BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 tygodni temu #506328 przez Lafi
Andzia normlanie jak bym ci posłała fotke ile ja mam prania, to z krzesłą bys spadła :) dzis nie mam naychnienia, moze potem, dobra ide sie troche rozłyć :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #506338 przez sylwia2
Witam
Dzieki andzia za interpretacje wyników, szukałam na ten temat informacji w necie ale nie miałąm wczoraj za zardzo czasu a na pierwszych stronach jakie znalazłam to nic nie było.

Kupilśmy taki wózek ale to nie sa fotki oryginalne tylko taki sam znalazłam z necie, bo wozek od razu zawiezliśmy do tesciów bo u nas nie ma miejsca na trzymanie go.

Ide koczyc sprzatnie bo maz pojechał do tesciów po nasza choinke, ciekawa jestem jaka jest bo jej nie wdzidzałam w całosci tylko owinieta sznurkiem.mam nadzieje ze ładna wybrał.
Miłych przygotowan życze.
Załączniki:

12 lata 2 tygodni temu #506375 przez andzia_zg
Ja własnie skonczyłam prasować. Stałam przy żelazku ponad 3 godz :cheer: ale mnie teraz napierdzielają plecy :dry: Chwile odpoczne i zabieram się za szorowanie łazienki, bo był dziś też gościu i czyścił nam piec gazowy i jest mega syf w łazience.
Przyznam szczerze,że nic mi sie już nie chce no ale jak mus to mus. Nie odłoze tego na jutro bo jutro też mam już zaplanowany dzień. A potem już święta...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506390 przez Agnieszka86
Hejka, ja jestem u rodziców. Chciałam sobie zrobic sliczne świeczniki-zabrałam swój pistolet na klej i cały osprzęt. Jak kończyłam to tak tym klejem oparzyłam palec, że od razu wyszły mi dwa białe bąble i piecze niemiłosiernie bo to na koniuszku palca! cały czas trzymam prawa reke w wodzie bo tylko wtedy jest lepiej...

Gosia nie zamartwiaj się świrka, jest w szpitalu i na pewno coś zaradzą :kiss:

Sylwia fajna bryczka :)

Andzia odpocznij sobie trochę!

12 lata 2 tygodni temu #506428 przez Lafi
Sylwia ładnuitki wózeczek.

Andzia ty to masz końskie zdrowie, mój m jak cos chce miec wyprasowane to sobie sam prasuje ;)

Agnieszka znam ten ból, raz mi kapnał klej w dziure w palcu wypalił, to był ból, a na jeden czas miała mtak palce popalone ze jak troszke mnie przypaliło ( no jak trzeba przytrzymac ) to nie czułam.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #506435 przez andzia_zg
No nareszcie łazienka posprzątana :-) W końcu skończyłam robić to, co miałam zaplanowane zrobić. Mam juz dziś dość. Jutro jeszcze zrobie rybe w warzywach i posprzątam troche kuchnię i w końcu będę mieć wolne :-) Zostało tylko mycie podłóg ale to zostawiam mężowi.On też niech cos zrobi...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 tygodni temu #506439 przez Lafi
Mój m ma głowe w chmurach, zapomniał przywieść Seweryna od babci, wymiekam, ale dziadkowie zdowoleni a ja mam troche luźniej, wiec w sumie nie jestem zła.

12 lata 2 tygodni temu #506471 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #506475 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #506506 przez 25malinka
Hej
No ja już zrobiłam z mamcią pierogi postne a teraz czekam aż sie dopiecze jabłecznik,mmmm..jak pięknie pachnie :)

12 lata 2 tygodni temu #506535 przez lenusia7
Padam z nóg 7 ciast skonczonych, sledzie w oleju rowniez ... jeszcze jutro salatki i chyba koniec. mam nerwy ze zaraz wybuchne Panowie siedza i w najlepsze graja sobie w prezent gwiazdkowy " fifa13" a my kobity za... jak male motorki wrrrr zaden dup... nie ruszy

12 lata 2 tygodni temu #506547 przez 25malinka
lenusia7 aż 7 ciast to nieżle,u mnie będą 3 tylko,no z facetami niestety tak już jest,zero wspólczucia i pomocy

12 lata 2 tygodni temu #506551 przez lenusia7
No niestety tyle roboty bo u mnie bardzo duzo ludzi

12 lata 2 tygodni temu #506556 przez aksa
siema lasencje,

sylwia super wózeczek!!

Lafi hehehe no nieźle zakręcony Twój facet jest!! :lol:

lenusia heh powiem tak nic mnie tak nie wkur*ia jak faceci siedzą na dupie nic nie robia a kobiety zapieprzają, dlatego ja się staram mojego włączyć jak najbardziej się da w przygotowania -marudzi,fochy strzela ale robi niech widzi ile sił to wszystko kosztuje
i postanowiłam,że nasz synek będzie w pełni nauczony pomagać a przede wszystkim szanować pracę w domu bo moja teściowa niestety tego nie zrobiła i teraz ja na tym ''cierpię'' i wojny wywołuje

sorka rozpisałam się ale ten temat to mnie serio zawsze wkurza :P

choinka stoi ale nie ubrana :P jutro za to się wezmiemy :)

miłego wieczorku dziołchy!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 tygodni temu #506563 przez 25malinka
ja zmykam miłego wieczorku

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka