BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #449448 przez andzia_zg
vernix to fajnie,ze masz juz załatwioną szkołę rodzenia. U mnie na stronie szpitala nawet nie ma wzmianki o szkole rodzenia itp. chyba będe musiała osobiście się tam przejść. No chyba, że zostaje mi ta prywatna szkoła. Chociaz wolałabym szpitalną.
Jeśli chodzi o kocyk to rzeczywiście cienki ale wzięłam go, bo chciałam miec coś cienkiego żeby przykryć nóżki w domu lub na spacerze, a grubszy kocyk jeszcze kupię na chłodniejsze dni.

lusiaczek a ja może zjem leczo na kolację bo mam w słoikach od mamy :-)

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #449451 przez Lafi
Ale dziś śliczna pogoda

Kocyki sliczne w biedronce, mam jeszcze po Sewerynkowi. ja dziś pojechałam do lidla kupiłam sobie tam sukienke sweterkwą, leginsy i rajstopy, sukienka troszke za duże ale dorosne:)
A imnina Seweryn miał by Wikrorkiem od początku ciąży mówiła mze będzie wikor, a teraz podoba mi sie Zuzia i Wiktoria, tylko jeszcze nie wiem co będe miec. W poniedziałek mam wizyte, panikuje również, masakra, dziś w nocy nie spałam, ja zasnełam to miałam koszmary,wrr.

A co do mojej bratowej ojoj to jest ciżki przypadek, jak będe miec neta w domu to wam napisze.

12 lata 3 miesiąc temu #449452 przez kika1985
lafi u nas to samo słonko swieci od wczoraj i ma byc tak ładnie do końca tygodnia :P

12 lata 3 miesiąc temu #449463 przez vernix
Andzia na stronie szpitala, w którym chcę rodzić też nie ma informacji nt szkoły rodzenia.A co dziwne, przecież tam funkcjonuje. Może w Twoim przypadku też tak jest? najlepiej warto się tam pofatygować i wypytać albo położna u ginekologa?

U mnie też piękna, pogoda. Wyjdę po męża do pracy, zrobię mu niespodziankę.

AniaCzajka mniam, masz pyszny obiad:) u mnie zupa ogórkowa i leniwe:)

12 lata 3 miesiąc temu #449488 przez andzia_zg
Dziewczyny tak troche spytam z innej beczki... u Was też jest tyle biedronek? U mnie nie mozna sie od nich opędzić. Okna całe oblepione biedronkami.Wieszałam teraz pranie na dworze to az leciały do oczu. Strasznie się pakują do domu. Mam otwarte okna to wszedzie mam biedronki :angry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #449509 przez lusiaczek82
andzia u mnie jest to samo normalnie jakaś plaga :laugh: na fierankach są na podłodze są na praniu są gdzie sięczłowiek oglądnie to biedronki :laugh: :laugh:

12 lata 3 miesiąc temu #449514 przez andzia_zg
czyżby zapowiadała się sroga zima czy co... pchaja sie do mieszkania jak oszalałe. Wszędzie biedronki :angry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #449518 przez koticz
Masakra w tej biedronie.Kupiłam ręczniczek żółty z kaczuszką,a kocyki u mnie tylko niebieske w białe misie zostały,zadzwoniłam szybko do mamy i ona u siebie kupiła ostatni(!)biały w misie ecru,a tak to też same niebieskie jeszcze były.

Na stronie mojego szpitala też nic nie pisze o szkole rodzenia,ale umówiłam sie z koleżanką dziś to ją wypytam o wszystko bo sama niedawno chodziła.Jak znam życie to będę musiała płacić(jak za wszystko)

Myślałam,że kwiaty od męża to tak bez okazji były,ale jednak nie:) kilka dni temu minęło pół roku od ślubu i to z tej okazji mi kupił bukiet:)słodziak mój :P

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 3 miesiąc temu #449521 przez andzia_zg
koticz fajny ten Twój mąż :lol: nie ukrywam, że milutko dostać kwiaty :lol:
ja np nie pamiętam kiedy ostatni raz dostałam kwiaty od mojego...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #449526 przez kika1985
u nas meszki B)

12 lata 2 miesiąc temu #449527 przez kika1985
koticz super :P mój bez okazji już dawno przestał mi cokolwiek kupować :P

12 lata 2 miesiąc temu #449533 przez vernix
andzia_zg napisał:

koticz fajny ten Twój mąż :lol: nie ukrywam, że milutko dostać kwiaty :lol:
ja np nie pamiętam kiedy ostatni raz dostałam kwiaty od mojego...

[/i]

Andzia ale przynajmniej wiesz, że możesz spodziewać się bukietu w marcu:)
Ja swojemu mężolowi powiedziałam, o tym, że liczę na jakąś niespodziankę poporodową :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #449541 przez andzia_zg
vernix ja chyba musze mu powiedzieć wprost, że chce jakiś ładny bukiet po porodzie, bo mój sam to się nie domyśli :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #449551 przez katarzyna1702
Oj mój także o kwiatkach zapomina ale za to co jakiś czas przynosi mi słodkości ;) i zapowiedział mi dziś że musimy wybrać się na kolację do restauracji bo dawno nigdzie nie byliśmy aż mnie zatkało ;) czasami ma ludzkie odruchy he he

12 lata 2 miesiąc temu #449556 przez katarzyna1702
A i dzień naprawdę śliczny aż żal siedzieć w domu najadłam się teraz czas na codzienny spacer ;) polecam odrazu samopoczucie lepsze i maleństwo pobryka po tym na pewno ;)
Dziewczyny czujecie ruchy dziecka jak chodzicie? chyba na to jeszcze za wcześnie jak ja już bym chciała być w 30tyg ciąży ech...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka