- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Gosiu - cieszę się baaaardzo i trzymam kciuki za połówkowe Grono naszych dziewuszek wreszcie się powiększa, bo wszędzie dookoła chłopcy (będą nasze panny miały w kim wybierać ;P)
U mnie na wizycie wszystko ok, wyniki krwi jak u małego byczka więc czekamy na następną za 3 tygodnie. Wkurzam się tylko bo z wizyty na wizytę przedłuża mi L4 a ja bym tak chciała wrócić do pracy W domu mi jakoś tak źle jest.
Teraz się denerwuje, bo miały do mnie przyjść koleżanki, wysprzątałam mieszkanko, zrobiłam jedzonko a one mi teraz piszą że jednak nie przyjdą... masakra jakaś... Ale mąż obiecał że pozbędziemy się mojego złego humory jak tylko wróci z pracy więc wyczekuję Jego powrotu
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Unbreakable najgorzej jak się człowiek na coś nastawi, przygotuje a tu lipa no szkoda ale miejmy nadzieję, że małż stanie na wysokości zadania i humorek Ci poprawi;)
przyszły dziś do mnie próbki z johnson&johnson
i przyszła też komoda więc pierwszy większy zakup do przyszłego pokoiku młodego jest ale na złożenie jeszcze sobie trochę poczeka..
łóżeczko myśle, że też zamówie z allegro tam są fajne gotowe i nie aż tak drogie całe zestawy, a z wózkiem to nie wiem gorzej jak z autem żeby wybrać
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Może i ma rację, tylko ja jestem trochę nieprzystosowana do siedzenia w domu, bo zawsze pracowałam na etacie i jeszcze miałam swoją działalność, więc w pracy spędzałam 3/4 swojego życia. Teraz sprzątanie, gotowanie, pieczenie i zabawa w dom to nie moja bajka Mężowi to pasuje, a ja czuję się jak w klatce. Wszyscy gdzieś gnają a ja mam poczucie ogromnej pustki...
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Unbreakable ja też mam notorycznie wypisywane L4, ze względu na zastrzyki Clexane, które przyjmowałam na początku, aż do 18-19 tygodnia. A teraz to cieszę się, że nadal mi lekarz wypisuje zwolnienie, bo nie wyobrażam sobie siedzieć w pracy 8 godzin, jak mi się tak słabo robi... chociaż czasem, też bym chętnie wróciła, bo takie siedzenie w domu to jednak się nudzi w końcu...
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wysyłałam zgłoszenie dokładnie 18 wrzenia i do tej pory nic
unbreakable szkoda że się nudzisz w domku, może znajdź sobie jakieś fajne zajęcie albo poodwiedzaj dawno nie widziane koleżanki
mi też jest ciężko w pracy 8 godzin wysiedzieć więc wychodze po 6 czasami po 7 godzinach
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zresztą, tutaj chce wrócić do pracy a jak ide do sklepu to dyszę czasami jak parowóz- strasznie szybko się męczę.
A własnie... miewacie problem z zakładaniem butów?? wszyscy się ze mnie śmieją bo sobie do przedpokoju krzesełko przyniosłam - masakra )
Wpadłam właśnie na dziki plan i chyba zbiorę się do fryzjera, zrobię mężowi niespodziankę i zmienię kolor włosów
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hehe;) moje koleżanki to przyjaźnie "korporacyjne" i raczej spędzają większość czasu w pracy -jak ja kiedyś. Mój mąż się cieszy bo twierdzi, że to okazja do zmiany trybu życia. Pewnie ma rację, spędzanie życia w pracy to nie jest najlepsze rozwiązanie i dużo w życiu się traci. Pewnie gdy pojawi się Bąbelek moje priorytety szybko się zmienią
Zresztą, tutaj chce wrócić do pracy a jak ide do sklepu to dyszę czasami jak parowóz- strasznie szybko się męczę.
A własnie... miewacie problem z zakładaniem butów?? wszyscy się ze mnie śmieją bo sobie do przedpokoju krzesełko przyniosłam - masakra )
Wpadłam właśnie na dziki plan i chyba zbiorę się do fryzjera, zrobię mężowi niespodziankę i zmienię kolor włosów
Witajcie
Jakiś ciężki ten dzisiejszy dzień, zjadłam kapuśniak i nie mogę zabrać się za odkurzanie.
Unbreakable zapewniam , że priorytety się zmieniają. Ja jednak tęsknię za korporacyjnym życiem . Po urodzeniu dziecka zmieniłam pracę, na mniej dochodową i biurową i to nie dla mnie. Nie zamierzam tam wracać. Nie wiem jeszcze jak ja pogodzę dwójkę dzieci z moimi aspiracjami zawodowymi, ale chciałabym znowu wrócić na " pełne obroty" zawodowe.
Ja jeszcze nie mam problemów z butami, ale dziecko chce dziś lepić bałwana, śnieg trochę stopniał, nie bardzo się da, ale co zrobię. Tylko jak tu się schylić do turlania kulki, jak sama jestem jak kulka jedna.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A jesli chodzi o buty to od jakiegos czasu też nie ma bata żebym włozyła buta jesli nie usiądę na szafce na korytarzu. Nie da rady się zgiąć.
A wracając jeszcze do snów erotycznych...dzis sniło mi się dwóch gejów normalnie jak sie obudziłam to się sama z siebie śmiałam, że miałam taki sen. 2 baby to jeszcze... ale 2 facetów... nie wiem skąd mi sie to przyplątało do głowy
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No niby tak ale wczesniej wydawało mi sie ze czasami dostałam takie mocniejsze kopniaczki a teraz tylko smyranie wiec głowka juz pracuje a do gin nie moge isc szybciej niz 6.11 bo juz ostatnio nie wytrzymałam i bylismy kilka dni szybciej i miał problem z moim L4 zeby wypisac wczesniej i prosił zeby przychodzic w okreslionych terminach.
NIe denerwuj się, mam dokładnie tak samo. Dwa tygodnie temu kilka dni dzidzio tak szalał/a , że ruchy czuć było przez brzuch, a teraz już długo długo czasem ledwo smyrnie. Mąż mnie uspokaja , że z pierwszym dzieckiem też tak panikowałam !
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojej! Nie zazdroszcze, toż to musiało być traumatyczneA wracając jeszcze do snów erotycznych...dzis sniło mi się dwóch gejów normalnie jak sie obudziłam to się sama z siebie śmiałam, że miałam taki sen. 2 baby to jeszcze... ale 2 facetów... nie wiem skąd mi sie to przyplątało do głowy
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
A tak poza tym to muszę sie Wam pochwalić. Zrobiłam dziś fasolkę po bretońsku. Normalnie pierwszy raz wyszło mi cos naprawdę dobrego, bo zawsze te moje obiady są takie sobie. Pierwszy udany obiad u antytalencia kuchennego - aż sama jestem w szoku hihi
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia super:)
Lenusia gratuluje synusia
Komputer mi szaleje dzis jakiś wirus, porażka, blokuje ci kompa niby ze to policja. po prostu masakra. do tego auto nam nie chciało odpalić a mojej mamie psy przegryzły przewód paliwowy w aucie po prostu bajka,
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia