BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 5 dni temu #514802 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaczne ukrywac te moje brednie przed niezarej , bo mi jeszcze psychiatra do drzwi zapuka wraz z CBS ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 dni temu #514807 przez Depeche
MOja bratowa przytyla w obu ciazach ok. 30 kg. Z drugiej zrzuca, widac juz dosyc, a nic nie robi, z pierwszej po roku byla chyba chudsza niz przed ( chociaz to chyba niemozliwe).

12 lata 5 dni temu #514809 przez hoborr
Dobry!

Dziewczyny macie jakieś sposoby na straszliwe bóle nóg? Skurcze łydek do tego bólu to pikuś... Jakbym miała ogień w udzie! Normalnie wymiękam... Mam nadzieję że żadna z Was nie ma takich problemów - ale może słyszałyście o jakis sposobach?

aksa ja czytałam Język niemowląt - polecam:)

12 lata 5 dni temu #514813 przez 25malinka
Depeche napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaczne ukrywac te moje brednie przed niezarej , bo mi jeszcze psychiatra do drzwi zapuka wraz z CBS ;-)

[/i]

Ale udaniec z Ciebie,teraz to sie popłakałam :)

12 lata 5 dni temu #514822 przez 25malinka
Depeche napisał:

MOja bratowa przytyla w obu ciazach ok. 30 kg. Z drugiej zrzuca, widac juz dosyc, a nic nie robi, z pierwszej po roku byla chyba chudsza niz przed ( chociaz to chyba niemozliwe).

[/i]

Mój gin opowiadał,że jego rekordowa pacjentka przytyła 40 kilo,no to już dla mnie masakra,nie wiem czy udałoby sie to wszystko zrzucic, chyba ze ktoś się naprawde zmotywuje to schudnie,ale ja wole nie dopuszczac do takich dużych ilości :)

12 lata 5 dni temu #514826 przez Depeche
Jej sie udalo, ale ma nadczynnosc tarczycy i jak poszla do pracy to na 12 godzin nic nie jadla, palila jak smok.. czyli samo zdrowie! Nie no trzeba troche umiaru, ja wlasnie koncze swoj soczek marchewkowy i ide sie kapac , a z Wami sie zegnam ( oby mnie moja faza durnoty puscila do jutra, chociaz chyba limit obciachowych wydarzen juz wyczerpalam).

Dobrej nocy GIRLS!

12 lata 5 dni temu #514833 przez Beata 26
Ale sie teraz zle czuje ze swoimi 12 ekstra kilogramami...
Ale jedno z postanowien noworocznych to zdrowiej jesc slodycze raz w tyg indzis nie tknelam nic slodkiego za to wiecej zjadlam. Musze sienpr

12 lata 5 dni temu #514834 przez Beata 26
Wcielo mi pol posta, pazerne forum.
E tam dobranoc jutro naskrobie xx

12 lata 5 dni temu #514835 przez wiewiorka
u mnie już 13 kg do przodu...

12 lata 5 dni temu #514836 przez 25malinka
No dobranoc brzuszatki,kolorowych snów :)

12 lata 5 dni temu #514862 przez Dorka
Hej babeczki
chcialam sie z wami przywitac,tez bede marcowa mamusia i jesli moge chcialabym dolaczyc do waszego grona ;)

12 lata 5 dni temu #514904 przez Gosia27
Dzień dobry wszystkim;)
witam nową mamusię;) Dorka powiedz nam coś więcej o sobie. Jak masz na imię, lat i czy to Twoja pierwsza ciąża.

A ja dziś od 6 na nogach. Dobrze spałam. Miałam wielowątkowy sen że ażnie potrafię poskładać go w jedną całość.... :S
Po 10 mam zamiar wyjść na miasto po bilety do teatru, bo w każdy pierwszy cz miesiąca są za połowe ceny. A wystawiają całkiem fajną komedię to myślę, że uda nam się jutro pójść. Potem przelecę się po sklepach, może coś upoluję.
Dziecko mnie kopie. Tzn przesuwa sięi to boli...wczoraj była główką w dół a teraz jest ewidentnie ułożona pośladkowo bo znowu mam uczucie gmyrania w pochwie, strasznie nie przyjemne....

Wstawać śpiochy!!!

12 lata 5 dni temu #514908 przez AniaCzajka
Dzień doberek dziewczęta, u mnie leje leje i leje deszcze;/ pogoda nie nastraja pozytywnie ale jakoś mam dobry humor może dlatego że jeszcze świrki nie widziałam, a dziś usg i już nie mogę się doczekać jak Franka zobaczę:) :) : )ale to jeszcze tak długo do 18

12 lata 5 dni temu #514912 przez 25malinka
Hej dziewczyny;-)
Nie dawno wstałam,mąż pojechał do pracy zawiez mi zwolnienie,bo mi się nie chciało,ale leniuch ze mnie :)
Witam nową mamcie w naszym gronie :)
Gosia27 moja też bardzo kopie,ale nie wiem jak jest ułożona bo raz czuje kopniaczki na dole raz na górze,a to wiercioszka jedna :)

12 lata 5 dni temu #514916 przez vernix
Dzień doberek!

Koticz Aksa świetnie, że z Waszymi maluszkami jest wszystko dobrze:) Aksa- synek ma jeszcze czas, aby się obrócić. Da radę:)a z dodatkowymi kilogramami to ja już się nie wypowiadam...U mnie też nie jest lepiej.

AniaCzajka trzymam kciuki za wizytę.Ja mam jutro widzenie z syneczkiem:)

Gosia mnie wczoraj wieczorem tak kopnął w nerkę, że aż zasyczałam z bólu. Chyba zaczyna się bicie nóżkami i łapkami, bo nie ma już miejsca.

Dorka witaj w naszym gronie! rozgość się, będzie fajnie:)

U mnie dzisiaj prasowanie i pranie ubrań. Nazbierało się tego bardzo dużo i muszę się za to wziąć, bo w przyszłym tygodniu ruszam z praniem ciuszków Heniusia.

No i zaczynam dzisiaj 32. tydzień ciąży, 8 miesiąc!

Dobrego dnia Dziewczyny!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka