BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #457957 przez andzia_zg
to teściowe na forum od dziś nazywajmy świrki hihi :P

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #457960 przez vernix
andzia_zg napisał:

to teściowe na forum od dziś nazywajmy świrki hihi :P

Zgadzam się! Jestem za, a nawet przeciw. Do mojej pasuje jak ulał :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #457965 przez xxElaElaEeexx
Lenusia gratuluje chłopca :)

Kurde ja też bardzo chcę dziewczynkę ,ale myślę ,że to będzie chłopak i w ogóle jak z facetem rozmawiam na temat dziecka to on zawsze mówi jak o chłopczyku i wtedy go upominam ,że to może jest dziewczynka.
Mam nadzieję ,że za tydzień w poniedziałek już będę znać płeć :)

świrka :woohoo: ;) hehe nieźle !

12 lata 2 miesiąc temu #457967 przez Beata 26
Leniusia - i ja byłam nastawiona na dziewczynkę, a okazało się, że chłopiec. również podobnie jak u Ciebie i mi poleciały łezki i nikt tego nie rozumiał. i tak jesteś szybka - ja przestawiałam się kilka dni i jeśli mam być szczera, to do dziś dnia nie jestem pewna czy jestem już "przestawiona" na chłopca ;)

my mamy swoje top4 imion - nie możemy z tego wybrnąć, czekamy na usg 3/4 d w grudniu w wierze, że to pomoże hihi oto one: Samuel (Samko), Oliwier (Oli), Julian (Julko), Antoś.

Gosia - mam ochotę ich tam wszystkich udusić, co za durne małpidła!!!!!! jeśli nie chcesz być sama jak będą dzownić, to może odwołaj wizyte u mamy?

12 lata 2 miesiąc temu #457969 przez lenusia7
Hehe wiesz kochana kupiłam ubranko to siedze i wpatruje sie , nie przyzwyczaiłam sie jeszcze do końca z ta myślą bo miałam wizje dziewczynki i wiadomo co sie z tym wiąże sukieneczki, fryzurki, <specjalnie uczyłam sie robic francuza, klosa :)> lalki , kuchnia tance spiewy no i w ogole jakos tak z dziewczynka inaczej. Po prostu moj blad ze tak sie nastawiłam a teraz taki zawód . Ale nie moge sie smucic bo mojemu serduszkowi bedzie przykro ze sie nie ciesze , najwazniejsze by byl zdrowy . Pewnie nocami bede myslala jakby to było.... a mialam prorocze sny ze to synek to sobie tlumaczylam ze sni sie na odwrot :) No nic dresy adidachy i bede biegac za pila :)

12 lata 2 miesiąc temu #457972 przez xxElaElaEeexx
lenusia Jak się synuś urodzi to i tak się bardzo będziesz cieszyć :)
Moja kuzynka ma 2 chłopczyków (roczek i 3latka)i są tacy kochani mali rozrabiacy :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #457984 przez sylwka727
Gosia co za dziady jak mogą tak sie zachowywać nienawidzę jak umawiam się na dany dzień w jakiejś ważnej sprawie i ktoś cały czas przekłada i przeklada a w sprawie wyników tak ważnego badania po prostu nie powinni czegoś takiego robić!!

Lenusia gratuluję synka :kiss: Ja w pierwszej ciąży wcinałam słodycze bez opamiętania i byłam nastawiona na 100% na dziewczynkę i wyobraź sobie moje najwyższe zdumienie jak na jednej wizycie dowiedziałam się że nie będę miała jednego dziecka tylko dwoje a na następnej że 2-och chłopców moja mina musiała być bezcenna :lol: ale powiem Ci że jak się Twój synuś urodzi pokochasz go najbardziej na świecie i nie będziesz mogła sobie wyobrazić że mogłoby być inaczej :kiss:

Andzia Łukasze - fajne chłopaki jak np mój eMuś :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #457987 przez lenusia7
Sylwka to faktycznie szok :D No widzisz ja sie tak nastawiłam a do tego mam to samo ze słodyczami 4 batony dziennie to minimum wiec dałabym sobie obciac ręke ... i jak to mówią dziś chodziłabym bez reki :D

12 lata 2 miesiąc temu #457992 przez Gosia27
Beata26Gosia - mam ochotę ich tam wszystkich udusić, co za durne małpidła!!!!!! jeśli nie chcesz być sama jak będą dzownić, to może odwołaj wizyte u mamy?

Miałam być już dziś u mamy, ale już przeniosłam to na jutro.. Muszę jej pomóc zrobić grób daty na Wszystkich Sw., a też nie chcę żeby była sama. Tym bardziej że to wszytsko jeszcze takie świeże...

12 lata 2 miesiąc temu #458001 przez sylwka727
Lenusia czyli nas nie można wpisać w szablon :lol: teraz słodkie sporadycznie jem i często jak już zjem do mam mdłości albo wymiotuje i wybieram te "kwaśne" słodycze więc mam pewność że dziewczynka ale jak na razie na dwóch wizytach ginka mówiła że chyba dziewczynka wstydnisia nie chce pokazać. I jak od zawsze byłam nastawiona na imię Julia a teraz nie wiem podoba mi się jeszcze Lena . Laura i kilka innych i ciężko się nam zdecydować ostatnio mówiłam do brzuszka Zuzia ale raczej tak nie dam jej na imię. Mi się właśnie podobają te różowe ciuszki sukieneczki kokardeczki spineczki i opaseczki czasami mąż mi mówił że wyglądam jak mała dziewczynka przez te moje dodatki :lol: :blush:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #458007 przez andzia_zg
Dziewczyny mam pytanko.
Nie piszę, bo leże.Od godziny kłuje mnie w pochwie. Tak jakby mnie ktoś dźgał igłą. Brzuch mnie nie boli. Tylko ten ból w pochwie. Miała może któras z was takie coś?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #458020 przez Gosia27
Dziewczyny!!!!
Dzwonili z Genomu, kariotyp żeński prawidłowy, w badaniu nie wykryto wad Downa, Edwordsa itd...ale pomimo tego, że to badanie wyszło prawidłowo, muszę wykonać w ośrodku specjalistycznym USG połówkowe, bo nie jest wykluczone,że nie ma wad w narządach a tym bardziej w serduszku. Więc jestem już umówiona z lekarzem na przyszły poniedziałek i potem zostaniemy skierowani do kardiologa płodu. Ulżyło mi, że nie ma ciężkiej wady rozwojowej teraz walczymy dalej....będziemy mieli córeczkę!!!!

12 lata 2 miesiąc temu #458021 przez aksa
melduję się po wizycie:) u nas wszystko w jak najlepszym porządku:) :) młody tak szalał, że aż gin się zaczął śmiać czy jakiegoś redbulla nie wypiłam przed wejściem, no normalnie nie dawał się ''złapać'' kręciołek jeden :laugh: ale najsłodsze na świecie było jak się drapał po uszku! :laugh: a tak to fikołki i kręciołki :laugh: no i mój byk waży 450 gramów !

a wyniki gin stwierdził,że są ok, nawet poprawiły się a żelazo mam dalej przyjmować i tak pewnie już zostanie, i zakaz samoanalizowania wyników;P

ehh z tym imieniem to u nas na prawdę jest problem, mi właśnie też Kacper nie pasuje do dorosłego człowieka takiego 30 latka np..,teraz m pojechał na kurs angielskiego ale jak wróci zapowiedział, że robimy burzę mózgów :P
zazdroszczę Wam,że już macie wybrane imiona i mówicie tak ładnie do brzuszków:)

lenusia a to niespodzianka! moje gratulacje! kolejny chlopczyk no proszę :laugh: a powiedz jak zareagował Twój mąż?bo chyba nie pisałaś

Gosiu rany no jak Ci współczuję a zarazem, aż mi się ciśnienie podniosło jak przeczytałam,jak Cie tam potraktowano i znowu musisz czekać, czy oni litości nie maja..co za masakra;/ oby już jutro wszystko się wyjaśniło!

Ps dziękujemy za trzymanie kciuków dziewczyny!buziole :kiss: :kiss: :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #458025 przez aksa
Gosiu o mój Boże ale się cieszę! gratuluję córeczki!takie dobre wieści!ach aż mam ciarki na rękach :laugh: :laugh:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #458030 przez AniaCzajka
Gosiu będzie dobrze widzisz słońce zaczyna świecić dla Ciebie i Twojej malutkiej córci:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka