- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lenusia7
- Gość
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lenusia7
- Gość
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Śpijcie smacznie "inkubatorki" oby żadnych koszmarów w nocy nie było:)
Ja jeszcze oporządze kocury (napełnie miski i ogarnę kuwete) i zalegne z książką pod koudrą.
Czarno widzę tą zimę,u nas jest ze 2st a ja już musiałam dziś założyć ocieplacze pod spodnie plus zimowe trapery,czapa i rękawice.Krążenie chyba kiepskie bo wiecznie mi zimno,zawsze preferowałam ciepło ale teraz to jakaś przesada,najchętniej to bym całe dnie w wannie siedziała a ciepła woda też nie wskazana...
Ja też nie mam jakoś przekonania to no-spy,ale ogólnie boje się tabletek i sen z powiek spędza mi to że tyle się ich w ciąży bierze...
Od mojego mężola z pracy dwóch kolegów też się spodziewa dzieci na początku przyszłego roku.I jedna z tych ciężarnych żon coś majstrowała przy kontakcie i prąd ją trzepnął,oczywiście pojechali do szpitala i na szczęście wszystko z nią i synkiem(!) dobrze,ale co strachu podżyli to ich.Tak,że oszczędzajcie się dziewczynki!!!
Spokojnej nocy,do usłyszenia jutro!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ja już nie śpię, obudziłam się razem z mężem i poczułam takiego mega głoda, że nie dało się nie zjeść śniadania:)
Ja ruchy czuję coraz wyżej, dzisiaj jak leżałam po przebudzeniu, mała szalała już powyżej pępka i bardzo mocno dawała o sobie znać, można bez wysiłku poczuć ją przez brzuch:) Chociaż jak mąż położył dłoń, na brzuchu to się mała cwaniara uspokooiła Ale fajnie, teraz na prawdę czuję, że jest w brzuszku:) A tak swoją drogą czytałam gdzieś, że dzieciaczki już w naszych brzuchach uczą się rytmu dnia, więc jak my wstajemy wcześnie to one też podobnie będą się budzić, wiec spać dziewczyny, spać jak najdłużej! Ja też wyłączam komputer i spróbuję jeszcze pospać.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Agnieszka86 myślałam, że to ja dziś tak ranny ptaszek a tu miłe zaskoczenie. Ja już po śniadaniu.Spakowana. I w drogę do mamy. mróz srogi za oknem, ale jestem dobrze przygotowana.
Co do ruchów to czuję pod pępkiem i raz z lewej strony a raz z prawej. Wczoraj wieczorem jak się położyliśmy to dawała mocno znać. Solidne kopy to były i aż mój Rafał się wzdrygnął jak poczuł dziś z rana też już się odzywa.Jest mi dużo lżej na sercu.
Odezwę się kochane już od mamy.Mam nadzieję, że będę miała na to czas. Choć w piątek jedziemy do teściów....
Buźki w brzuszki i dla Was
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Widzę że ranne ptaszki już nie śpią. Mnie też kuzyn o 7 obudził, zabrał mojego Tomka na robotę i tak juz nie śpię.
A ja właśnie czuję w dole cały czas synusia. najbardziej pod pępkiem. dlatego pytam bo myślałam że w całym brzuszku powinien hasać
Miłego dnia KOchane
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Gosia fajnie, jak człowiek siada przed komputerem po 6 rano, a tam po drugiej stronie też ktoś jest:) Spokojnej drogi, odezwij się jak dotrzesz.
Pogoda u mnie dzisiaj fajna, śnieg jeszcze leży, jest biało, ale niebo jest błękitne i słoneczko się pokazuje.
Wrzucam zdjęcie zrobione wczoraj wieczorem:) Zosia i ja:) (okulary zakładam tylko to czytania i komputera-zdjęcie zrobione akurat po czytaniu )
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lenusia7
- Gość
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania