BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 tygodni temu #506017 przez 25malinka
Agnieszka86 i offca cieszę sie ze u Was wszystko ok na wizytach
Beata jaki masz duży ładniutki brzuszek
Co do kremów na roztępy to używam Gerbera i jak narazie to jest ok

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #506023 przez patrycja85
hej.
fajnie że na wizytach ok:)
dobrze pamiętam że któraś z was bierze tardyferon? jeśli dobrze kojarzę to AKSA???
napisz proszę ile razy dziennie i czy masz zalecenie żeby brać przed jedzeniem? bo ja biorę drugi miesiąc a cały czas mi spada hemoglobina i hematokryt. zapomniałam dopytać wczoraj lekarki czy może to przez to że biorę na noc...będę wdzięczna za odpowiedź:)

miłego wieczorka:)

12 lata 2 tygodni temu #506029 przez andzia_zg
Ja już zmykam z forum. Ide się połozyć, bo boli mnie brzuch więc czuję, że jutro znów obudze się z wiekszym brzuchalem... miłego wieczorku :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506037 przez sylwia2
Witam dziewczyny, odebrałam dzis wyniki i na czczo mam 4,2 mmol/l a po 2 h 5,2 mmol/l czyli jest ok bo max to 5,5 ( ale jak to sie liczy w mg%)????

Dzis miałam bardzo intensywny dzien bo kupilismy wozek Tako Warrior tylko mam mieszane uczucia bo nie mielismy w planach kupowac wózka uzywanego ale wczoraj wieczorem mąz przegladał stronki na allegro (chyba )i znalazł wózek w stanie idealnym. A dzis bylismy na zakupach w lubaniu i tak przy okazji zadzwonilismy do ludzi ktorzy sprzedawali wozek, aby go zobaczy i sie zdecydowalismy bo był naprawde idealny i jeszcze dostalismy duzo dodatków wiec udało sie zaoszczedzic ponad 1000 zł. Pozniej tescie oznajmili nam ze maja dla nas kase na wozek, wiec kupimy cos innego za te pieniadze. Aha i mam w koncu choinke ale dopiero jutro bedziemy ubierac.

12 lata 2 tygodni temu #506053 przez 25malinka
Dobranoc,musze się położyć bo padam

12 lata 2 tygodni temu #506102 przez aksa
łłoooo tyle się napisałam i mi skasowało post! :angry:

Patrycja ja biorę tardyferon, przez 3 miesiące brałam 2x po 1 tabletce dziennie, podczas śniadania i podczas kolacji, wyniki mi się poprawiły i gin mi zmniejszył dawkę do 1 tabletki dziennie

Offca no nareszcie gruntownie Was przebadali! cieszę się,że narescie macie dobrą opiekę

Agnieszka jak dobrze,że z malutką wszystko dobrze!dobre wieści to najlepszy prezent na święta! :)

AniaCzajka jak pojedziesz z mężem do rodzinnego domu to poczujesz klimat świąt - czego z całego serca Wam życzę :)

Beata śliczny brzuszek! bardzo podoba mi się klimat Twoich zdjęć!

Andzia odpoczywaj i śpij dobrze:)

sylwia2 łoł macie wózek! koniecznie wrzuć fotki! czyli kolejny taco warrior na forum!:)

miłego wieczorku i kolorowych snów mamusie!! :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 tygodni temu #506147 przez xxElaElaEeexx
Gratuluje udanych wizyt ! Cieszę się ,że z Waszymi skarbami wszystko ok.

Ja padnięta już jestem.Byliśmy ustalić menu i wszystkie szczegóły związane z weselem.Zajęło nam to 2 godziny! ;) Teraz wcinam kolację,bo głodna jestem strasznie. :)

Przyszły mi dziś ciuszki dla mojej malutkiej wygrane na aukcji.Jutro Wam pokaże.Jestem bardzo zadowolona ,bo super rzeczy za tak niską cenę. :)

Ja święta już czuję ,bo jak ubierałam choinkę to za oknem prószył śnieżek i słuchałam kolęd.
Nie mogę doczekać się wigilii -zresztą jak co roku ! :)

Jutro dalsza część generalnego sprzątania,później może ciotkę w szpitalu odwiedzimy a wieczorem ma do mnie kuzynka przyjechać zafarbić moje mega odrosty i podciąć mi końcówki :)

Dobrej nocki kochane brzuszki :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #506152 przez andzia_zg
sylwia2 masz tak jak ja Tako Warrior :-) To będziemy razem śmigać takim samym wózeczkiem :-) No i mieszkamy nie tak daleko od siebie :lol: a jaki masz kolor? koniecznie wrzuc fotki :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506179 przez Beata 26
Dzien dobry zapytaczki poloznej,;),
Dobrze spalyscie? Niby ciut mniej tu piszemy, ale mam wrazenie, ze dzieje sie zdecydowanie wiecej.;)

W kazdym razie ja juz wstaje - jedziemy do Niemiec na zakupy, bo sa bardzoej atrakcyjne pod wzgledem asortymentu. Julian glodny i tak juz skacze i sie wierci, ze i tak musze wstac :;) //zabek boli tylko jak dotykam.

Milego dnia i do zobaczenia potem! :****

12 lata 2 tygodni temu #506187 przez kasia123m
Patrycja...ja z lutowek...zazywam tardyferol juz ponad 2mies.i morfoloia tez leciala.jedna tabletke pol godz przed kolacja.a od 3 tyg robie sobie sok z buraka.burak surowy maly,jedna marchewka i np pol jablka i wypijam.codziennie,co drugu,trzeci dzien i hemoglobinka i hematokryt poszly w gore.czasami wrzucam tam natke pietruszki lub wogole sypie nia kanapki.polecam...

12 lata 2 tygodni temu #506212 przez kika1985
Beata 26 napisał:

I laski dziękuję Wam za wspieranie Nas:* myślałam o Was na fotelu :) w ogóle to się chyba w Was wszystkich zakochałam.

:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #506213 przez kika1985
Beata 26 napisał:

Z dzisiaj. I uciekam do wyrka..

Beatka pięknie rośniecie :)

12 lata 2 tygodni temu #506217 przez kika1985
agnieszka gratuluje 31 tygodnia ciąży , no i waga szacun :)

sylwia super że udalo wam się tyle kasy zaoszczędzić :) ja też bliżej satycznia poszukam czegoś na allegro używanego w dobrym stanie bo te wózki to naprawde sporo kasy kosztują :cheer:

12 lata 2 tygodni temu #506219 przez kika1985
ja właśnie zjadłam śniadanie z mężem i wysłałam go z Dominikiem trzepać dywany:) sama wstawiłam już pościel z sypialni, teraz muszę odkurzyć mieszkanie i zmyć podłogi póki tych dywanów nie ma

później wybiorę się z siostra na miasto zrobić hennę i depilację brwi bo nie miałam czasu w tygodniu, i już ostatnie zakupy przedświąteczne
w planach poza tym lepienie pierogów z kapustą i grzybami(farsz zrobiłam wczoraj) mąż ma mi pomóc więc pójdzie szybko

papa odezwę się później

12 lata 2 tygodni temu #506220 przez kika1985
a ja zaczynam dziś 29 tydzień juupi :lol:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka