BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #459402 przez xxElaElaEeexx
koticz Tylko dla mnie i dzidziusia :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #459404 przez mamcia2013
Ela apetyczne kanapki :)

Aksa ja z Tomka siostrą gadam, ale wolę jej unikać. Dawno nikt mi nie działał tak na nerwy samym widokiem jak ona i jej dzieciary!

12 lata 2 miesiąc temu #459414 przez aksa
mamcia ja z mojego m siostrą też gadam jak przyjeżdża (mieszka w Irlandii) ale nic jej ważnego nie mówie, nie zwierzam się,nie mówię o wątpliwościach czy coś, tylko gadam o 'dupie marynie' nic konkretnego bo już się nauczyłam, że ze wszystkim pózniej leci do mamusi i jej wszystko powtarza :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #459417 przez patrycja85
koticz-ja ostatnio oglądałam te bobasy:) dobry filmik. na serio my tu kremy, oliwki itd a oni sobie radzą bez niczego. ten mongol to faworyt mojego mężą-wytrwały był biorąc pod uwagę ze brat robił wszystko żeby się go pozbyć;) ale dla mnie najlepsza ta mała japonka co się wkurzała że nie moze tych kółek założyć na patyk:)

rajstopki to chyba miały byc w lidlu.

już wstawiałam ale moze przegapiłyście:

www.promobaby.pl/

12 lata 2 miesiąc temu #459418 przez koticz
aksa napisał:

teraz w dyskusji jest Filip, Marcel Oskar i Patryk małż chciał Kacpra ale ja się nie zgodziłam

Nie chce ci obrzydzać ale z filipkiem to tak samo jak z kacprem.Dorosły,30letni prezes firmy-filip(choć imię samo w sobie jest mega ładne) my z moim m tak się kiedyś zastanawialiśmy na tymi imionami ktore nam pasuja dla dzieci tylko i to byly wlasnie kacper filip i mikolaj.I choć imiona naprawde sa ladne i mi sie podobaja to jakos naprawde ich nie widze u doroslego.Taki np dorosły wielki chlop(190cm i 100kg)kacper heh wyobraź sobie:) Jagode potrafie sobie wyobrazic i mloda i stara i szczupla i gruba i porzadna i cwaniare nooo ale to ino moje zdanie

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #459420 przez Beata 26
Ela i tym oto sposobem i ja ide do kuchni robić kanapencje :)

12 lata 2 miesiąc temu #459421 przez lenusia7
Alllleeee sie rozpisaly moje mychy :D Ela dla mnie prosze bez szynki bo az mi cos robi jak widze wedline.a ja sie zajadam bialo czarnymi kuleczkami w czekoladzie popijam leonem i ogladam seriale :D taki len ze mnie

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459427 przez andzia_zg
Te rajstopki w biedronce nie wiem czy nie sa przypadkiem od 2 listopada dopiero... w tej gazetce niejasno podali tą datę.

Ja na kolację zjadłam mleko z musli i płatkami czekoladowymi nesquik (jak zwykle nawaliłam full płatkow a mleka mało :P i misce mega gęsto :P) a potem dupcia rośnie :P

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #459429 przez mamcia2013
Lenusia dawaj te kulki!! :silly:
właśnie zaczyna się m jak miłość :D
później będę oglądała film "nad życie" :)

12 lata 2 miesiąc temu #459435 przez Beata 26
aksa napisał:

teraz w dyskusji jest Filip, Marcel Oskar i Patryk małż chciał Kacpra ale ja się nie zgodziłam

Jak dla mnie Filip! :) <wcześniej pisałaś, że Kacper do dorosłego mezczyzny nie pasuje, ja tak nie uważam, Kacper to całkiem dobre imię ;)>
ale wiem jakie te rozmowy i rozmyślania są trudne, my też cały czas zacięcie rozmyślamy - dziś np. jestem za Jasiem :)

12 lata 2 miesiąc temu #459436 przez lenusia7
Jest w tv ??? To ten o A Mróz???? Oddam kulki za kaskade ktorej nie ma juz nigdzie :D

12 lata 2 miesiąc temu #459443 przez lenusia7
ano to nie takie proste nazwac kogos na cale zycie ... uwazam ze zarowno Kacper jak Filip pasuja do dorosłego mezczyzny. Moze dlatego ze znam takich , obaj sa rośli , wielcy i jestem po prostu przyzwyczajona :)

12 lata 2 miesiąc temu #459444 przez Gosia27
Zostawić Was na 2 godziny i 30 postów do przeczytania. Ja uciekam. Kość ogonowa mi niemiłosiernie dokucza :dry: Dobrej nocy dla Was, idę trochę pogadać z moją maleńką :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #459445 przez koticz
Ela jak patrze na to twoje zdjecie to normalnie czuje zapach tej cebulki :silly: ide tez zrobic:)

heheheh ale dostalam kopa w pęcherz az mi sie siku zachcialo

Masakra co ten starszy robil temu malemu mongolowi,a hit byl jak on chcial wyjsc z tego wiadra czy co to bylo i sie golymi jajeczkami zachaczyl az mnie normalnie zabolalo.Ciekawe czy male dziewczynki tez tak bez majtek biegaja bo akutat i w afryce i mongolii byli chlopcy.Ale dziewczynką moze jakis wstretny paproch albo robal wlesc do broszki brrr w ogole extremalne warunki

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #459448 przez xxElaElaEeexx
Dziewczynka będzie na 100% Maja bez zmian ,ale ja chce żeby synek miał na imię Piotruś ,albo Wojtuś .W sumie Wiktor też mi się podoba ,ale teraz modne strasznie to imię .Jednak mój chłop strasznie się uparł na Wiktora i mu nie przegadasz :laugh: Ale wciąż mam cichą nadzieję ,że będziemy mieć dziewczynkę ;)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka