- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwia2 mi się też dziś śniło, że mam córeczkę! i jak się o tym dowiedziałam to tak się ucieszyłam, bo stwierdziłam, że koniec problemu z imieniem
ja też się budze razem z m i pózniej to już tak obracam się z boku na bok..
Gosiu trzymaj się dzielnie!dobrze, że w ten jutrzejszy dzień będziesz razem ze swoją mamą
kika ojj to odpoczywaj kochana! a do kiedy zamierzasz pracować?
koticz biedaku widze,że dziś hormony i ciebie na maxa rozrabiają
Agnieszka dobry pomysł z domowym salonikiem piękności! też dziś zadbam o siebie
wezmę się za siebie jak tylko poodkurzam
muszę jeszcze jechać dziś po znicze,,
oj chyba coś mam dziś lenia
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
koticz ale ci buzuja hormony nie oglądaj tylko romantycznych komedii bo tez będziesz płakać. Ja ostatnio poryczałąm się na zwykłej bajce
gosia współczuję Ci tegorocznego święta Wszystkich Świętych, bo u Ciebie wszytsko jeszcze takie świeże i nie obędzie się bez płaczu. Trzymaj się kochana i staraj się nie płakać. Wszystko dla córeczki.
Agnieszka nawet nie wiesz jakbym sobie zjadła krokieta... ale niestety nie robię ich bo nie umiem smazyć naleśników a bez naleśnika krokieta się niestety nie da zrobić
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co myslicie o tym wózku? licze na jakieś opinie bo ja się kompletnie na tym nie znam a wózek to taki wydatek,że jak się nie trafi to będę pózniej na samą siebie zła
- lenusia7
- Gość
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
allegro.pl/wozek-tako-jumper-x-3w1-gratisy-i2735627753.html
Więc może zastanów się na znaną,polecaną firmą???A najlepiej to wpisz sobie w google nazwe produktu i poszukaj opinii kobiet ktore używają tego wózka.Np na ten tako co go sobie upatrzyłam to babki nażekają ze jest ciężki,ale jak porównywałam wagę z innymi tego typu wózkami to waży tyle samo więc się nie zniechęciłam
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
opinie.wozki-dla-dzieci.com/wozki-ranking/
Zerknij na stronę bloga, w którym to laska pisze oczywiście subiektywnie na co zwracać uwagę, przy wyborze wózka. Ma pewne doświadczenie, bo jest w ciąży z 3 dzieckiem i jak wspomina co innego było dla niej ważne podczas zakupów przed narodzinami pierwszego dzieciątka, a co innego teraz. Wcześniej-bardziej wygląd, a teraz bezpieczeństwo i praktyczność wózka.
odpoczynekdladuszy.blogspot.com/2012/10/2-subiektywnie-o.html
Kilka porad nawet sobie zapisałam.
Kika jak zawsze u Ciebie pyszny obiad. U mnie na szybko zapiekanka makaronowa z warzywami i kiełbasą.
Gosia spokojnie, córeczka da o sobie znać, nie martw się. Połóż się choć na trochę, uspokój, a maleństwo odezwie się. Im bardziej będziesz się niepokoić, tym trudniej będzie Ci wsłuchać się w sygnały płynące od dzieciątka.Będzie dobrze, posmyraj brzusio ode mnie i od mojego Heniusia:)
Byłam na zajęciach w szkole rodzenia. Oczywiście pierwsze to pełna organizacja, ale i tak bardzo mi się podobało. 1,5 godziny minęło szybko. Położna mówiła i pokazywała na każdym naszym brzuszku jak ma się unosić podczas oddychania. Potem przyszedł ginekolog i opowiadał o przebiegu (fizjologicznym) ciąży. Spotkań mam łącznie 17 średnio dwa razy w tygodniu- z położnymi, fizjoterapeutą, neonatologiem, ginekologiem, psychologiem i dietetykiem. Na koniec pojedziemy na wizytację porodówki z mężami, partnerami itd.
No i dostałam dla maleństwa czapeczkę i smoczek (nie ma jak sponsoring )
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
No, wczoraj mój Tomek zrobił gołąbki i bigos, ja sałatkę a jego siostra pani 40-stka nażarła się, przespała, zostawiła swoje dzieciary babce do piątku i z rana pojechała! Aha i nastękała świrce że pralka jej się rozwaliła więc podejrzewam że jeszcze kasę wyciągnęła no i żarcia nabrała i spierdoliła rano!! co za kretynka!
Lenusia i jak tam, oglądałaś ten film "nad zycie"?
Aksa, Koticz ładne bryki dla dzieciaczków
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
aksa Jesli chodzi o wózek to wygląda bardzo ładnie, szczególnie mi się podoba w wersji spacerowej. Plusem jest to,że możesz i gondolę i spacerówke zakładac w obie strony (czego nie ma każdy wózek) Np tylko w jednym X landerze możesz przełozyć w 2 strony spacerówkę.
Ja tak samo jak koticz wybrałam już na początku ciąży wózek Tako Jumper X Nikt kogo znam nie powiedział mi jeszcze złej opinii o tym wózku. Wszyscy go mega zachwalali, szczególnie za trwałość we wchodzeniu w bloku na piętro. Tarabanili się z z wózkiem na 1 lub 4 piętro a wózek po roku wygląda jak nowy Co prawda wolalabym Tako Mohican Captiva (następca Jumper X) Ma on lepsze wykończenie hamulców, te wykonczenia zrobione są z solidniejszych materiałów, koła łatwiej zablokowac bo same się nastawiają, a w Jumper X musisz koła nastawic w kierunku jazdy ręcznie a potem tylko zablokowac. Ale cena Tako Mohican Captiva jest trochę wyższa. Za wersję 2w1 zaplacic trzeba np 1400-1500zł i do tego trzeba dokupic fotelik a za JumperX 3w1 placisz 1200zł.
Ja kupię wózek w sklepie bo u mnie w Lubaniu za Tako JumperX 3w1 zaplace 1200zł ale mam pewność że gdyby cos (odpukac) się z nim stało to mam na miejscu gwarancję i nie musze wózka wysyłać. Akurat tego zakupu nie bede robić przez allegro.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja znowu mam pracowity dzień
Wstałam zjadłam śniadanko,zrobiłam sałatkę jarzynową,posprzątałam w domku ,zrobiłam kapuśniak na obiad.A potem jak zobaczyłam przez okno ,że zszedł śnieg a na trawniku w ogrodzie jest dywan z liści ubrałam się ciepło i poszłam je zgrabić na kupki.Brat ma dziś wolne to mi pomógł i zwiózł je do kompostownika. Teraz odpoczywam.Jem sernik ,bo babcia upiekła Dzidziuś szaleje .
A mi natomiast się śniło ,że trzymałam na rączkach córeczkę.Była taka malusieńka,tak ładnie się uśmiechała - piękny sen Mam nadzieję ,że proroczy
Koło 16 jak facet wróci z pracy pojedziemy z babcią na grób dziadka zawieść kwiaty do wazonu i wiązankę .Trzeba też trochę umyć pomnik.
Miłego dnia
O jeju to już 20tydzień ! Jak to szybko leci
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
powiem szczerze,że ten Tako Jumper X bardzo mi się podoba i cena dobra!nie ukrywam,że przystępna cena jest dla mnie ważna
ale przyznam,że z tego linka co podałam to kolory są najładniejsze takie niespotykane ale wiadomo akurat kolor to najmniej ważny
zjadłam z godzinę temu pół grejpfruta także jeszcze dziś jakieś jabłko i witaminki na dziś zapewnione;p ale ide coś konkretniejszego upolować do jedzenia
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Zaraz wróci mąż, zje obiad i jedziemy na cmentarz do Zgorzelca, a potem na zakupy, więc popołudnie mam juz zaplanowane Odezwę sie wieczorkiem jak wrócę
mamcia to prześpij się (tak jak ja to zrobiłam) i od razu poczujesz się lepiej