- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj pojechałam po pracy na rynke i kupiłam sobie buty:) wcześniej chodziłam po sklepach i galerii ale nic mi się nie podobało, a na rynku pierwsze zobaczyłam mój romziar i od razu dobre , kupilam sobie jeszcze staniki bo mam tylko jeden już dobry, plus majtochy na całą dupke żeby ciepło było w zimę
dziś w pracy a potem 4 dni wolnego:) ale się wybyczę i odpocznę
- lenusia7
- Gość
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja jak zwykle spałam jak zabita. Jak połozyłam się do łóżka o 21:30 tak od razu zasnęłam a obudziłam się o 8 rano tylko dlatego, że załączył się piec od ogrzewania a ja mam coś źle zrobioną w domu instalację od ogrzewania, bo zapychaja się rury i strasznie mocno chlupie woda w grzejnikach w sypialni. Ale poleżałam sobie jeszcze troszkę a teraz zjadłam sniadanie i znów jestem głodna
Lafi widzę, że w każdym domu znajdą się osoby, które lubią umilać innym zycie i zyją jak tasiemce na utrzymaniu innych. Dobrze,że już mieszkacie osobno.
Ja tez się ciesze, ze mieszkam z dala od domu rodzinnego, bo bym się chyba z nimi pozabijała.A tak to mam spokój. Stres jest tylko jak jadę w odwiedzinylub jak marudza mi przez telefon.
koticz jakie Ty masz sny.Jak Ty bidulo się wysypiasz?
kika ale sobie odpoczniesz przez te 4 dni Nalezy Ci się. Jesteś nieliczną dziewczyną z naszego grona, która jeszcze pracuje. Odpocznij sobie.
Ja zaraz biore się za sprzątanie, a popołudniu jak mąż wróci z pracy jadę do Zgorzelca na cmentarz postawić znicza i od razu zrobię zakupy na weekend.
Dobrze, ze nie muszę jechac na Wszystkich Świętych do Zielonej Góry bo tam mam tyle grobów do obskoczenia, że praktycznie cały dzień z głowy.Mama postawi znicze ode mnie bo jej ostatnio zostawilam. A tak to dziś skoczę tylko do Zgorzelca, a jutro 1 cmentarz w Lubaniu i koniec. chociaz nie zmarzne.
- lenusia7
- Gość
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wczoraj też szybko padłam spać, choć wcześniej Was czytałam, śmiałam się współczułam świrek i różnych ich wcieleń w postaci córek, sióstr itd.święte krowy-to doskonałe podsumowanie niektórych "stworzeń"
Mamcia życzę Ci cierpliwości...dużo cierpliwości.
Kika leż te 4 dni do góry brzuszkiem i niech Ci wszyscy usługują, należy Ci się Pokaż buty a nie robisz smaka
Ja zaraz wychodzę na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, trzymajcie kciuki
Uśmiechy dla Was Kochane: Sylwii, Sylwki, Andzi,Aksy, Eli, Patrycji,Leniusi, Lafi, Koticz, Gosi i kogo pominęłam też
- lenusia7
- Gość
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja zmykam teraz sprzątać,ale cały czas będę Was podglądała, bo komp będzie włączony
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Z tym wczorajszym spaniem, to chyba jakaś plaga. Ledwo obejrzałam "M jak miłość" i zaraz potem padłam, mąż coś zygał, ale go zbyłam-zero sił
Dzisiaj też obudziłam się razem z mężem i już nie zasnęłam. Wczoraj, któraś rzuciła temat filmu "Nad życie",od dawna szukałam go w necie i dopiero dzisiaj znalazłam rano i obejrzałam od razu, smutny bardzo...
Zrobiłam sobie dzisiaj mały salonik pielęgnacji,ogarnęłam się trochę i od razu lepiej się czuję
U mnie dzisiaj krokiety, dla mnie z mięsem, a dla męża z kapustą i grzybami (odkąd jestem w ciąży kapusta baaaaardzo mi nie służy:( ), a zjadałbym chętnie, bo za mięsem nie przepadam
Będę zaglądać do Was, komputer zostawiam włączony:)
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzien dobry !! O kikus to odpoczniesz . ja wczoraj padłam po 22 a dzis jak codzien synun o imieniu Tatiana zbudził mnie przed 8 ..... Nie wiem co tu gotowac ech pomyslu brak
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koticz hormony w tobie buzują przytulam
agnieszka lubię takie domowe dni piękności, chyba sobie jutro zrobię
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja też miałam wczoraj kryzys ze spaniem, a tutaj mąż wymyślił kino w ramach poprawy humoru... sama nie wiedziałam czy traktować to jak nagrodę bo na Bondzie modliłam się żeby nie zacząć chrapać Ale film fajny (przynajmniej te urywki, które widziałam;P)
Ja też zbiorę się zaraz umyć groby i zrobić jakieś zakupy. Jutro intensywny dzień. Najpierw musimy "obskoczyć" cmentarze u nas a później jechać do rodziny męża... strasznie mi się nie chce, no ale trzeba...
Wiecie, tak czytałam o tych złych bratowych i wiecie co? Jedno mnie kiedyś bardzo wkurzyło. Moja świrka;))) ma córkę. Mieszka z Nimi i swoim mężem i zazwyczaj niewiele teściowej pomaga - ale to nie jest moja sprawa. Zwykle w niedziele jesteśmy zapraszani na obiad i zawsze jak tylko się ruszam, ona się denerwuje, że mam nic nie robić, bo ona sobie sama powkłada do zmywarki i posprząta - ok rozumiem. Ja osobiście nie lubię jak mi się ktoś po kuchni szwęda i być może Ona ma tak samo. Natomiast kiedyś, moja szwagierka myśląc że nie słyszę zaczęła mnie obgadywać z kuzynką, że mi się nie chce doopy ruszyć. Wkurzające to wiecie? bo Ona przy niedzielnym obiedzie też nie robi nic poza zjedzeniem go. Jak jestem u swojej mamy to zawsze Jej pomagam, bo to "mój" dom rodzinny i nikt mnie z kuchni nie wygania, ale jeśli ktoś mi mówi "nie kręć mi się tutaj, bo ja Was zaprosiłam" to tego nie robię. Z drugiej strony, kiedy ja zapraszam ich na obiad też nie wołam ich do pomocy w kuchni. Dlatego obserwując z boku byłabym ostrożna w surowych ocenach tych, które do rodziny weszły nie przez urodzenie a przez kradzież syna )
Zresztą ja zawsze byłam bezpośrednia i dla mnie normalnym jest poproszenie o pomoc a nie obgadywanie później, że ktoś nie domyślił się, że akurat w tej chwili go potrzebujesz - no chyba, że ktoś jest tak mało domyślny, jak pisała mamcia "trzeba wstawić bigos" a ktoś w myśli "ok, to wstaw":/