BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #450038 przez patrycja85
hej cioteczki:)
mam dla was niespodzianke:) nie wiem czy już znacie tę stronę-linka dostałam dziś od kuzynki i faktycznie może nam się przydać:)

www.promobaby.pl/

kocyki z biedronki też uwzględnili:)

kika-faktycznie to mógł być jakiś nerwoból albo kolka. najważniejsze że przeszło szybko.

miłego dnia życzę:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #450045 przez andzia_zg
patrycja85 fajna ta stronka :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #450057 przez kika1985
andzia ja mam też problemy z oddychaniem, mąż się śmieje że sapię i naprawdę kilka razy sama się na tym złapałam że sapałam heheh jak stara babcia :P

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450059 przez kika1985
Ania czajka ja póki co jeszcze nosze i chyba trochę ponosze bo jeszcze mam duzo luzu , ale w poprzedniej ciąży to nie pamietam kiedy ją zdjęłam B)

mój mąż za to zgubił 3 lata temu jak był na kawalerskim na basenach na Litwie

patrycja fajna stronka , już zapisałam w ulubionych :)

12 lata 2 miesiąc temu #450078 przez lenusia7
OOooo matko jak sie rozpisały kobity!!! :D Wczoraj mnie zabraklo to ile do nadrobienia. ja tez zakupilamkocyk bialo bezowy i recznik niestety zolty poniewaz jakies babsko wyrwalo mi z rak kawowy :P Milego dnia

12 lata 2 miesiąc temu #450104 przez kika1985
a mi w końcu w pracy powiedzieli że brzuszek widac :p w końcu hehehe

choć kolezankę wczoraj spotkałam i jej powiedziałam to w szoku była :P

12 lata 2 miesiąc temu #450116 przez koticz
Dzień dobry dziewczynki!!!

Ja od samego rana sprzątam wymioty kotów:( obgryzają mi kwiatki i zostawiają potem "bomby" na dywanie;/

Pooglądałam wczoraj wózki na allegro i chyba się na Tako Jumper X zdecyduję,ten z kolekcji serca:)

Ja też zacznę prać w styczniu.Mam nadzieję zmienić do tej pory mieszkanie,ale jak się nie uda to też w styczniu weźmiemy się za remont tego w którym mieszkamy.

Ja dziś na obiad znowu bigos od mamy:) pyyyycha!!!

Miłego dnia babki:)U Was też tak ciepło????

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450124 przez andzia_zg
koticz widzę, ze masz taki sam typ wózka jak ja :lol: Ja jeśli nie dostane używanego Tako to chcę kupić tako Jumper X też z kolekcji serca ten szaro żółty. Chce kupic uniwersalny kolor żeby pasował ewentualnie też dla dziewczynki, bo nie wiem jakiej płci będzie nastepne dziecko a też chce żeby wózek posłużył mi dla 2 dzieci :-) U mnie w sklepie zestaw 3w1 kosztuje 1200zł

Tak wygląda ten wózek co ja chce:

Własnie czytam sobie w internecie o meteracykach do łóżeczka.Zawsze słyszałam dobre opinie o meteracach kokos-gryka a tu nagle przeczytałam na jednym forum, że one pleśnieją.
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4716319

A zaczęłam znów czytac o tych materacykach, bo mam materac kokos-gryka po mojej chrzesnicy. Stał zapakowany na strychu. Prosiłąm żeby mama mi go wywietrzyła.Mama zauwazyła na nim spora plamkę. Chciała zaczyścić ale gryka zaczęła puszczać kolor i trochę materacyk przefarbował. Wiec stwierdziłam, że najwyżej ten materacyk będzie do łóżeczka turystycznego, a do zwykłego łóżeczka kupię nowy materac.Zaczęłam czytać i sie trochę zastanawiam czy kupię kokosowo-gryczany czy jakisinny, bo ja np mam trochę wilgotne mieszkanie i boję się żeby tak gryka nie zapleśniała. Ale mam dylemat :dry:

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #450130 przez koticz
Ja myślałam nad zielonym,żółtym bądź różowym,już sam odcień szarości mi się podoba.My mamy w planach sprzedać wózek jak Jagoda z niego wyrośnie,więc u nas będzie tylko na jedno dziecko.Najbardziej podoba mi się ten różowy,ale trochę się obawiam,że może nam dzidziś zrobić psikuska i urodzić się chłopczykiem:) no nic,wózek i tak dopiero w styczniu będę kupować,tak,że jeszcze mam trochę czsu do namysłu.

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450137 przez andzia_zg
U nas z kolekcji serca nie ma zielono-szarego. Sa tylko szaro-zolte,szaro-niebieskie,szaro-ceglaste i szaro-rozowe. Z zielonym jest tylko ten tako

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #450156 przez kika1985
koticz jakie masz koty i ile??? uwielbiam kiciaki :p
ja już poprałam co mam w dzieciowym i zwykłym proszku, ale bedę jeszcze raz prac w styczniu, lutym i wtedy prasować bo nie pamiętam co w którym proszku uprałam :P

wiecie ze mam juz całą szafę pełną ciuszków, nie wiem kiedy ja to zgromadziłam B)

12 lata 2 miesiąc temu #450160 przez aksa
witam witam:)

u mnie pogoda piękna po prostu aż chce się żyć:D
byłam rano w sklepie młody jak jechałam samochodem młody zaczął fikołki robić:D

musze się pochwalić,że dziś oficjalnie kończę 26 rok życia ach :)

małża nie ma ale wychodze z dziewczynami na miasto:) będę robić jako szofer na własnych urodzinach;p tego jeszcze nie było :P

a co do wózka super też mi się podobają i cena przystępna:)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #450161 przez kika1985
fajne te wózki

ja bedę musiala albo poprosić teściów żeby do mojego wymarzonego dołożyli albo kupić tańczy , mama miała kupić mi ten graco symbio no ale w międzyczasie mój brat z narzeczona zaciążyli a wczoraj zadzwonili ze córka faceta mojej mamy też w ciąży, więc muszą sporo tych wózków teraz kupić B)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450162 przez kika1985
aksa to wszystkiego naj naj najlepszego zdrówka dla ciebie i dzidzi:P ja 28 też konczę 26 lat :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #450163 przez andzia_zg
Ja wszystkie ciuszki mieszcze na razie w jednej reklamówce :silly: Myśle,że dużo juz nie przybędzie,bo zamierzam potem kupowac na bieżąco.Boje sie kupowac rzeczy w rozmiarze 56 skoro moze byc tak, że nawet ich nie zaloze (tym bardziej,że lekarka mówila, że Wojtek jest duży) Mam 1 dresik 56,2x spodenki welurowe, 2 pajacyki i 3 pary body.Reszta to 62.

A dziś wrzucilam do pralki pościel(poszewki) i te rzeczy, ktore wczoraj kupilam w biedronce. Ładna pogoda to na dworze szybko wyschną.Ale ładnie pachną teraz od płynu dzieciowego :lol:

aksa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-)

[*] Aniołek 10.2014
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka