BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #459608 przez kika1985
mamcia brawo dla świrki !!!!!!!!!!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #459610 przez kika1985
wiecie ja chodze teraz spać wcześnie ale wczoraj przebiłam samą siebie i spałam już o 19:30 :cheer:

wczoraj pojechałam po pracy na rynke i kupiłam sobie buty:) wcześniej chodziłam po sklepach i galerii ale nic mi się nie podobało, a na rynku pierwsze zobaczyłam mój romziar i od razu dobre , kupilam sobie jeszcze staniki bo mam tylko jeden już dobry, plus majtochy na całą dupke żeby ciepło było w zimę :)

dziś w pracy a potem 4 dni wolnego:) ale się wybyczę i odpocznę

12 lata 2 miesiąc temu #459612 przez lenusia7
dzien dobry !! O kikus to odpoczniesz . ja wczoraj padłam po 22 a dzis jak codzien synun o imieniu Tatiana :D zbudził mnie przed 8 ..... Nie wiem co tu gotowac ech pomyslu brak

12 lata 2 miesiąc temu #459630 przez sylwia2
witam dziewczyny, ja dzis wstałam z moim o 6 bo jechalismy na wyniki a spac poszłam dobrze po 0.30 . Wczoraj kuzynka co w styczniu rodzi była u lekarza i wszyscy czekali w napieciu, bylismy pewni i nastawieni na dziewczynke a tu drugi chłopak im sie rodzi. Maja juz 7 letniego Mateusza i on jako jedyny chciał brata no i ma heee hehe. Dziwnie jak tas sie człowiek nastawi a tu ,, zonk''.No i przez wczorajszy dzien sniło mi sie ze mielismy dziewczynkę, juz w taką 3 letnią blądnyczke, bardzo śliczną i grzeczną. Zaraz jak wstałam to powiedziałam o tym meżowy a on ze sny sa na opak i ze jest SYN i koniec zniany nie bedzie hhehehe.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459634 przez andzia_zg
Cześć laseczki ciężaróweczki :-)

Ja jak zwykle spałam jak zabita. Jak połozyłam się do łóżka o 21:30 tak od razu zasnęłam a obudziłam się o 8 rano tylko dlatego, że załączył się piec od ogrzewania a ja mam coś źle zrobioną w domu instalację od ogrzewania, bo zapychaja się rury i strasznie mocno chlupie woda w grzejnikach w sypialni. Ale poleżałam sobie jeszcze troszkę a teraz zjadłam sniadanie i znów jestem głodna :cheer:

Lafi widzę, że w każdym domu znajdą się osoby, które lubią umilać innym zycie i zyją jak tasiemce na utrzymaniu innych. Dobrze,że już mieszkacie osobno.
Ja tez się ciesze, ze mieszkam z dala od domu rodzinnego, bo bym się chyba z nimi pozabijała.A tak to mam spokój. Stres jest tylko jak jadę w odwiedzinylub jak marudza mi przez telefon.

koticz jakie Ty masz sny.Jak Ty bidulo się wysypiasz? :cheer:

kika ale sobie odpoczniesz przez te 4 dni :-) Nalezy Ci się. Jesteś nieliczną dziewczyną z naszego grona, która jeszcze pracuje. Odpocznij sobie.

Ja zaraz biore się za sprzątanie, a popołudniu jak mąż wróci z pracy jadę do Zgorzelca na cmentarz postawić znicza i od razu zrobię zakupy na weekend.

Dobrze, ze nie muszę jechac na Wszystkich Świętych do Zielonej Góry bo tam mam tyle grobów do obskoczenia, że praktycznie cały dzień z głowy.Mama postawi znicze ode mnie bo jej ostatnio zostawilam. A tak to dziś skoczę tylko do Zgorzelca, a jutro 1 cmentarz w Lubaniu i koniec. chociaz nie zmarzne.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #459639 przez lenusia7
Sylwia tak było dokładnie u mnie . czulam calym sercem ze to dziewczynka, zajadalam sie slodyczami , zmienilam sie na twarzy itd kupilam rozowe bodziaki ogladalam sukieneczki i inne dlatego w pon kiedy dowiedzialam sie ze to chlopaiec poryczalam sie :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459641 przez vernix
Cześć Dziewczynki!

Ja wczoraj też szybko padłam spać, choć wcześniej Was czytałam, śmiałam się współczułam świrek i różnych ich wcieleń w postaci córek, sióstr itd.święte krowy-to doskonałe podsumowanie niektórych "stworzeń" :woohoo: :lol:

Mamcia życzę Ci cierpliwości...dużo cierpliwości. :P

Kika leż te 4 dni do góry brzuszkiem i niech Ci wszyscy usługują, należy Ci się :) Pokaż buty :blink: a nie robisz smaka ;)

Ja zaraz wychodzę na pierwsze zajęcia w szkole rodzenia, trzymajcie kciuki :)

Uśmiechy dla Was Kochane: Sylwii, Sylwki, Andzi,Aksy, Eli, Patrycji,Leniusi, Lafi, Koticz, Gosi i kogo pominęłam też :P

12 lata 2 miesiąc temu #459645 przez lenusia7
Powodzenia vernix I ubierzcie sie ciepluchno ,zebyscie sie nam nie przeziębiły skarbulki... milego dnia Wam zycze

12 lata 2 miesiąc temu #459656 przez andzia_zg
vernix czekamy na relacje ze szkoły rodzenia :)

Ja zmykam teraz sprzątać,ale cały czas będę Was podglądała, bo komp będzie włączony :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #459674 przez koticz
dziś będzie kiepski dzień:( oglądałam w ddtvn o piesku co jezdzi autobusami i teraz placze caly czas bo mi przykro i jeszcze kupilam cegielke na allegro dla skopanego kotka(tez plakalam jak o nim czytalam) i kurcze nie wiem jak zaplacic bo nie ma numeru konta i też mi sie ryczec chce ze sobie z tym poradzic nie umie :( I patrze tak na te moje kocury takie grube i lsniace wylegujace sie na kanapie i mysle co by z nimi bylo gdyby na nas nie trafili i wiecie co?plakac mi sie chce jak sobie wyobrazam jak moglo wygladac ich zycie...moi biedni kochani chlopcy :kiss: to chyba hormony szaleja.....

