BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #506226 przez Agnieszka86
Dzień dobry słoneczka:)

Sylwia my też nie planowaliśmy kupować używanego wózka, ale przeglądając allegro natrafiłam na aukcję, która kończyła się za 20 min i na niej wózek jaki chcieliśmy w stanie idealnym! No i zalicytowaliśmy. Wózek jest nasz. Też miałam mieszane uczucia. A teraz się cieszę bardzo. Te pieniądze, które wydalibyśmy na nowy wózek będą jak znalazł na łóżeczko:) Zaoszczędziliśmy około 500 złotych. A wiadomo jak teraz pieniądze się przydadzą:)

Kika gratki z okazji rozpoczęcia 29 tygodnia :kiss:

Zajrzałam do Was na chwilę, bo zaraz jadę na weekend do rodziców. Musze jeszcze przygotować dla K. wędlinę, śledziki itp na tą ich wigilię dzisiejszą no i się ewakuuję. Jest weekend i to jeszcze przedświąteczny wiec nie będzie mam nadzieję dużo do nadrabiania jak już do kompa u rodziców przysiądę :blink:

Mąż maluje dzisiaj pierwszą warstwę w naszej sypialni:) ale się cieszę, że idzie to do przodu i już będzie powoli widać koniec:)

Kochane życzę Wam cudownego dnia i mnóstwa przyjemnych kopniaczków :kiss: :kiss: :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #506269 przez 25malinka
Hej ja dopiero nie dawno wstałam bo wczoraj sie fatalnie czułam,za dużo sie nachodziłam po tym mrozie było chyba - 9 stopni,przebudziłam sie z samego rana ale bolała mnie głowa więc poszłam dalej spac

12 lata 2 tygodni temu #506272 przez 25malinka
Sylwia no gratuluje zakupu wózka
kika gratulacje 29 tygodnia
ja nie długo chyba będę sie brała za robienie pierogów z grzybami i kapustą i jeszcze muszę dzisiaj upiec placki,ale mam sporo czasu jeszcze także zdąże :)

12 lata 2 tygodni temu #506273 przez 25malinka
Sylwia no gratuluje zakupu wózka
kika gratulacje 29 tygodnia
ja nie długo chyba będę sie brała za robienie pierogów z grzybami i kapustą i jeszcze muszę dzisiaj upiec placki,ale mam sporo czasu jeszcze także myśle,że zdąże :)

12 lata 2 tygodni temu #506281 przez 25malinka
Pa będe pózniej

12 lata 2 tygodni temu #506287 przez xxElaElaEeexx
kika1985 napisał:

a ja zaczynam dziś 29 tydzień juupi :lol:

gratuluje ;) :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #506290 przez aksa
kika gratulacje!!:D ja też zaczęłam 29tc :D achh czas leci :lol:

pewnie będzie ciszej na forum każda zajęta jest wiadomo;)

też mykam,kochane dobrej drogi w podróżach!! dbajcie o siebie! buziole

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #506293 przez xxElaElaEeexx
Hej dziewczyny,

Ja dziś spałam jak zabita do 10.40 :ohmy: :lol:
Ale miałam głupie sny,śniło mi się moje wesele ,że było dużo obcych ludzi,były także zmarłe osoby z mojej rodziny.Nikt się nie bawił.Mój facet siedział w koncie załamany ,że od niego tylko kilka osób przyszło :lol: Mam nadzieję,że to tylko głupie sny i będzie cudowna zabawa do białego rana :lol:

Właśnie zabieram się za cykl "sprzątania ciąg dalszy" :lol:
Na obiad kupiłam klopsy z indyka ,tylko sos grzybowy do tego zrobię i ziemniaki dla facetów ,a ja wole ryż i jakąś sałatkę. :)

Brrr,czy u Was też tak mroźno u mnie -6stopni ? :huh:

Miłego dnia brzuszki i uważajcie na siebie :kiss: :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #506298 przez Gosia27
Hej dziewczyny :kiss:
A ja od rana w kuchni, zupa z konopi, ryba po grecku już się gotuje. Zapeklowałam schab ze śliwkami,a sałatka gyros jak się patrzy<pychotka>. Nadrobiłam was ;)
Beata Julianek ma już słodki domek. A na punkcie Twoich butków to oszalałam :ohmy:
Agnieszka ale malutka już jest spora. I wszystko dobrze.
Kika to już 29hbd! super
I już nie pamiętam co która napisała :woohoo:

Zmartwiona jestem, bo SWIRKA w szpitalu, na święta nie wyjdzie a czuje się coraz gorzej i nie wiedzą co się dzieje.... :(

Idę, może do potem. Jak znajdę czas to wpadnę :kiss:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #506310 przez andzia_zg
sylwia2 napisał:

Witam dziewczyny, odebrałam dzis wyniki i na czczo mam 4,2 mmol/l a po 2 h 5,2 mmol/l czyli jest ok bo max to 5,5 ( ale jak to sie liczy w mg%)????

1mmol=18,1 mg/dl
Ty masz 5,2mmol/l = 94,12mg/l

Wyniki masz OK :-) Bo:

nietolerancja glukozy jest gdy sie ma powyzej 7,8mmol/l = 140 mg/dl (wtedy jest dieta)
cukrzyca >11mmol/l = 200mg/dl

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506318 przez Lafi
Agnieszka i Offca ja to sie świetnie czyta ze wszystko ok :)

Andzia u mnie dzis podobnie mój m nie potrafił sie wybrac ze mna do miasta, mieliśmy jechac 7-8 a pojechalismy po 10, tak sie wkurzałam, no ale pojechalismy, noi oczywiscie tłumy w sklepach, byłam w 3 i teraz padam na twarz, dobrze ze Seweryn u babci, miałam jeszcze jechać po prezenty do dzieciaków ale potem stwierdziałm to co na pocatku ze dam im kase, Sewerynowu kupiliśmy traktor z przyczepa - drogi jak cholera, ale z tej serii ma juz kombajn i o traktor, firma bruder czy jakos tak polecam te zabawki nie do zajechania, no i na szczęscie za nim nie musielismy po sklepie chodzic bo maja spory wybór w sklepie z czesciami dla rolników
:)
Mama wczoraj była mi pomóc ale defakto zrobiła to co ja sama bym dała rade ( pomijajac przestawianie mojej choinki :angry: co mnie wkurzyło, ale licza sie dobre checi.
Ide sie połozyc bo padam na twarz. i chyba dzis za duzo nie zrobie, no cóż

No nie zapomniałam kupic prezentu mojemu m, no to teraz sie juz wkurzyłam, wszystko przez niego bo mnie tak rano zdenerwował,

12 lata 2 tygodni temu #506322 przez andzia_zg
Oj Lafi to widze, że u Ciebie też nerwowa atmosfera z m :dry: witaj w klubie :blink:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506324 przez Lafi
Andzia teraz ide zrobic sobie ciepła herbatke, sama jestem, wiec troche spokuju dobrze mi zrobi :) bo normlanie dzis myslała ze mu do dupy nakopie!!! :angry: a czuje sie ja po nocce w pracy i to jeszcze po jakims ostrym dyżurze,

12 lata 2 tygodni temu #506325 przez Lafi
co jest ostatnio z dodawaniem tych postów, miele i miele. normlanie dobrze sie komus wyrzalic, juz mi lepiej

12 lata 2 tygodni temu #506326 przez andzia_zg
Coś im się rypie z serwerem już od kilku dni :angry: ja zabieram się za prasowanie, bo czeka mnie fura z całego tygodnia bo robiłam chyba 5 pralek prania.

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka