BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 tygodni temu #505956 przez Agnieszka86
Beata 26 napisał:

Z dzisiaj. I uciekam do wyrka..

Jaki śliczny brzuszek:) Fajnie, że uporałaś się z bólem zęba w końcu :)

Ostatnio ruchy Zosi stały się dla mnie bolesne, już nie są to kopniaczki, ale przesuwanie się pod skórą-rośnie skarb, rośnie i ciasno jej tam już biedaczynce :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #505957 przez Depeche
hej hej
Padam na ryja, poczulam sie lepiej, wiec wyruszylam z mloda nazkupy swiateczne. Pokupowalysmy ciuchy dla dzieciaczkow, oczywiscie dla mojej najwiecej, bo nie moglm sie na kolor zdecydowac do tego chciala jeszcze opaske do wlosow, spinki, nowy kubek z Hello Kitty...co z niej za baba!

Nie nadrabiam tego co wczesniej napisalyscie, bo padam na rylo. Tak pewnie bedzie juz do swiat. Jutro c.d.

Buzka.

12 lata 2 tygodni temu #505961 przez Agnieszka86
Beata Jaki śliczny brzuszek:) Fajnie, że uporałaś się z bólem zęba w końcu :)

Offca
jak dobrze, że jesteś gruntownie przebadana, a najważniejsze, że jest OK! :kiss:

Ostatnio ruchy Zosi stały się dla mnie bolesne, już nie są to kopniaczki, ale przesuwanie się pod skórą-rośnie skarb, rośnie i ciasno jej tam już biedaczynce :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #505965 przez Agnieszka86
A i pochwalić się chcę, że u nas zaczął się już 31 tydzień:) I, że moja waga od poprzedniego badania podrosła o całe 300g :P Nadal 13 na plusie.

12 lata 2 tygodni temu #505973 przez Paulina 77
offca jaka ulga, że u Was wszystko ok :) :) nie odezwałaś się już wczoraj po południu i już sobie wyobrażałam nie wiadomo co :(
To samo AniaCzajka - super, że się odezwałaś i że z m się zgadzacie. :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #505978 przez Agnieszka86
AniaCzajka napisał:

Hej dziewczyny, jakoś nie czuje tych świąt jeszcze;/ ehh dziś posprzątałam, poprzebierałam pościel, choinka czeka na męża jutro razem ją ubierzemy, a co do menu wigilijnego to takie standardowe rybki, kapusta z grzybami, pierogi, itp. jedziemy do moich rodziców:) ja robię w tym roku ciasta, mama i siostra resztę.

Pozdrawiamy Ania i Franio:)

Ania, ja też świąt nie czuję, przynajmniej na razie. Fajnie, że jedziecie do Twoich rodziców, nie będzie stresu przy wigilijnym stole :)
Odzywaj się do nas częściej :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #505981 przez offca87
Paulina 77 napisał:

offca jaka ulga, że u Was wszystko ok :) :) nie odezwałaś się już wczoraj po południu i już sobie wyobrażałam nie wiadomo co :(

Miałam wczoraj młyn kompletny, nieprzewidziani goście, sprawy papierkowe, potem gotowanie i ani się obejrzałam i był wieczór, a ja po prostu chciałam poczekać do wizyty i dopiero się podzielić nowinami :) bo wczesniej sama nie wiedziałam, co napisać, bo właśnie same jakieś dziwne dolegliwości. Czualm się zdezorientowana i zestresowana. Cieszę się, że jest ok :) jak głupia :)

Beata - wygląda na spory ten Twój brzuś :) kawał mężczyzny musi w nim mieszkać. I wiecie co? Nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że kobiety w ciąży wyglądają brzydko, nieatrakcyjnie. jak się o siebie dba, ubiera zgodnie ze swoim stanem, nową figurą, to kobieta wygląda kwitnąco. Co innego rozciągnięty dres, za duża koszulka i tłuste włosy. Nie trzeba być w ciąży, żeby wyglądać niekorzystnie ;)

12 lata 2 tygodni temu #505983 przez lenusia7
A ja w tym roku wyjatkowo czuje te Świeta.. byłam u rodzicow zawiozłam prezenty pod choinke , narobiłam z mamą rurek z kremem Jutro biore sie za ciasta i sledzie :PP

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #505990 przez andzia_zg
Agnieszka i offca ale fajnie, że wszystko ok na wizytach :-) Bardzo miło słyszec takie wiadomości przed świętami :-) Od razu się robi weselej w serduchu :-)

Agnieszka Ty zaczęłaś 31 tydzień a ja 30 więc już 3 z przodu :P

Beata współczuję kanałowego leczenia. Mnie to czeka po porodzie. Ale i tak byłas dziś dzielna :-)
I śliczne zdjęcie - pokazujesz brzusia z fajowych ujęć :lol: cudo :lol:

Depeche a Ty tak nie szalej z zakupami, bo pewnie jeszcze nie do końca jesteś wyleczona... a pogoda teraz zdradliwa... :dry:

AniaCzajka ja w tym roku jakos też nie czuję tego klimatu świąt. Nie wiem czemu ale z kim bym nie rozmawiała to każdy mówi, że w tym roku jest jakoś inaczej... Każdy zabiegany i nikt nie czuje, że to już za 3 dni święta...

Ale mnie denerwuje to "mulenie się" forum. Już drugi dzień ciężko dodac posta :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #505995 przez Paulina 77

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #505996 przez Agnieszka86
andzia_zg napisał:

Agnieszka i offca ale fajnie, że wszystko ok na wizytach :-) Bardzo miło słyszec takie wiadomości przed świętami :-) Od razu się robi weselej w serduchu :-)

Agnieszka Ty zaczęłaś 31 tydzień a ja 30 więc już 3 z przodu :P

Beata współczuję kanałowego leczenia. Mnie to czeka po porodzie. Ale i tak byłas dziś dzielna :-)
I śliczne zdjęcie - pokazujesz brzusia z fajowych ujęć :lol: cudo :lol:

Depeche a Ty tak nie szalej z zakupami, bo pewnie jeszcze nie do końca jesteś wyleczona... a pogoda teraz zdradliwa... :dry:

AniaCzajka ja w tym roku jakos też nie czuję tego klimatu świąt. Nie wiem czemu ale z kim bym nie rozmawiała to każdy mówi, że w tym roku jest jakoś inaczej... Każdy zabiegany i nikt nie czuje, że to już za 3 dni święta...

Ciekawe czy dotrwamy do 4 z przodu? :) Kamień mi z serca spadł jak usłyszałam, że jest ok z malutką:) dodatkowo bałam się, że jakby coś było nie tak (tfu, tfu) to świąteczny nastrój mam z głowy.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #506003 przez andzia_zg
Agnieszka to chociaż masz spokojne święta :-) i możesz swiętować :-)

Ja liczę na to, że jak pojadę do rodzinki to mi się "włączy" atmosfera świąt. Może dlaczego nie czuję świąt, bo siedze cały czas w domu, nigdzie nie wychodzę i chyba dlatego nie czuję jeszcze tego klimatu...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506008 przez 25malinka
Hej mamusie
Dzis odebrałam wyniki badan,toksoplazmoza ok,w morfologii krwi ostatnim razem wychodziło,ze mam anemie,ale to chyba wiekszosci kobiet w ciazy tak ma,mój lekarz przepisał mi żelazo i bire juz spory czas, no ale teraz też niestety poprawy nie widze,więc teraz czekam na wizyte( 28.12.)i zobacze co powie
pozatym ciężki dzień od rana w rozjazdach,najpier na 7.oo pojechaliśmy z mężem do spowiedzi a potem na zakupy,następnie do domciu na śniadanie i dalej konczyliśmy zakupy,potem gotowalam obiadek i naszykowalam sobie jabłka na jutro na szarlotke
:) Tak wogóle to dzisiaj zimno,że masakra,bardzo zmarzłam i zastanawiam się czy nie będe chora,policzki mam czerwone jak rak i wyglądam jakbym dostała jakiegoś uczulenia,ogólnie nie ciekawie,ale mam nadzieję że do jutra będzie ok

12 lata 2 tygodni temu #506011 przez Agnieszka86
Powoli będę się zbierać sprzed kompa. Przeczytam max 2 rozdziały książki i spanie, no może jakieś przytulanki z K. najpierw :blush:

A, zrobiłam przegląd wyprawki dla Zosi i dla siebie i jestem zadowolona. Małej przydałoby się kupić jeszcze czapeczki, 2 szt.śpiochów i 2 szt.koszulek. No i tyle:) A no i wszelkie kosmetyki pielęgnacyjne + wanienka. a dla mnie szlafrok, 1 koszulę i medykamenty do podmywania krocza i maść do sutków.

Dobrej nocki, więcej nastroju świątecznego ( czego sobie też życzę) i spokojnych snów :kiss: :kiss:

12 lata 2 tygodni temu #506015 przez andzia_zg
Malinka nie szalej tak. Załatwianie nie ucieknie. Zapobiegawczo weź wypij herbatkę z miodzikiem i cytrynka, żebyś nam się nie rozłozyła na święta. A jutro wolniej :silly:

[*] Aniołek 10.2014

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka