BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #458931 przez aksa
kika normalnie listonosz byl i wrzucił do skrzynki, moze do Ciebie tez niedługo przyjzie bo ja zamawiałam w podobnym czasie

andzia gratuluje sukcesu kulinarnego :lol:

Lafi faktycznie pechowy dzień...

dziewczyny a ja moge nic nie jeść oprócz śniadania ze świeżego pieczywa, a teraz na obiad zjadłam sezamki + paczuszkę m&m bosko :dry:
nie chce mi się nic 'normalnego' same słodycze, musze to jakoś przewalczyć bo znaczne tyć za bardzo :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #458956 przez mamcia2013
Andzia gratuluję udanej fasolki :D

A ja robię sałatkę warzywną i nigdy nie wiem ile pyry mają się gotować. Najwyżej będą twarde lub rozgotowane :silly: Świrka coś jeszcze bulgotała o bigosie ale to już zostawię dla jej wspaniałej córci, nie ma przyjeżdżania na krzywy ryj :D

12 lata 2 miesiąc temu #458965 przez Agnieszka86
Mamcia, a ja się właśnie zajadam sałatkami, które przywiozłam wczoraj od rodziców, jedna jest właśnie z porem:)

Od liceum "bawię" się w Avon i własnie listonosz przyniósł mi paczkę z kosmetykami i nowe katalogi, no i te katalogi... już są świąteczne, wiecie, choinka, ozdoby świąteczne, śnieg... masakra całkiem zimowo się poczułam...

12 lata 2 miesiąc temu #458966 przez koticz
mamcia2013 napisał:

Świrka coś jeszcze bulgotała o bigosie

zabiłaś mnie tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #459003 przez Gosia27
Dziewczyny dotarłam do mamy. 5,5h w pociągu...jakaś masakra :huh: to już nie na mnie. Czuję się potwornie zmęczona. Wręcz padnięta. Za to córeczka zadowolona bo fikała jak szalona teraz cisza od jakiś dwóch godzin i już mi z tym dziwnie... :P potem nadrobię Wasze posty!!! Nie marnujecie kobitki czasu. Padam :S

12 lata 2 miesiąc temu #459036 przez Agnieszka86
Gosiu fajnie, że dotarłaś szczęśliwie, ale faktycznie takie eskapady to teraz nie lada wyzwanie, dobrze, że córci się chociaż spodobała wycieczka ;) Idź się połóż i odpocznij.

Umyłam własnie naczynia i chyba kręgosłup mi pęknie. Katastrofa, nie mogę nawet myć naczyń, bo potem ledwo się ruszam wieczorem:( Wy też tak macie?

A i mam jeszcze jedno pytanie... jak o ciąży dowiedzieli się Wasi mężowie, partnerzy, narzeczeni...? Bo u mnie to było bez sensu, chciałam żeby było inaczej, planowałam to od dawna, a w końcu wyszło beznadziejnie.
Mąż akurat był w delegacji, był wtorek, a on wracał w piątek. No i powiedziałam mu przez telefon:( chciałam bardzo wytrzymać do piątku zwłaszcza, że wizytę potwierdzającą miałam właśnie w piątek, ale nie dałam rady jak zaczęliśmy rozmawiać, wygadałam się... a miałam takie plany, może przy kolejnym dzieciaczku zrobię to tak jak należy :huh:

12 lata 2 miesiąc temu #459051 przez Gosia27
Agnieszka86 ja mojemu mężowi trajkotalam nim jeszcze test wykonalam,bo czułam. A oficjalnie się dowiedzial jak wrócił z delegacji w nocy w swoje urodziny. I tylko powiedział masakra...ale jaja Gocha!

12 lata 2 miesiąc temu #459063 przez aksa
my się staraliśmy od paru miesięcy,ale akurat w tamtym miesiącu byliśmy pewni, że nic z tego bo przed spodziewanym okresem byłam u ginki i wykryła u mnie ale okropną torbiel, więc wydawało nam się jednoznaczne z tym,że i tym razem lipa, w dzień spodziewanego okresu zrobiłam teścior i dwie krechy! ale gdzieś słyszałam,że torbiel może fałszować wyniki to poszłam na bete i na drugi dzień miałam wyniki:) małż wrócił z delegacji zrobiłam kolacje przy świecach + fajna kiecka i z deserem podałam mu wyniki bety:) mina jego bezcenna jak rozszyfrował o co chodzi :lol: :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #459065 przez Agnieszka86
Gosiaja też miałam przeczucia-chyba większość z nas to czuła wcześniej, niż zrobiła test. Też mu mówiłam, że okres się spóźnia i że może być coś na rzeczy, ale nie chciałam się cieszyć zanim nie zobaczyłam dwóch kreseczek. Super, że akurat Twój mąż dowiedział się w swoje urodziny i fajnie zareagował :lol:. Mój dowiedział się 6 dni po swoich urodzinach, żałowałam bardzo, że się nam to nie zgrało w czasie :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #459066 przez aksa
Agnieszka mnie też przy zmywaniu/prasowaniu kręgosłup siada :dry:

Gosiu super,że już jesteś na miejscu!odpocznij teraz:)

12 lata 2 miesiąc temu #459074 przez Agnieszka86
To tylko ja taka, nie umiejąca czekać z wieściami:/ Ale ciężko rozmawiać z mężem, codziennie, kiedy on pyta co tam słychać, a ja cała w skowronkach że dzidziuś jest i nic nie powiedzieć... ja nie potrafiłam:(
Ale mąż jak dowiedział się wieczorem we wtorek, przyjechał we środę na jedną noc do domu i później w zasadzie nad ranem pojechał dalej do pracy :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #459075 przez Gosia27
:dry: Nie czuje ruchów malutkiej od paru godzin...jestem już przewrazliwiona

12 lata 2 miesiąc temu #459082 przez Agnieszka86
Gosiu nie martw się, malutka też musi kiedyś spać i odpoczywać:)

12 lata 2 miesiąc temu #459092 przez Gosia27
Agniesia jeszcze męża zaskoczysz u to u nie raz ;)
Kurde ale mnie kość ogonowa napierdziela:-S

12 lata 2 miesiąc temu #459135 przez Lafi
Gosiu mój szkrabik czasmi ma taki dzień że broi praktycznie nonstop a dziś czasami mnie tam puknie:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka