- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
Ela masakra,ale się musiałaś wystraszyć!Mam nadzieję,że ręka ładnie się zagoi i nie będzie żadnych powikłań.Biedne psy wariują na tych łańcuchach.
Andzia słońce nie przejmuj się mężem.Poprostu go olej.Wojtek czuje Twój smutek i też jest smutny.Faceci (NIE WSZYSCY) tacy już są,że widzą tylko czubek własnego nosa.Mój mąż w zeszły weekend też imprezował z koleżkami(oczywiście żaden nie ma założonej rodziny) i kawaler pełną gębą.Też mu potem na spokojnie wytłumaczyłam pare spraw i zobaczymy czy dotarło.Nie jestem tak wyrozumiała jak Vernix i mam problem z tym,że łazi,bo teraz powinien siedzieć ze mną w domu!!!!A potem jak Jagódka się urodzi to już po całości mu się ukruci Niestety faceci nie czują ciąży,mało który facet faktycznie kocha dziecko które jest w brzuchu.Myślę,że prawdziwą miłość i zaangażowanie czują dopiero jak moją wziąć dziecko za rękę i iść na spacer i jak słyszą "TATO" wcześniej są zagubieni i przestraszeni,że nie radzą sobie tak jak mamy Głowa do góry,nie zadręczaj się!!!
Oooo zaczynam dziś 22tc:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
xxElaElaEeexx masakra ale bidulko musiałas sie wystraszyć. Ja bym chyba dostała zawału. Mam nadzieję,że ręka szybko się zagoi.
Fajnego masz tego yorka ja jak będę mogła miec psa to zadoptuję sobie labradora.
Ja pół nocy nie spałam. Wojtuś tez był niespokojny, strasznie się wiercił i wypychał mi nogi przez brzuch. Odczuł pewnie to, że się martwię. A mąż jakby nigdy nic wrócił nad ranem i myśli,ze wszystko ok.Kazałam mu spac na kanapie. A dziś powiedzial "jak Ty gdzies wyjdziesz to tez bede miec focha" Ale mam na niego nerwa. A wystarczyło powiedziec, że bedzie siedział długo albo że wróci o konkretnej godzinie.
Milego dzionka laski
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja jak się złoszcze,że mój gdzieś lezie to mi mówi "dobra nie ide,ale też Ci zabronie jak bedziesz chciala do kolezanek isc" i przy najblizszej okazji mi z tym wyjezdza:) slabe to jest ale facet to chyba lubi czuc ze rzadzi i ostatnie slowo nalerzy do niego
teraz chwile mysle i staram sie tak zakrecic sytuacje zeby mu nic nie narzucic,ale zeby sam podjął decyzję na jakiej mi zalezy.Nie jest to latwa sztuka ale da sie osiagnac.Moja mama zawsze mowila ze facet jest glowa rodziny a kobieta szyja i to na nas spoczywa odpowiedzialnosc za to co glowa postanowi.Mój tata czesto stawial na swoim i nie zdawal sobie nawet sprawy ze tak naprawde robil to co mama chciala:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
serdecznie dziękuję za wszystkie życzenia!kochane jesteście
ja toxoplazmoze przechodziłam z czego się cieszę
Patrycja gratuluje kolejnego egzaminu!
Ela współczuję tej niemiłej przygody z psem!co za pech!ale naszczęście był szczepiony ten pies ufff, a Twój Dropsik jaki książę w tej pościeli hihi
andzia kurcze przykro mi, że miałaś taki wieczór;/ a tym bardziej że m nie okazał żadnej skruchy;/ a teraz jak się czujesz??
mój wczorajszy wieczór na prawdę udany!!poszłyśmy z dziewczynami do baru śmiechu było!młody tak się kręcił cały wieczór myślę, że po mamusi już lubi takie klimaty spotkania wyjścia ;p
jak odwiozłam ostatnią koleżankę do domu to w swoim byłam o 1.30 ;p
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ja od rana w ruchu, zmywam, układam, przekładam czyli przeprowadzka pełną gębą sama wszystko robię bo mąż w pracy. Okna jeszcze mam do umycia, ale teściowa mi zabroniła i mówi, że sama mi je umyje-a ja tak nie chce!! Już wolę, żeby mąż umył w tygodniu, zresztą on się nie sprzeciwia
Koticz, Andzia Co do tych późnych powrotów, to mój mąż chyba też jakiś spokrewniony z Waszymi Raz wrócił o 6 rano, po czym stwierdził, że histeryzuje Wszyscy kumple kawalerzy to on też. Dobrze, że wtedy nie byłam jeszcze w ciąży to się Zosiak nie denerwował. Ale potem były przeprosiny, a to akurat lubię-niech się stara, a co....!
Co do wagi Zosi, to 3 tygodnie temu ważyła 210 gramów, więc praktycznie za 3 tygodnie podwoiła swoją masę Jak tak dalej pójdzie to będę rodzić kolosa Ale to nic, ważne, żeby była zdrowa i ciąża przebiegała dobrze
Aha jeszcze mam pytanie, miałam podniesione leukocyty w morfologii, lekarz powiedział, że w ciąży granica jest inna i mam dobre wyniki. A u Was jak z poziomem leukocytów?
Śniły mi się jakieś koszmary, te sny w ciąży to jest jakaś masakra...
Udanej soboty
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka86 wulkanie energii oszczędzaj się! a okna faktycznie zostaw komuś innemu skoro tyle chętnych;) trzeba się dzielić
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A tak jeszcze troche z innej beczki, to wieczorem czytałam o 21 tygodniu ciąży i tam było napisane właśnie o tych kłujących bólach nad wzgórkiem łonowym, kłucie przy wstawaniu, kłucie w pachwinach itp. Było napisane, że w okolicy 21 tygodnia ciąży rozszerzają się kosci na wzgórku łonowym i stąd te kłucia i że to nic niepokojącego. Szczególnie sa odczuwane przy wstawaniu.Do tego moga dojść bóle kręgosłupa i zaburzenia równowagi bo cały czas pod wpływem rosnącego brzucha zmnienia się środek ciężkosci ciała i chodzenie w obcasach przez to zabronione.
Agnieszka ale fajny ten Twój zestaw super
A jeśli chodzi o kupowanie dla siebie to ja wole cos kupić Wojtusiowi niż sobie. Mam chyba najmniejsza szafę spośrod wszystkich dziewczyn, bo mieszczę się na 2 wąskich półkach i jeszcze mam luz. Jak sie wyprowadzałam z domu to wszystkie swoje rzeczy zmieściłam w 2 kartonach, z czego połowe jedengo zajmował mega gruby szlafrok frotte. Mam strasznie mało rzeczy. Jakos zawsze załuję żeby sobie cos kupić. Nigdy nie brałam kasy od rodziców, już nawet w szkole pracowałam w Tesco rozkładając towar byleby tylko miec pare groszy dla siebie i jak teraz mam cos wydać dla mnie to mnie ściska i praktycznie nic sobie nie kupuję.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dość tego dobrego idę dalej do pracy... będę do Was zaglądać bo komp. włączony i muzyczka gra
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa