BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 tygodni temu #506579 przez Beata 26
Lenusia - 7 ciast??? Los masakieros. U nas dwa, gora trzy beda. Ale sie musialas narobic bidulko.

A my caly dzien na zakupach, nie musze chyba mowic, ze padamy, bo wierze, ze i Wy padacie na czolko. Do. Posprzatany ( trzeba tylko ponownie odkurzyc i zmyc podlogi) amciu kupione, no ale samo sie nie zrobi, wiec jutro beda kuchenne rewolucje - ale w synpatyczniejszej atmosferze.
A I. Jutro postaram sie na maksa wkrecic do roboty, bo ostatnio zauwazylam, ze mniej mi pomaga. O co kaman?!

Odpoczywajcie slodko.
Ps. Prezentow zero przecinek jeden ( bluzeczka dla mamy ) . Ale wiecie co - po prostu nic w tych sklepach nie ma! Albo ja jakas slepa krowa.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #506586 przez sylwia2
a to nasza choinka, w poniedziałek musze jeszcze dokupic łancuchy bo jakis mało mi sie wydaje.

Ja tez padam na twarz, ale wszystko ograniete tylko ciasto miałam upiec ale zostawie to na jutro.

12 lata 2 tygodni temu #506587 przez sylwia2
a to nasza choinka, w poniedziałek musze jeszcze dokupic łancuchy bo jakis mało mi sie wydaje.

Ja tez padam na twarz, ale wszystko ogarniete tylko ciasto miałam upiec ale zostawie to na jutro.

12 lata 2 tygodni temu #506591 przez sylwia2

12 lata 2 tygodni temu #506595 przez sylwia2
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #506606 przez Beata 26
Fajowa! O jaaaaa i prezenty juz sa?;) ssuperr

12 lata 2 tygodni temu #506631 przez xxElaElaEeexx
Jeju dziewczyny ja dziś padam ...Mama dziś i jutro pracuje cały dzień więc wszyściutko dokładnie posprzątałam.Bo nie chciałam już niczego na poniedziałek zostawiać.Mama wtedy spokojnie ciasta upiecze,ryby usmaży i zrobi śledzie.A ja będę się obijać :) Lub babci coś pomogę przy przygotowywaniu kolacji wigilijnej. :)
Na szczęście facet odkurzył mi cały dom i umył podłogi to już i tak dużo hehe. ;)
Zrobiłam obiad.Wyprasowałam stertę prania.Wykąpałam się. A o 19 przyjechała kuzynka , zafarbowała mi włoski i podcięła końcówki.I tak nam na plotkach zeszło do 23 :lol:
A teraz w końcu odpoczywam :lol:

Dobranoc koleżanki :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #506693 przez Agnieszka86
Czesc kochane :*
pisze do Was z łóżka :) jestem u rodziców i wyleguje się na maksa :) nie zabardzo się wyspalam i jeszcze K. mnie wkurzyl. Jacy mężczyźni są dziwni.
Pachnie obiadem i czuje święta będąc w rodzinnym domu, tu jest taka ciepła atmosfera. Uwielbiam to! Dementuje się nią dalej i wcale się do domu nie śpieszę B)

12 lata 2 tygodni temu #506702 przez andzia_zg
Dzień doberek :-)

Ale się dziś wyspałam :-) Od razu lepszy humor.
A jak zobaczyłam ten filmik to myślałam, ze się posikam ze smiechu
demotywatory.pl/3996763/Zaburzenia-odzywania do tej pory zacieszam jak głupia.

lenusia 7 ciast? łojojoj :ohmy: ale się narobiłaś :-)

sylwia2 ale ładna duża choinka :-)

Agnieszka ciesz sie urokiem świąt w rodzinnym domu :-)

xxElaElaeexx a Ty już wypiękniona :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506711 przez andzia_zg
Będę na kompie chyba dopiero wieczorem, bo m ma robić formata.

Miłego dzionka :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506721 przez aksa
cześć piękne!!

Agnieszka leniuchuj na maxa,święta w rodzinnym gronie to coś wspaniałego!

Ela achh wielki dzień zbliża się wielkimi krokami! :lol: fryzurkę masz już wymyśloną??i czy będziesz miała welon?

sylwia2 śliczna choinka!

andzia prcusiu nasz mam nadzieje,że dziś będziesz odpoczywać! :)

my z m jeszcze dziś na cmentarz lampkę babci zapalic jedziemy, zahaczyć o dom teściów i dać jeść pieskowi - dobrze,że blisko - wczoraj się nagotowałam żarcia dla psa ale pomrożone mam i na 8 dni już mam z głowy

a choinka dalej nie ubrana :S dziś już koniecznie wieczorem się za to wezmiemy :P

ojj dziołchy tęskni mi się za Wami!!! udanej niedzieli!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 tygodni temu #506748 przez xxElaElaEeexx
Witam kobietki ;)

Ja właśnie odpoczywam.Rano byliśmy w kościele ,obiadek już się gotuję ,my z facetem oglądamy tv.O 15 jedziemy odwiedzić moją ciocię w szpitalu potem na chwilę do przyszłych teściów ,a wieczorem do kuzynki posiedzieć ;)

aksa Na ślubie będę miała loczki ,a z lewej strony tylko przypięty mały biały sztuczny kwiatuszek.
Welonu nie będzie ,bo po prostu moim zdaniem welon nie każdemu pasuje i nie dość ,że panna młoda cała na biało to jeszcze welon dla mnie to za "ciężkie" ;)

A tak wyglądam z moją kochaną piłeczką i w końcu bez odrostów !!! :lol: :silly: :woohoo:

Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #506755 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #506777 przez katarzyna1702
Dzień dobry Dziewczęta ;) Ja w końcu w domku ale fajnie nie ma to jak w domu dość leżenia choć szczerze Wam napisze przeszłam się po mieście i nie mam siły ;/ człowiek od tego 3 dniowego leżenia , tylko leżenia zaniemogłam ;) Na szczęście porządek w domku mąż utrzymał więc tylko małe poprawki i gotowe resztą zajęła się Świrka i moja mamusia więc głodni chodzić nie będziemy . Szpital szital ach ten szpital człowiek się napatrzył nasłuchał i na 2 miesiące mam dość porodu ;) może mi przejdzie musi ;) Widzę że Wszystkie zaganiane , zapieczone jak dojdę do siebie to nadrobię te 30 stron ;) i zobaczę piękne brzuszki choineczki itp bombeczki. Buziale
Ps. Jestem na szczęście zdrowa nic mi nie jest żadnego zatrucia nie mam ;) bakterię wyleczę furaginem i już wszystko będzie ładnie pięknie ;) Wiktorkowi szpital się chyba nie podobał nie spał wcale tylko cały czas kopał i to jak całym brzuszkiem Kochany Szkrabik zobaczymy jak w domku się będzie zachowywał.

12 lata 2 tygodni temu #506780 przez Gosia27
Hej dziewczyny, ja tylko przelotem. Ogólnie dużo z mamą spędzam czas w kuchni. Im bliżej wigilii tym ona bardziej płacze, smutnie się zrobiło. Mnie samej też źle że nie ma taty, ŚWIRKA nadal w szpitalu....pochrzaniło się i tyle. Dobrze się czujemy, choć bywają gorsze momenty.
Katarzyna jak dobrze, że to nie gestoza. Myślałam wczoraj o Tobie. Dobrze, że już jesteś w domku.
Ela pięknie wyglądasz. I brzuszek spory.
Ja to mierzę swoją miarą swój,dół jeszcze widzę he he
Agnieszka leniuchuj ile wlezie u rodziców

Zbieram się, jakoś mam kiepskawy humor :kiss:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka