BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #563779 przez mamcia2013
andzia_zg napisał:

No to ten tydzień szykuje się znów owocny w wizyty... na koniec tygodnia jak sie nie mylę wizytę ma też vernix... no to będzie tydzień wrażeń...

ja mam w piątek wizytę :) i chyba usg ostatnie zrobi :D nie mogę się doczekać.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #563784 przez mamcia2013
Patrycja,Beata super te wasze leżaczki ;) ja chcę coś takiego allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujacze...nio-i3003447654.html

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563788 przez Waszka87
Jupiii a ja jestem zadowolona właśnie kupiłam ta huśtawkę dla małego wprawdzie używana ale prawie polowe taniej. ;-)

allegro.pl/show_item.php?item=3024655362

12 lata 1 miesiąc temu #563795 przez Agnieszka86
No to ostatnie wizyty się szykują... Fajnie, dobiegamy do mety :)

Leżaczki boskie. My na razie nie kupujemy, zobaczymy czy się przyda. Może dostaniemy, a raczej Zosia dostanie :silly: :silly:
Waszka to o tej huśtawce pisałaś ostatnio, że koleżanka czy ktoś znajomy ma? Bardzo fajna, tylko faktycznie cena dość wygórowana...

12 lata 1 miesiąc temu #563798 przez Waszka87
Agnieszka tak o tej. Swirek mówił ze się dołoży ;-)

12 lata 1 miesiąc temu #563800 przez Agnieszka86
Waszka87 napisał:

Agnieszka tak o tej. Swirek mówił ze się dołoży ;-)

O to miło ze strony świrka:)
Mnie się takie podobają:

allegro.pl/fisher-price-lezaczek-krolicz...yka-i3005491900.html

allegro.pl/bright-starts-lezaczek-kwiatu...osc-i3013702640.html

no ale póki co, jak pisałam nie kupujemy...

12 lata 1 miesiąc temu #563805 przez Waszka87
Ladniutkie

12 lata 1 miesiąc temu #563819 przez wiewiorka
patrycja85 napisał:

Beata- z ciuszków to głównie te maleństwa 56, bo jak wiewiorka urodziła Szymona to sobie uświadomiłam że nasz mały też będzie prawie 2 tyg przed terminem więc będzie raczej mniejszy niż większy:) i jak sprawdziłam to więcej miałam na 62 niz 56 więc mama dokupiła, a tata dostał od dwóch koleżanek z pracy. jest dużo kaftaników, śpiochy, body. jest też fajny pajacyk diabełka z rogami:))) a ten pomysł z usb przy bujaczku to mistrz:) powiedziałam B i mówi że już widzi małego jak się buja przy jakims hip-hopie;)

Gosia-w sumie to dobrze że mala kopie, znaczy że rośnie i ma siłę:) wiem że boli ale to raczej dobry znak:)

Lafi-kuruj się!

62 to Ty nawet nie bierz do szpitala. Takiego giganta na pewno nie urodzisz. Mój w 56 się gubi i dokupywałam 50.

Tak sobie mysle ze Szymon wiedział co robi wychodząc wcześniej bo na porodówce zebrała się narada i mnie mierzono czy wogóle dam rade urodzić. Wiec jakbym miała rodzić w terminie to napewno cesarke bym miała. Taki to właśnie komplement usłyszałam, że drobna jestem....to ciekawe co by Patra o Tobie powiedzieli :))

Tęskni mi się trochę za brzuszkiem ale z drugiej strony nie mogę się nacieszyć,że znow swobodnie się poruszam. No i cycochy w końcu mam i zgagi nie ma :).Odeszła na porodówce przy rozwarciu 6 cm jak wszytsko wyrzygałam. a i miałam też chyba przy 8 cm rozwracia że chciałam z stamtąd wyjść :)

12 lata 1 miesiąc temu #563826 przez Depeche
Waszka87 napisał:

Jupiii a ja jestem zadowolona właśnie kupiłam ta huśtawkę dla małego wprawdzie używana ale prawie polowe taniej. ;-)

allegro.pl/show_item.php?item=3024655362

swietne sa te hustwki, kolezanka miala przy coreczce, potem napewno bez problemu odsprzedaz

12 lata 1 miesiąc temu #563828 przez Panika992
Wiewiora to chyba.byl ten kryzys 7 cm, tylko u Ciebie wystapil przy 8.
Ja mam wizyte w srode, najprawdopodobniej ostatnia.
A co do lezaczkow, to kuzynka mojego K dzwonila, ze ma dla nas, jeszcze nie wiem jaki ale czekam az przyjedzie.

12 lata 1 miesiąc temu #563829 przez Waszka87
Wiewiórka ja też taka drobna 155cm wzrostu ;-) pudziana napewno nie urodzę hihi ooo wymiotowania też się obawiam

12 lata 1 miesiąc temu #563831 przez Depeche
Zeby tak o mnie powiedzieli, zem drobna :laugh: :laugh: :laugh: , ale biodra mi mierzyli, wiec moze chociaz troche :laugh:

Co do ciuchow to za duzo 56 nie kupujcie, bo wprawdzie maluch sie topi w 62, jednak bardzo bardzo szybko do tego 62 dorasta. ja pamietam, ze rzeczy z r. 58 zalozylam malej z 3 razy i wyrosla ( miala 51 cm jak sie urodzila).

Spakowalam sie, z nadmiaru 58 wzielam wszystko w tym rozmiarze, spakowalam mezowi kombinezonik 58 i jakbym miala jakiegos kolosa tez cos wiekszego :laugh: :laugh: :laugh:

W sumie maz mnie upychal wiec zapewne niezle bede wyzywac, jak bede czegos szukac. Ja donosilam, a on pakowal. Tak wiec jestem spakowana, ale co gdzie , oprocz kosmetyczki, nie wiem.

12 lata 1 miesiąc temu #563833 przez Depeche
ooo Wiewiorka mialas cos czego nie mialam, na szczescie nie rzygalam, ale to sie czesto zdaza, podobno skurcze naciskaja na przepone i sie wymiotuje. Moja kolezanka caly pierwszy porod wymiotowala.Cala noc.

12 lata 1 miesiąc temu #563835 przez Waszka87
Ja do torby małego spakowalam 3 zestawy 56 (jedne wieksze inne mniejsze zalezy od firmy)no i zobaczymy co będzie pasowało.
Depeche mam nadzieje ze sprzedam później. Oby była we właściwym stanie bo to używka

12 lata 1 miesiąc temu #563844 przez Depeche
ja tez spakowalam 3 zestawy, mam nadzieje, ze nie bedzie mial takiej zoltaczki jak siostra, bo wtedy moj maz szybko sie musi odnalezc w komodzie Kuby.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka