- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- lenusia7
- Gość
Sylwka daj Lenka po ciotce z forum
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
Dodo dla Dorianka to super zdrobnienie!!!
Beata już to mówiłam ale imię Samuel to naprawde super imię,natomiast Oliwier mnie się nie podoba kompletnie(ale to tylko moje zdanie!!!) Julek też sweet.Macie większe pole do popisu bo jesteście"mieszaną"parą i w dodatku mieszkacie za granicą.
vernix ostra ta Twoja świrka.Mały Damianek,mam nadzieję,że się nie odważy tak mówić!Moja świrka też wyskoczyła z imieniem.Jak wyszliśmy z gabinetu to od razu z mężem dzwoniliśmy do naszych matek powiedzień im jaka płeć i w ogóle,to moja mama powiedziała,że bardzo się cieszy,że będzie mieć kolejną wnusie(teraz ma 1wnuczkę i 3wnuków) to Jagoda będzie 2,natomiast świrka wyskoczyła:"to cudownie!Paulinka jej DAMY na imię!" myślę,że jej się tylko wyrwało bo nigdy więcej nie podjęła tematu.A naszego imienia nie komentuje.Mój tata powiedział,że jemu się ni podoba i że ładniejsze jest Lilianna(też je braliśmy pod uwagę) ale tak to już jest,że nie wszystkim się dogodzi.
Kupiłam dziś body w kwiatusie i na allegro jeszcze dres dla małej
allegro.pl/dresik-adidas-dla-dziewczynki-i2740558120.html
andzia jak to robiłaś,że samo zdjęcie z aukcji zamieszczałaś?
Nie chcę Cie straszyć ale jeśli jutro będzie cię kłuć albo to się jeszcze powtórzy to zgłoś się do lekarza,mnie też tak kuło i to jakaś infekcja była(w naszym odmiennym stanie o nią nie trudno) a infekcja pochwy negatywnie wpływa na kondycje szyjki macicy
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Otrzymane podziękowania: 0
Andzia ja miałam takie kłucia, pytałam lekarza powiedział, że ok, że tak może być. Potem mi to przeszło, a teraz też tak mam, boli mnie pochwa, chociaż bardziej jakby wargi sromowe kiedy się ruszam po dłuższym bezruchu, np w nocy, bardzo to nie przyjemne, ale takie "uroki" Przy badaniu zawsze wszystko ok, pomimo tych dolegliwości. Nie martw się
Dobra ja już wykąpana i zaraz wskakujemy z mężem pod kołderkę więc dobrej nocy, pogłaszczcie brzuszki od cioci Agi
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Andzia jak boli to odpoczywaj
Aksa mój Dorianek waży jeszcze więcej od Twojego bo ponad 500 gr i też się pytałam gina czy to nie za dużo, ale mnie uspokoił Super że Twój bobas już też spory i zdrowy.
Ela ale wielki i fajny domek
Koticz Paulinka to piękne imię ja mam tak na imię.
Miłego i spokojnego snu kobitki
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja mała cały dzień spała a teraz dokazuje:)
mamcia imię bardzo ładne,ale 1-nie jest na J, 2-jak byłam smarkata to znałam jedną Paulinę i komuś się skojarzyło imię Paulina-Kał-Lina i brechtaliśmy,że ma na imie kupa ryby wiem,wiem żałosne natomiast po tylu latach cały czas pamiętam jak nas to "strasznie bawiło" jak miałam lat 10 i cały czas mam to w głowie:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia Masz rację W rzeczywistości wydaje się mniejszy
innej perspektywy wydaje się mniejszy, ale przecież zdjęcia nie kłamią aż tak;) śliczny masz ten brzusio, taki idealny kształt
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
wiem, że na imieniu Antoś - języki sobie połamią i prędzej wymyślą sobie swój własny skrót,a tego też nie chcę. Znowu wiele osób mówi, że Samuel tak bardzo biblijnie. Taka prosta sprawa, a tyle trudu to wszystko przez to, że chcemy wszystko robić idealnie no i imię na całe życie, więc ważna decyzja. dzięki za wszystkie opinie dot. imion, są dla mnie mega cenne.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
zbieram się do łóżka, bo energia już na minusie, poniedziałki zawsze trudne. miłej nocki mamcie
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aksa cieszę się że Twój "Byk" zdrowy
Andzia też tak czasem mam że kilka razy mnie zakłuje
Ela ładny brzuszek ugłaskaj:kiss:
Lenusia bardzo poważnie rozważam Lenkę
Tu wam wklejam co na lutówkach dziewczyna napisała:
niestety informacje o braku przeciwskazan do prania no-spy w ciazy nie sa prawdziwe. jest to lek nagminnie przepisywany przez lekarzy bez informacji o jego negatywnych skutkach na plod. branie no-spy ot tak, zeby tylko zlagodzic bol towarzyszacy rozciaganiu sie macicy (co jest absolutnie normalne, prawidlowe), to duza lekkomyslnosc. niestety moze sie to przyczynic do pozniejszego nieprawidlowego napiecia miesniowego u dzieci (zwykle obnizonego), a nawet rozszczepow. znajoma farmaceutka niestety miala racje. jestem neurologopeda i w swojej pracy wielokrotnie spotykam dzieci, ktorych problemy z napieciem, mowa, jedzieniem i polykaniem sa zwiazane z braniem no-spy w okresie ciazy .
tez mialam drobne bole i plamienia - lekaz kazal mi brac no-spe "na wszelki wypadek" - nie bralam. wam tez radze siegac po jakiekolwiek leki tylko wtedy, jesli skutki uboczne to "mniejsze zlo" w przypadku np. zbyt przedwczesnego porodu itp. pozdrawiam!
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Becia Samuel też mi się podoba, no i jeszcze kiedyś myślałam o imieniu Emanuel
Dziewczyny a w jakim miejscu czujecie ruchy?? Czy w całym brzuszku? Bo ja jak na razie cały czas czuję pukanie, drganie itp pod pępkiem, a na usg właśnie pod pępkiem miał rączki Dorianek.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa