BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #449564 przez kika1985
katarzyna jak ja ci zazdroszczę tych spacerów, ja jak wracam z pracy po 16 to jem obiad , troche odpocznę i zaraz się ciemno robi, i na spacer nie chce się iść

a ruchy czasami coś tam poczuję jak stoję ale jak idę to nie wiem , nie zwracałam na to uwagi B)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #449569 przez andzia_zg
Ja w sumie też nie zwracałam uwagi czy cos czuję jak chodzę.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #449589 przez mamcia2013
Hej :) u mnie tak piękna pogoda że aż żal siedzieć w domu, piękne słońce i 20 stopni :D

co do imion to mojemu nie podoba się Maksymilian a mi tak, napaliłam się też na Ksawerego ale mojemu jednak najbardziej odpowiada Wiktor. Zobaczy się jeszcze :) a może będzie niespodzianka i będzie Laura ? :)

U mnie tych kocyków nie było w biedronie, ale poprosiłam mojego Tatusia żeby zobaczył u nich i jako dobry dziadziuś kupił wnukowi dwa kocyki, biały i niebieski. Ale jeszcze ich nie widziałam :)

Ja czuję nadal drgania w brzuszku najbardziej jak siedzę :) wczoraj dzidzia mało aktywna była. I nie mogłam spać w nocy, mój Tomek też nie, gorąco mi było co chwilę i jakieś suche powietrze było.

12 lata 2 miesiąc temu #449617 przez patrycja85
hej
ja dziś wróciłam do normalnego trybu...
rano byłam na pobraniu krwi i jak czekałam na wejście do zabiegowego to obok siedział taki mały z mamą i żeby zejsć z kanapy objął mnie rękami zeby się o coś zaprzeć. zawsze lubiłam dzieci i zawsze je zagaduje i się uśmiecham ale dziś jak mnie dotknął to myślałam ze się rozpłynę:)))
potem byłam na zajęciach i po wyjściu złapał mnie jakiś skurcz pod lewym żebrem. ale tak ostro ze nie mogłam stać. mocno się przestraszyłam. w domu od razu wziełam nospe i po kilkunastu minutach przeszło. ale już byłam gotowa jechać do szpitala. teraz sobie myślę że to przez tą schizę ze spaniem na lewym boku... moze sobie coś ucisnęłam. z nerwow nie bo nic dziś nie miałam, dzidzia jeszcze nie mogła mi uciskac bo to za wysoko, kopnąc też nie bo raczej nie miałaby aż tyle siły. no ale przeszło. w każdym razie gdyby was złapało to nospa pomaga:)
miłego popołudnia:)

12 lata 2 miesiąc temu #449622 przez mamcia2013
Patrycja a mnie w nocy złapał ból z prawej strony, taki jak ostatnio dziewczyny pisały. Ja miałam wrażenie że to tak jakby pęcherz lub jajnik. Cholera wie od czego, ale przeszło samo.
Ponoć małe dzieci czują ciążę u kobiet :) może i ten mały też. :)

12 lata 2 miesiąc temu #449631 przez patrycja85
mamcia tylko że mnie to bolało tak pod piersią aż... no nie wiem. w środę mam wizytę to się dowiem co to mogło być. a ty już miałaś? pytałaś o te wyniki moczu?-dobrze kojarzę?

12 lata 2 miesiąc temu #449636 przez mamcia2013
Dobrze kojarzysz ale we wtorek mam wizytę to zobaczę co mi powie. To u Ciebie nie wiem co to mogło być i u mnie też nie wiem.

Kurczę takie nudy są że szok, już nie wiem co mam robić... :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #449650 przez aksa
u mnie też nudy;/ wysprzątałam łazienke,zmieniłam pościel, teraz oglądam serial na iitv.info

podobno tak jest z tymi biedronkami, że takie 'plagi' ostrą zimę zapowiadają

dziewczyny znacie może jakiś dobry przepis na całego kurczaka w żurawinach??
bo mojemu małżowi ostatnio jego dentysta (tak dentysta;p) mówił jakiś fajny przepis ale mój m nie zapamiętał do końca, wiem że żurawina w słoiczkach gotuje się dodaje wino białe i to robi jako sos, kurczaka się tym smaruje i wkłada do piekarnika i co 10min trzeba go jeszcze tym sosem smarować, pózniej reszta sosu służy jako taki dip
ale nie wiem czy wcześniej marynować tego kurczaka w zwykłych przyprawch??
co jeszcze dodać do tego sosu?/
ma ktoś pomysł? :unsure:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #449654 przez mamcia2013
Aksa ja nie mam pomysłu na takiego kurczaka :)

Ja dzisiaj tylko jedną biedronkę miałam w domu :P

12 lata 2 miesiąc temu #449667 przez mamcia2013
Aksa znalazłam coś takiego jeśli chodzi o tego kurczaka: gotowanie.onet.pl/przepisy/kurczak-w-sos...a-4-osob,115870.html

12 lata 2 miesiąc temu #449673 przez patrycja85
popatrzcie sobie a co:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #449675 przez koticz
Ja mam wysypke po żurawinie :dry: wiec żadnych na nią przepisów nie znam :dry:

Miło słyszeć,że mój mąż "taki wspaniały",ale to pierwsze kwiatki od ślubu(nie licząc urodzinowych) i też coś mu ostatnio jęczałam,że już się nie stara i poprostu sobie do serca wziął.Kiedyś to często coś mi kupował bez okazji-kwiaty i maskotki,ale mu przeszło ;) ;) ;)

U mnie szkoła rodzenia płatna 20pln od spotkania,spotkań 5x2h tak,że 10/h to nie tak dużo,jutro będę dzwonić żeby się zapisać bo potem kapa z miejscem.Moja koleżanka rodziła w połowie czerwca a do szkoły dzwoniła w marcu i babka ją wyśmiała,że tak późno to miejsc nie ma(w końcu ją wcisła) no i myślę,że nie ma co czekać i jutro trzeba dzwonić:)

Głodnam.......

Ja też miałam 1biedronkę,ale mieszkam na 8piętrze to pewno im ciężko dolecieć :) tę co miałam wydarłam kotom i przypłaciłam paroma zadrapaniami,ale zdążyłam ją uratować i wypuścić :silly:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #449676 przez aksa
mamcia widziałam ten przepis ale dzieki:)
jakby któraś coś takiego robiła piszcie;)

chce małżowi zrobić na niedzielę:)
biedny jedzie na tym wyjezdzie na zupkach chińskich ;p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #449686 przez mamcia2013
Koticz ja na 3 piętrze mieszkam to do mnie pewnie też nie miały siły dolecieć te biedronki :)

Zjadłam dwie kanapki pół godziny temu i znów głodna jestem :angry:

12 lata 2 miesiąc temu #449694 przez katarzyna1702
A ja mam smak na jajecznice z kiełbaska ;) i zaraz będę smażyć mniam... ;) Ja jutro z rana pomykam na wyniki nie mogłam się zebrać cały miesiąc ;) Oj tak nospa dobra na wszystko i bezpieczna na pewno nie zaszkodzi Maleństwu.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka