- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Pisałyście też o tych kłuciach- mnie też się zdarzają, lekarz powiedział, że powoli rozchodzą się kości spojenia łonowego i mogę odczuwać kłucia nawet w pochwie.
Mój Kropek bryka raczej w dole brzuszka, poniżej pępka
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Wczoraj mój Heniuś zaczął wieczorem tak wariować, że widać było pierwszy raz przez brzuch gdzie jest. Cudownie podskakiwał kilka razy, a mąż, który to widział i przyłożył rękę aż się wzruszył
Wczoraj też dzwoniła babcia mojego mężola. Powiedziała, że w ciągu 3 tygodni dowiedziała się, że zostanie potrójną prababcią. Kuzyn, jego siostra i my zostaniemy rodzicami w ciągu 4 miesięcy, licząc od marca.
Ale będzie wesoło
Agnieszka śliczny domek zosieńkowy:)
Gosia życzę miłego pobytu u mamy, cieszcie się z tego, że córeczka i wnuczka rośnie
Beata może daj synusiowi też na mię Henryk, a angielskiej wersji byłby Henry
A tak na poważnie, to życzę Wam powodzenia w wybieraniu..faktycznie macie twardy orzech do zgryzienia.
Sylwia może dzidziuś ułożył się wzdłuż Twojej miednicy, tuż nad spojeniem łonowym i go nie czujesz albo pod żebrami? Spokojnie,na pewno jest wszystko ok.
Dobrego, ciepłego dzionka Wam życzę, Waszym cudownym brzusiom: córeczkom i synusiom
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
MIŁEGO DNIA KOCHANE
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej kobietki moje serce mowilo mi ze bedzie coreczka ... a tu dzis na usg synuś jak nic Najpierw sie poplakalam bo juz bylam nastawiona psychicznie na corcie ale teraz juz ok i ciesze sie bardzo ))
leniusia nie martw się nastepna będzie córeczka:) buziaki dla was
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ale mnie orzeźwił poranny spacer do piekarni. Nos mi nieźle przymroziło. Tak mi sie dobrze leżało rano pod kołderką,że wstałam przed 9:00 W sumie to leżałabym dłuzej ale Wojtuś zaczął brykać i chyba dopominał się jedzonka, bo mimo, że zjadłam normalną porcję śniadania jak codzień to musiałam sobie jeszcze dorobić jeść.
Ale się rozpisałyście wczoraj wieczorem miałam sporo do nadrabiania
koticz pytasz jak dac samo zdjęcie bez aukcji allegro.Ja poprostu otwierałam sobie zdjęcie z aukcji, zapisywałam je na kompie a potem już samo zdjęcie dawałam na forum
ElaElaE i Agnieszka ale macie fajniusie apartamenty Widzę, że wasze maluszki powiększyły już swoje mieszkanka z domków na wille Fajowo
Gosia szczęśliwej podróży do mamy.Daj znać jak dojedziesz czy wszystko ok.
Sylwka727 powiem ci, że ja od początku ciąży nie wzięłam ani jednej tabletki przeciwbólowej czy nospy. Wolałam poleżeć zwinięta niz faszerować się lekami. Jakos uznałam, że lek to jest jednak zawsze lek i zawsze ma jakiś wpływ na organizm. Mam co prawda w domu nospe tak awaryjnie ale unikam tabletek jak tylko mogę.
chiczi własnie zastanawiałam sie czy to nie przypadkiem promieniuje od kości łonowej, bo pare dni temu bolała mnie właśnie kość łonowa, czyli znów się rozszerzałam. Dziś już lepiej.Tylko chwilami mnie lekko zakłuje.
vernix no to będziesz miała teraz sporą rodzinkę. Synuś będzie miał rówieśników i będzie miał się z kim bawić
Jeśli chodzi o ruchy to ja czuję albo w okolicy pępka albo na dole. Zalezy jak się ułoży
Ja zaraz muszę sie wziąć za robotę, bo strasznie mi zimno i musze sie troche rozruszać. Robię dziś na obiad fasolkę po bretońsku, to będę miała obiad na 2 dni. Potem muszę się jakos zmusić do sprzątania (a z tym bedzie najtrudniej, bo strasznie mi się nie chce) Ale jak nie dziś to muszę zrobić to jutro. Dziś jeszcze popołudniu musze jechać autem z teściową kupić kwiaty na groby żeby nie niosła taki kawał doniczek w ręce więc dzionek zleci mi strasznie szybko.
Oczywiście komputer cały czas włączony więc będę tu obecna
życzę miłego dzionka
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny mam pytanko.
Nie piszę, bo leże.Od godziny kłuje mnie w pochwie. Tak jakby mnie ktoś dźgał igłą. Brzuch mnie nie boli. Tylko ten ból w pochwie. Miała może któras z was takie coś?
andzia ja mam takie kłucia od 2 dni, jak noge chcę podnieść, jak wstaje z łózkai jak chodzę, też sie zastanawiałam czy to coś złego ale dzidzia kopie więc chyba dobrze
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ela fajny brzuchalek
mamcia ja różnie czuję ruchy, ale przeważnie bardzo nisko ale czasami też po bokach brzucha
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ania poleż sobie i odpocznij, a teściową się nie przejmuj , wywieś kartkę na drzwi nie ma nikogo w domu
andzia pracowita z ciebie mróweczka:P