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #459708 przez Agnieszka86
Cześć dziewczyny:)

Z tym wczorajszym spaniem, to chyba jakaś plaga. Ledwo obejrzałam "M jak miłość" i zaraz potem padłam, mąż coś zygał, ale go zbyłam-zero sił :dry:
Dzisiaj też obudziłam się razem z mężem i już nie zasnęłam. Wczoraj, któraś rzuciła temat filmu "Nad życie",od dawna szukałam go w necie i dopiero dzisiaj znalazłam rano i obejrzałam od razu, smutny bardzo...

Zrobiłam sobie dzisiaj mały salonik pielęgnacji,ogarnęłam się trochę i od razu lepiej się czuję:)

U mnie dzisiaj krokiety, dla mnie z mięsem, a dla męża z kapustą i grzybami (odkąd jestem w ciąży kapusta baaaaardzo mi nie służy:( ), a zjadałbym chętnie, bo za mięsem nie przepadam :dry:

Będę zaglądać do Was, komputer zostawiam włączony:)

12 lata 2 miesiąc temu #459726 przez Gosia27
Cześć dziewuszki,moje samopoczucie dziś też fatalne. Noc koszmarna,kość ogonowa tak mnie boli że ani siedzieć ani leżeć. Głowa mnie pobolewa,krew mi z nosa dosyć mocno poleciała. Mała też nie odzywa się :angry: jadę na cmentarz zrobić grób taty...coś czuje że morze łez nad nim wyleje. Do potem kochane

12 lata 2 miesiąc temu #459737 przez kika1985
lenusia7 napisał:

dzien dobry !! O kikus to odpoczniesz . ja wczoraj padłam po 22 a dzis jak codzien synun o imieniu Tatiana :D zbudził mnie przed 8 ..... Nie wiem co tu gotowac ech pomyslu brak

:lol: :lol: :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #459749 przez kika1985
gosiu zjedz coś słodkiego na pewno malutka zacznie się ruszać :P u mnie zawsze działa

koticz hormony w tobie buzują :P przytulam

agnieszka lubię takie domowe dni piękności, chyba sobie jutro zrobię:P

12 lata 2 miesiąc temu #459762 przez Unbreakable
Dzień Dobry ;)

Ja też miałam wczoraj kryzys ze spaniem, a tutaj mąż wymyślił kino w ramach poprawy humoru... sama nie wiedziałam czy traktować to jak nagrodę bo na Bondzie modliłam się żeby nie zacząć chrapać ;) Ale film fajny ;) (przynajmniej te urywki, które widziałam;P)

Ja też zbiorę się zaraz umyć groby i zrobić jakieś zakupy. Jutro intensywny dzień. Najpierw musimy "obskoczyć" cmentarze u nas a później jechać do rodziny męża... strasznie mi się nie chce, no ale trzeba...

Wiecie, tak czytałam o tych złych bratowych i wiecie co? Jedno mnie kiedyś bardzo wkurzyło. Moja świrka;))) ma córkę. Mieszka z Nimi i swoim mężem i zazwyczaj niewiele teściowej pomaga - ale to nie jest moja sprawa. Zwykle w niedziele jesteśmy zapraszani na obiad i zawsze jak tylko się ruszam, ona się denerwuje, że mam nic nie robić, bo ona sobie sama powkłada do zmywarki i posprząta - ok rozumiem. Ja osobiście nie lubię jak mi się ktoś po kuchni szwęda i być może Ona ma tak samo. Natomiast kiedyś, moja szwagierka myśląc że nie słyszę zaczęła mnie obgadywać z kuzynką, że mi się nie chce doopy ruszyć. Wkurzające to wiecie? bo Ona przy niedzielnym obiedzie też nie robi nic poza zjedzeniem go. Jak jestem u swojej mamy to zawsze Jej pomagam, bo to "mój" dom rodzinny i nikt mnie z kuchni nie wygania, ale jeśli ktoś mi mówi "nie kręć mi się tutaj, bo ja Was zaprosiłam" to tego nie robię. Z drugiej strony, kiedy ja zapraszam ich na obiad też nie wołam ich do pomocy w kuchni. Dlatego obserwując z boku byłabym ostrożna w surowych ocenach tych, które do rodziny weszły nie przez urodzenie a przez kradzież syna ;))
Zresztą ja zawsze byłam bezpośrednia i dla mnie normalnym jest poproszenie o pomoc a nie obgadywanie później, że ktoś nie domyślił się, że akurat w tej chwili go potrzebujesz - no chyba, że ktoś jest tak mało domyślny, jak pisała mamcia "trzeba wstawić bigos" a ktoś w myśli "ok, to wstaw":/

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka