryzłam go ogórkiem kiszonym. Ach te smaki, haha
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj bylismy u znajomych,było nas troche i 6 dzieci,fajnie tak sie zobaczyc po 3latach w komplecie,dzieci super grzeczne,najmłodszy 4miesieczny Wojtuś,super gospodyni,przepyszne jedzenie,jadłam pierwszy raz zupe z dyni,mniam,też zrobie i sałatke z kiełkami nawet nie wiedziałam że są kiełki do prażenia
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja podjechalam do obi bo mrowki skas mam w kuchni i tylko w chlebaku na chlebie....takie maciupkie.kupilam jakis srodek.wczoraj sypalam wszystko sola a i tak jakos wlazly do chleba.nigdzie indziej ich nie ma.kurde mieszkam tu ponad rok i skad nagle mrowki.kupilam sobie tez slicznego kaktusika do pokoju.i widzialam fajny obraz.wypozycze go w tyg zrobie fote i mi powiecie czy pasuje czy nie.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dziś odpoczywam sobie, fajnie się czuje, malutki kopie:) ale niestety tak do środka calutki czas
andzia ale miałaś przeżycie, wow, ja kiedyś mąkę podsmażałam do zupki i mi się za bardzo przyrumieniła.. kuchnia od razu czarna..
ja oglądam filmy :)a Wy co tam porabiacie?
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulaa, przykro mi z powodu Oliwki Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. A kiedy ortopeda planuje tę operację? Ona na stałe rozwiąże problem? Szkoda małej. Na pewno wyrośnie z niej dzielna, mądra kobieta, na pewno takie problemy bardzo umacniają, ale szkoda, że dzieciństwo nie mija jej tak beztrosko jak powinno
Andzia, współczuję, ale super, że tak do tego podchodzisz Grunt, że się nic poważnego nie stało, to i martwić się nie warto, święta racja
Do nas dziś na chwilkę wpadli teściowie, bardzo im smakowało ciasto i pierwszy raz na żywo widzieli wózeczek i bardzo im się podobał Właściwie to prezent od nich bo dostaliśmy od nich niemałą sumkę na wyprawkę, więc pewnie wystarczy na wszystkie gadżety dla małego misia Pierwszy wnuczek
A nasz psiak dziś plażował nad Wisłą
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka ale słodkiego masz tego psiaka Tez mi sie marzy piesek ale na razie nie moge mieć bo wynajmuje mieszkanie i mam zakaz zwierząt
Powiem Ci, że naszemu psiakowi też się spodobały Twoje okolice Dziarsko przemierzał z nami Góry Izerskie i zażywał kąpieli borowinowych w strumyczkach Dla naszej suczki to raj bo ona uwielbia być mokra, a poza tym jest dość strachliwa, a w górach cisza i spokój, czasem maszerowaliśmy osiem godzin i nie spotkaliśmy nikogo oprócz jednej sarenki Raj na ziemi. Na szczęśce w Warszawie też mamy trochę takich bezdroży gdzie w weekendy odpoczywamy, ale to nie to samo.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Andzia no to ladna mieliscie dzis przygode dobrze, ze wszystko skonczylo sie tylko spalona patelnia i okapem