- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Póki co zamierzam zrobić sobie wyprawkę... w razie (odpukać) konieczności wcześniejszego położenia się w szpitalu chciałabym już wszystko mieć, a nie żeby mi mąż na lapu-capu kupował. Ile przewidujecie koszul nocnych? Ja myślałam o 3.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
AniaCzajka podaj mi proszę Twój e-mail... bo ja też aniołki chcę, a nie mogę znaleśc tego postu w którym go podałaś
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ftalnie sie dzis czuje, jest godz. 11, a ja dopiero wstalam, nie mialam sily sie wczesniej podniesc z lozka. Co do tego nieszczesnego porodu to jezeli sie juz zdecyduje naturalnie to z mezem, on byl przy pierwszym, jest bardzo opanowany, chociaz po powrocie ze stresu zwymiotowal, ale mala byla sina i w bezdechu. Na znieczulenie raczej juz nie licze, bo przy piwerwszym zatrzymalo mi akcje, wydluzyla druga faze i mialam 3,5 godz. partych zakonczone wypychaniem przez lekarza. JA mu nic nie mowie, ale sama nie wiem co robic, badziej niz o siebie boje sie o dziecko, a Laure to chyba sekundy dzielily od porazenia.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja uciekam przewietrzyć trochę siebie i Małą, wejdę do sklepu i może mnie natchnie jakiś pomysł na obiad.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lusiaczek82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przez dwa miesiące chodziłam nastawiona na dziewczynkę i szczęśliwa z tego powodu kupowałam sukienki i różowe ciuszki a wczoraj okazało się że chłopak - i teraz pomyślicie że jestem nienormalna sama bym tam pomyślała wcześniej jakbym przeczytała takiego posta - byłam tak zawiedziona że się rozpłakałam i nie mogę się do tego przyzwyczaić zamiast cieszyć się że mały zdrowy to mi smutno... Głupia jestem
Kochana, a ja mialam takie same zachcianki jak na corke, bylam pewna, ze to musi byc Paula. No i do tego kwestia oszczednosci, bo bedzie nosic ciuszki po starszej... a tu Kuba. Jutro zapewne juz przywykniesz. Ja pierwszego dnia tez bylam w szoku i zawiedziona, nastepnego dnia obudzialam sie juz jako mama Kuby.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche, ale coś się stało, czy to po prostu gorszy ciążowy dzień?
Ja uciekam przewietrzyć trochę siebie i Małą, wejdę do sklepu i może mnie natchnie jakiś pomysł na obiad.
Chyba mam gorszy dzien, wczoraj polozylam sie za pozno spac i dzis rano moj organizm odowil poslusznestwa. Najgorzej, bo rano mala tak mnie prosila o mleko i chrupki, a ja nie maialam sily wstac i slyszla, jak sie maz z nia dochodzil, ze ma jesc serek, a ona prosila o mleczko. A moj maz ma awersje do mleka, po prostu go nie zagotuje, bo zaraz puszcza pawia. Wyprzytulam ja mocno po poludniu.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
sylwka wrzuć zdjęcia sukieneczek może któraś z nas odkupi dobrze,że synuś zdrowy,a na córeczkę przyjdzie jeszcze czas
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosia kochana dużo wytrwałości i siły Ci życzę, oby wszystko się poukładało
Vernix super,że wizyta się udała i wróciłaś pozytywnie 'naładowana'!a z ta wyprawką to już w ogóle ekstra sprawa!tylko się cieszyć!
sylwia2 gratuluję czucia ruchów maluszka! piękna sprawa! a z Twoim m to już chyba coś poważnego skoro myślisz o wizycie u specjalisty..
patrycja trzymam kciuki za wizytę!
sylwka o kurcze ale zaskoczenie...gratuluję synusia!! kochana to hormony szaleją, szok bo się nastawilaś psychicznie na dziewczynkę na pewno jak już ochłoniesz będziesz się cieszyć że to chłopaczek
jeśli chodzi o porody...heh ja na razie o tym nie myślę..pewnie będę rodzić naturalnie ale jakby mi cc zalecili to też bym się nie obrażała ;p heh boje się co tam na dole ze mną będzie po naturalnym a jestem przywiązana do obecnego stanu mojej ci**i wie wiem głupoty ale właśnie bardziej od bólu boje się zmian jakie tam mogą zajść
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witam dziołchy!
Gosia kochana dużo wytrwałości i siły Ci życzę, oby wszystko się poukładało
Vernix super,że wizyta się udała i wróciłaś pozytywnie 'naładowana'!a z ta wyprawką to już w ogóle ekstra sprawa!tylko się cieszyć!
sylwia2 gratuluję czucia ruchów maluszka! piękna sprawa! a z Twoim m to już chyba coś poważnego skoro myślisz o wizycie u specjalisty..
patrycja trzymam kciuki za wizytę!
sylwka o kurcze ale zaskoczenie...gratuluję synusia!! kochana to hormony szaleją, szok bo się nastawilaś psychicznie na dziewczynkę na pewno jak już ochłoniesz będziesz się cieszyć że to chłopaczek
jeśli chodzi o porody...heh ja na razie o tym nie myślę..pewnie będę rodzić naturalnie ale jakby mi cc zalecili to też bym się nie obrażała ;p heh boje się co tam na dole ze mną będzie po naturalnym a jestem przywiązana do obecnego stanu mojej ci**i wie wiem głupoty ale właśnie bardziej od bólu boje się zmian jakie tam mogą zajść
Powiem ci tak ci..e mi zrekonstruowali, mialam kilkanascie szwow. Nawet im to wyszlo, szwow nie czuje i chyba sie skurczyla, ale potem mialam hemoroidy i to dopiero jest zaje... sprawa. Tego boje sie najbardziej. Nawet nie tyle, ze to boli, ale ze to tam jest. Poza tym mala wygladala srednio dobrze, po tym przeciskaniu.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a rodzić chybą będę w prywatnej klinice u mnie w Częstochowie, 3 znajome tam rodziły i są mega zadowolone, własny pokoik łazienka,pielęgniarka do pomocy przy maluszku, nauka karmienia, kurs przewijania trzymania i pierwszej pomocy także dla tatusia, wszyscy mili i opiekuńczy to taka przepaść straszna w porównani do szpitali u mnie w mieście...a 1000zł to by nas wyniosło
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]