BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #468698 przez Depeche
aksa napisał:

lenusia 10kg w 3 miesiące?? wOw!dużo
Depeche no tak dość szybko drugi maluszek się zafasolkował, to musiał być dla was lekki szok? ;)

a gdzie reszta dziewczyn??hallooo hallloooo gdzie jesteście pipki?? :side:

Aksa, zaden szok, jak sie nie chce po gumke siegnac do komody to trzeba sie z tym liczyc.

Ja przy pierwszej ciazy dlugo sie leczylam, pewnie psychicznie sie zablokowalam i nie moglam zaciazyc, a potem wychodzilam z zalozenia , ze Laura to cud, bo ja nie zachodze. Poza tym jestem juz po 30-tce i druga ciaza to raczej teraz, bo kolo 40-tki z pewnoscia bym sie nie zdecydowala, wiec wyszlam z zalozenia, ze tak musi byc. Nie sadzilam raczej, ze tak szybko zatrybie, a nie mialam gdzie trzymac tego lozeczka, wiec wolalam sprzedac. Sprzedalam tez mnowstwo ciuchow na allegro, no ale jak mam miec chlopca to raczej chyba w tych rozach i fioletach by nie chodzil.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #468700 przez andzia_zg
a ja musze kupic komodę tylko szukam jak najtaniej, bo po co mam ładowac kase w wynajmowane mieszkanie jak pozniej może mi ta komoda do niczego nie pasować. Wiec szukam czegos taniego, ale żeby można było sporo w niej zmieścić.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #468706 przez Agnieszka86
Mamcia ale mi przypomniałaś fajne chwile w tym fotelu zimą, pod kocykiem właśnie... A tak to dawno było...

Aksa dokładnie można bujaczek wypróbować i decydować czy jest ok czy nie i czy go do siebie zabierać, bo na niepotrzebne meble nie mam miejsca niestety. Wszystko musi być przemyślane...

12 lata 2 miesiąc temu #468708 przez lenusia7
Andzia moze na tablica .pl czasami mozna cos trafic ciekawego

12 lata 2 miesiąc temu #468713 przez koticz
Zaraz się okaże,że wy wszystkie macie bujane fotele,ja też zawsze chciałam mieć i tyle.. ;) ale może nawet lepiej bo już by mi się nie zmieścił.W tym roku kupiliśmy sobie narożnik duży i dwa fotele i właśnie się kapnęliśmy,że nie ma miejsca na choinkę... :( tam gdzie stała w zeszłym roku stoi szafka z xboxem no tv na ścianie wisi,a choinkę mamy taką dość dużą więc nie wiem jak my to rozwiążemy w tym roku

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #468714 przez mamcia2013
Agnieszka86 napisał:

Mamcia ale mi przypomniałaś fajne chwile w tym fotelu zimą, pod kocykiem właśnie... A tak to dawno było...

no u mnie też daaawno się siedziało w bujaku, ale u rodziców dalej ten fotel mam :D

12 lata 2 miesiąc temu #468718 przez aksa
Depeche noo pewnie by się młody wkurzył jakby oglądał za pare lat zdjęcia a on w różach i fioletach :silly:

andzia ten link z komodą który podesłałam sobie zobacz może będzie Ci pasować, ten facet co jakiś czas wystawia,a 5szuflad za 150zł to tanio jak na komodę, ogólnie szukałam i nic tańszego nie znalazłam

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #468719 przez mamcia2013
Koticz niech mąż przez całe święta stoi i ją trzyma :D

12 lata 2 miesiąc temu #468721 przez lenusia7
Koticz gdzies ja zmiescisz zrobisz male przemeblowanko na czas swiat i upchniesz :D a swoja droga juz nie moge doczekac sie tego okresu

12 lata 2 miesiąc temu #468722 przez andzia_zg
lenusia7 napisał:

Andzia moze na tablica .pl czasami mozna cos trafic ciekawego

cały czas przeglądam własnie tablice.pl i nie ma nic w mojej okolicy :dry: do tego przeglądam wszystkie gazetki promocyjne. Może jeszcze uda się coś znaleźć.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #468724 przez Agnieszka86
Uciekam pod prysznic kotenieńki :blink: Mąż na jakimś sędziowskim zarządzie w Krakowie, wróci późno, więc nie będzie marudził, że barwy szczęścia, m jak miłość i lekarzy "ciurkiem" oglądam (lekarze...och ten mój dzisiejszy sen...) więc będę to wszystko oglądała czysta i pod kołderką:) Ale komp, włączony cały czas, chociaż teraz cisza na forum będzie-jak zazwyczaj o tej porze;)

12 lata 2 miesiąc temu #468729 przez andzia_zg
aksa napisał:

andzia ten link z komodą który podesłałam sobie zobacz może będzie Ci pasować, ten facet co jakiś czas wystawia,a 5szuflad za 150zł to tanio jak na komodę, ogólnie szukałam i nic tańszego nie znalazłam

Juz zarzucilam sobie ten link do ulubionych :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #468731 przez lenusia7
Ja tez jak co pon wieczor seriali ,choc przyznam że do lekarzy nie moglam wytrzymac i obejrzalam do przodu w necie :D moze dzis uda m sie wytrwac do perfekcyjnej pani domu ..:P

12 lata 2 miesiąc temu #468732 przez aksa
mamcia hehehehe pomysł ciekawy z tą choinką ;p ale koticz by zero pożytku z małża miała :laugh:

ja czekam na m zaraz będzie w domu i za jakąś kolacje się biore chyba warzywa na patelni z ryżem zrobie bo coś mi się chce takiego :laugh: na chleb dziś patrzeć nie mogę :dry:

Agnieszka to milutkiego serialowego wieczorku!! :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #468734 przez koticz
andzia w biedronie teraz maja byc komody za 239zl na 8szuflad taka duza w kazdym razie looknij w gazetke

mamcia heheh to jest myśl :woohoo:
Ja też uciekam bo "Hellboy" się zaczął na polsacie :)

Spokojnej nocy cioteczki i Malinki :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka