- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
xxElaElaEeexx a Ty jak zwykle zabiegana kiedy Ty usiądziesz i odpoczniesz hihi
Zazdroszczę ci tego ciacha mniam... też bym sobie zjadła
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Andziaa_zg faceci są tacy bo mają jeden chromosom - i czują się jacyś niepełnowartościowi czy coś...od śordy byłam sama u mamy, mój Rafał wczoraj do mnie dojechał ale nie nacieszyłam się nim, bo zrobili sobie z bratem i kuzynem imprezę...dostałam umowę na stałe w pracy,odebrałam dyplom magisterski i przeszło to jak bez echa, bardzo się rozczarowałam.Nie zdązył się zapytać jak się czuję, tylko pojechał z samochodem do mechanika...a potem wołałam go, bo wiecie co,zaobserwowałam, że jak się położę to pod pępkiem czy po bokach wystaje mi maluszek, taka twarda kulka. I się go nie doczekałam.Położyłam się sama spać,łzy mi popłynęły i tyle...najważniejsze że maluzek rośnie, już mam fajny brzusio i wierzę że wszystko z nim ok.
Ela kochana,ale musiałaś się przestraszyć. Ale ważne, że nic gorszego się nie stało. Też bym chciała Yorka, ale R mówi, że na razie pies nam nie jest potrzebny do szczęścia
Chici śliczny domek ma Twój maluszek
Aksa najlepszego!!!
Jestem padnięta dzisiaj, rwa kulszowa się dosyć mocno nasila, jakoś muszę dać radę. Buziaki
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Nie przejmuj się.musimy być silne i cieszyć się naszymi maleństwami, bo kto da im tyle miłości jak nie my.
Dobrze, że nie siedzisz w domu sama tylko możesz spędzać czas z mamą.
Gratuluje umowy na stałe i odebrania dyplomu
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Odnośnie tego picia w ciąży- ja z kolei wyczytałam, że maluszkowi przez pierwsze 2-3 tygodnie od zapłodnienia(czyli tak mniej więcej do przewidywanej miesiączki) nie zaszkodzi alkohol czy leki. Ja sama wcinałam przed spodziewaną @ chyba Coldrex Max Gripp, bo jakieś przeziębienie mnie brało.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu, najważniejsze, że maluszek rośnie , a faceci,echhh.. już dużo tu o nich napisano
Odnośnie tego picia w ciąży- ja z kolei wyczytałam, że maluszkowi przez pierwsze 2-3 tygodnie od zapłodnienia(czyli tak mniej więcej do przewidywanej miesiączki) nie zaszkodzi alkohol czy leki. Ja sama wcinałam przed spodziewaną @ chyba Coldrex Max Gripp, bo jakieś przeziębienie mnie brało.
Nie zaszkodzi, wiem na swoim, w tym czasie byłam na urlopie i duuużo się piło
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
A co do tego picia, to też się martwiłam, bo nasza Zosia została poczęta w czasie euro, no a jak chodziliśmy do utworzonej u znajomych "strefy kibica" to się tak po 2 piwka wypiło:/ Czytałam gdzieś, ale już nie pamiętam gdzie, że w tych pierwszych tygodniach życia dzieciaczka nie ma to na niego wpływu. Tej wersji się trzymajmy
Idę coś zjeść i się położyć, w końcu aktywny miałam dzisiaj dzień.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Taki ładny dzień, a dla mnie jest nie wiedzieć czemu... bardzo senny. Rano posprzątałam trochę, wyprasowałam ciuchy i przed 11. poszłam spać Wstałam o 13.20! Masakra jakaś! Potem poszłam po męża do pracy (przecież było tak pięknie) i gdy wróciliśmy znowu się położyłam. Kurde, powtórka z I trymestru, czy co?
Na domiar złego boli mnie uporczywie kręgosłup i mam tak jak niektóre z Was bóle podczas wstawania-takie ciągnięcia i drętwienia lewej strony.Nie wspomnę o swędzeniu skóry na brzuchu i cyckach, które tez dokuczają, rosną.
Gosia gratuluję Ci obrony i otrzymania umowy! super!Maluszek rośnie, daje Ci znać, ze wszystko jest ok i to jest najważniejsze:)
Andzia licytujesz świetne ciuszki! Bardzo ładne. A mężem się tak nie przejmuj, może tak odreagowuje fakt, ze niebawem nie będzie miała czasu na takie eskapady? Jednak nadal twierdzę, że dał ciała, z tym, że nie powiedział o której wróci. Tutaj zachował się nie fair.
Też kiedyś wyjdź z kumpelą i nic mu nie mów, o której wrócisz.Niech się pomartwi trochę.
Chiczi uroczy brzusio. Też mam podobny, chudziny przed ciążą nie mają co liczyć na jakiegoś ogromnego brzuszolka w trakcie, ale cieszę się z tego, jakiego mam, bo dzisiaj po raz pierwszy ustąpiono mi miejsca w autobusie (już nie w sposób wymuszony )
Ela smakowitego ciacha życzę, no i zazdroszczę. Też bym sobie zjadła
Dobrego wieczoru Wam życzę, dużo relaksu, uśmiechu i dystansu do mężów. Mój mówił o wspólnie spędzonym, romantycznym, a śpi do góry d... także romantyzm jak się patrzy
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
vernix-właśnie miałam cie wywoływać. właśnie obejrzeliśmy z mężem ten film BOBASY. super. mój mąż prawie się popłakał ze śmiechu.fajnie pokazali że w różnych warunkach dzieci dorastają tak samo, chociaż niektóre sceny z tej afryki i mongolii to przerażające. jak macie możliwość to obejrzyjcie koniecznie.
nie martwimy się a jutro wszystkie marsz a spacer-to może być ostatni taki ładny weekend!!!
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Moja ciocia piła przez tydzień kieliszek wódki z pieprzem, bo sądziła, że zatruła się nieświeżym jedzeniem, bo akurat była na wakacjach i łykała jakieś tabletki na niestrawnosć Dziecko urodziło się zdrowe.
Poza tym dzieci z syndromem FAS to maluszki alkoholiczek, które piły przez całą ciążę.
Proszę się nie stresować, korzystać z pięknej, polskiej jesieni i bliskości mężów, narzeczonych, partnerów
Fajnie, że podobał Wam się film. Jest uroczy! my najbardziej śmialiśmy w się w momencie, w którym japońska dziewczynka nie mogła przekręcić się na dywanie
Pozytywny obraz dla przyszłych rodziców.
No i ta mongolska koza
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co do meżów czy partnerów to chyba kazdy jest bardzo podobny moj np wogole nie pije alkoholi, jedno piwko czasami wieczorem to juz jest max ale za to wiekszosc czasu spedza w garazu jeszcze poł biedy jak by to było u nas a tu nie jezdzi do rodziców tam spedza czały wolny dzien a do mnie przyjezdza wieczorem,masakra ,
Do mojego nie dochodzi ze bedzie ojcem, chyba dopiero jak wezmie małego na rece to zrozumie.
andzia swietne ciuszki, ja nic nie mam jeszcze i nawet nie moge kupic bo moj twierdzi ze jeszcze czas. Wczoraj pojechalismy na zakupy do Lubania i w biedronce kupiłam, kocyk i rozek, ja sie z tego cieszyła a moj po co ci to jeszcze czas, no i po radosci.