- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
Od dziś za 3 tyg do szpitala, czas ucieka nieubłaganie. Jeden wielki mętlik w głowie...
Planów na dzisiejszy dzień zbytnio nie mam. Obiad a o 16:30 wizyta u okulisty....
Nie przemęczę się z pewnością
Miłego dnia kochaniutkie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Czesc, jestem z kwietniówek, Andzia, a moze to od wątroby?Dzień doberek.
Ale macie sny Mi się dziś sniła Agnieszka. Dawałam mocz do laboratorium i cos wyszło nie tak i zadzwoniła do mnie Agnieszka czy już jadłam śniadanie. Powiedziała, ze mam dorzucic aktualna próbke do tego moczu i zmieszac z tym porannym bo trzeba powtórzyc wyniki, bo skoro jadłam śniadanie to od nowa nie mozna pobrać.
Masakra co za sny...
Beata i jak po fancie? Wypiłaś już? ja tam miałam w sobotę z ciastem hihi
Hoborr a podasz nam w końcu płeć maluszka? Bo ciągle w tabelce porodów jestes na biało, bo nie wiem czy będziesz miałą chłopca czy dziewczynkę.
Panika bez Paniki... ja wczoraj miałam mega niespokojny dzień
Paulina fajnie,że masz tyle energii dzisiaj.Trzeba to wykorzystać
Pisałyście tez o smarowaniu sutków. Ja na razie jeszcze niczym nie smarowałam.
A ja dziś w nocy miałam mega kryzys. Wieczorem położyłam się i bylo wszystko ok. Ale nie mogłam zasnąć. Zasnęłam jakoś przed północą, a o 00:20 oczy miałam już jak 5zł. Standardowo jak każdej nocy między północą a 2 łapie mnie ból pleców. Tylko,że mnie tak zaczęły boleć,że aż się rozryczałam. Nic nie pomogło. Ani masaż, ani próby ćwiczeń. w ogóle nie mogłam leżeć. Brałam jeszcze dodatkowo w nocy magnez itp. Jakos o 3 trochę puściło i zasnęłam. A o 8 rano znów pobudka i bóle...
Mam dziś poprostu dość. Nie wiem czy siedzieć,leżeć czy chodzić, bo w każdej pozycji boli Nie mam pojęcia od czego mnie tak bolą te plecy. Nie dziwię się gdyby mnie mocno męczyły skurcze czy ból podwozia... a to bolą plecy Dziś już mam poprostu dość
Pamiętam, jek miałam ataki woreczka zółciowego to mnie plecy nawalały, własnie PLECY! i kiedy jeszcze nie wiedziałam ze to od woreczka, też myślałam o wszystkim ale nie o watrobie. To jest taki dokuczliwy ból, ze właśnie w żadnej pozycji nie przechodzi, trudno lezeć, siedziec i chodzic.... Tak mi sie skojarzyło.... Nie życzę Ci teraz jeszcze przygód z woreczkiem , ale warto byłoby sprawdzic.
Ja nie byłam wtedy w ciąży więc mogłam brać pyralginę z nospą forte i jeszcze cos konkretnie wątrobowego typu raphaholin czy coś w ttym stylu. Godzina tez charakterystyczna, zwykle to w pierwszej połowie nocy atakowało...a podobno każdy organ ludzkiego ciała ma swój rytm dobowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
A co do Twoich plecków, to może je czymś rozgrzej, no nie wiem. Najlepiej to udaj się do lekarza, bo żeby bolało do łez to chyba też nie jest normalne.? może rzeczywiście coś innego za tym siedzi?
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Piszecie o krostkach to mi sie wczoraj jakies zrobiły na brzuchu, pasowało by mi to na uczulenie, nawet mój m zauważył.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja już po śniadanku.Mąż wziął 2 dni wolnego i właśnie pojechał gipsować kuchnię w naszym nowym domku. Więc jak zawsze jestem sama i się nudzę
Dziś muszę wyprasować pranie ,które leży od soboty i zrobić obiad.
Majunia od rana mega aktywna i nóżkę mi co chwilę wypycha
A co do krostek to mi wczoraj na czole się pryszcze wysypały właśnie tak jak na okres
Andzia Ja mam tak samo jak Ty.Jak czuje wewnętrzny niepokój to wiem ,że coś się stanie.Ostatnio jak od rana czułam niepokój to wieczorem okazało się,że teściu po pijanemu auto rozwalił i to w dodatku nie swoje
Mam nadzieję,że z Twoją mamą będzie wszystko dobrze Nie martw się kochana
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
o matko boska z tą karetką! czy oni zwariowali?
nie martw się, stan przedzawałowy pewnie minął i teraz chcą ją przebadać. musi na siebie uważać i nie stresować się mamusia i dobrze jeść.. daj znać jak już coś będziesz wiedziała :**