BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 11 miesiąc temu #540907 przez Gosia27
Nie Lafi nie było...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #540908 przez ufolka
ja swoją córkę usypiam tak, że wkładam do łóżeczka, sama kładę się obok na swoim łóżku i sobie czytam książkę a ona zasypia, prędzej czy później ale zasypia :) wcześniej zasypiała na rękach, bo zasypiała przy piersi jak już się najadła to od razu bach i spała :) kuzynka odkładała dzieci do łóżeczek i same zasypiały, ona wychodziła z pokoju, pierwszą córkę usypiała tak, że kładła się obok niej i coś nuciła, czytała. Szwagierka synka nie mogła zostawić, zasypiał przy piersi na rękach bo strasznie płakał :) Inna kuzynka synka nosiła przez całą noc prawie bo miał straszne kolki, jak już w końcu zasnął to chodzili na paluszkach żeby tylko nie zbudzić, co było jak najbardziej zrozumiałe :) Dzieci niewyspane są strasznie marudne, czasami lepiej cały dom uciszać niż potem męczyć siebie i dziecko :) Możemy sobie teraz pogdybać o zasypianiu, o ciszy w domu itd ale i tak życie nieźle to zweryfikuje i nie zawsze będzie tak kolorowo :) Zresztą jak ze wszystkim.
Idę chyba obiad robić..
Mi jak położna przebiła wody to tak chlusnęło i popłynęło, wiecie że nawet mi do głowy nie przyszło że mogą mi w łóżku moi odejść wody :ohmy:
Gosia fajnie że się udało wrócić mężowi z pracy wcześniej i strzelić fotki :)

Mam pustki w lodówce, muszę jechać do sklepu, małej nie mam z kim zostawić, chyba wezmę ze sobą, mam nadzieję że nic nie złapie ;/ bez sensu, jak chorują to wszyscy na około..

11 lata 11 miesiąc temu #540913 przez Waszka87
aaa segregowalam ubranka Tomcia do prania i tak mnie naszlo, slodki maluch bedzie :)
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #540919 przez Lafi
Gosia szkoda ..:) ale tak cie podziwiam, mnie juz ochota dawno przeszła, ty masz zdrowie, aczkolwiek jak chodziłam z Sewerynem w ciazy, to mieliśmy zakaz, ale kondyche miełam taką że jak leżałm w szpitalu przed porodem to na 9 pietro wbiegałam zostawiajac gdzies po drodze meżą, położne sie ze mnie śmiały ze z tego chodzenia to mnie tylko nogi beda bolec, teraz jak wracam z piwnicy to mam mega zadyszke ;)no na pietrze mieszkam ;0

Ufolka całkowicie sie z tobą zgadzam, teraz można palnowac a przyszłość pokarze jak to bedzie :)

11 lata 11 miesiąc temu #540920 przez Lenucha217
Waszka87 napisał:

Lenucha217 napisał:

waszka ja od tygodnia tez zaczęłam podkladac do spania.. bo to nigdy nic nie wiadomo. moge prosic o kink do butelek jakie masz??? Bo nie wiem jakie kupic

Ja mam taki zestaw www.i-apteka.pl/product-pol-29890-LOVI-M...l-butelka-250ml.html gratis jest 150ml ;-) u mojej siostry 2 dzieci się sprawdziły. Jeszcze jest z różowym znaczkiem ale ze chłopczyk to kupiłam medical z niebieskim. Smoczki też mam z tej firmy

Koleżanka też polecała mi tomme tippe jakoś tak ale nie kupowałam bo juz miałam nowe smoczki od siostry do lovi

Waszka dziekuje kupie te same co TY :* A co do ubranek ho ho jaki przystojniaczek wystrojony bedzie :)))

11 lata 11 miesiąc temu #540922 przez Lafi
kor-sar.pl/?45,pl_wozek-gleboki-tako-jumper podoba sie wam ten wózek, musze isć go poogladac, chciałam nowy ale.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540923 przez Waszka87
Lenucha217 napisał:

Waszka87 napisał:

Lenucha217 napisał:

waszka ja od tygodnia tez zaczęłam podkladac do spania.. bo to nigdy nic nie wiadomo. moge prosic o kink do butelek jakie masz??? Bo nie wiem jakie kupic

Ja mam taki zestaw www.i-apteka.pl/product-pol-29890-LOVI-M...l-butelka-250ml.html gratis jest 150ml ;-) u mojej siostry 2 dzieci się sprawdziły. Jeszcze jest z różowym znaczkiem ale ze chłopczyk to kupiłam medical z niebieskim. Smoczki też mam z tej firmy

Koleżanka też polecała mi tomme tippe jakoś tak ale nie kupowałam bo juz miałam nowe smoczki od siostry do lovi

Waszka dziekuje kupie te same co TY :* A co do ubranek ho ho jaki przystojniaczek wystrojony bedzie :)))

hihi juz sie go niemoge doczekać, wg mnie te butelki sa ok.

LAfi b, ładny podobaja mi sie kolorki i fajnie ze gondola ma ochwyt

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540925 przez patrycja85
no to jestem:)
wózek odebrany:) jest śliczny:) ale wróciliśmy późno, złożyliśmy go ale nie mam fotek:)
ale to dokładnie ten tylko na srebrnym stelażu:)

www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...id=1139&%3CosCsid%3E

za to mam zdjęcie mojego stefana w foteliku:)

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #540934 przez patrycja85
i ze specjalną dedykacją dla vernix i wiewiórki mój brzuch-zdjęcie z zeszłej soboty czyli równo 33 tc:) z dziś jeszcze nie mam;)

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #540936 przez Lafi
Patrycja wow :) ładny brzusio i jaki zgrabniutki :)

11 lata 11 miesiąc temu #540937 przez Waszka87
Patrycja Stefan jest boski, wózek śliczny, tez sie zastanawialam nad Mutsy, a ty figurantka jestes :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540940 przez patrycja85
dzięki Lafi:)
Waszka-Stafan to jeden z mojej kolekcji:) mam kilkanaście takich i wszystkie mają tak samo na imię:)
jeszcze zapomniałam napisać ze kupiliśmy przy okazji łóżeczko:) ale trochę potrwa zanim je złożymy:)
idę dziobać:)
miłej soboty

11 lata 11 miesiąc temu #540942 przez ufolka
Lafi ja też Gosię podziwiam że jej się chce hehe mi to w poprzedniej ciąży się chciało, a w tej normalnie nie chce mi się :P a teraz jak mnie boli to już w ogóle.. ;p ja też jak leżałam na patologii po terminie to biegałam po schodach z mężem, naokoło szpital tyle razy obeszliśmy że znamy wszystkie zakamarki hehe a i tak nie pomogło nic :P

zdjęcia fajniutkie, Patrycja super brzuszek :)

11 lata 11 miesiąc temu #540954 przez koticz
Lafi my z andzią też chciałyśmy Jumpera x,ale one są już wycofywane z produkcji i jakby coś Ci się zepsóło to nie dokupisz części.Tak,że sobie to przemyśl,po jumperze wszedł Warrior
www.google.pl/imgres?q=tako+Warrior&um=1...ndsp=37&tx=100&ty=85
tu masz przykładowe zdjęcie!Wygląda praktycznie tak samo tylko jest nowszy no i napewno łatwiej go będzie naprawić :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #540957 przez koticz
Gosia jeśli możesz to rozwiń temat z tym,że pobraliście się dzięki tatuażom??? Bo mnie zaciekawiłaś :)
dusia czy Ty masz siostrę bliźniaczkę???

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka