BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 4 miesiąc temu #492234 przez Depeche
lenusia7 napisał:

Witajcie ja leze caly dzien ale juz nie moge wytrzymac wszystko mnie pobolewa jakis odleżyn sie na bawie :) Aga pomarancz + braz fajnie wyglada www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefo...369&biw=1600&bih=773

Lenusia, ale ona szuka czegos do zieleni ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #492239 przez andzia_zg
Ja na razie zmykam z forum, bo za chwile wróci mąż z pracy i musze odgrzać obiad.Po obiedzie pewnie on zasiądzie przed kompem więc ja sobie trochę poleżę. Jak będzie komp wolny to wrócę :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #492240 przez Depeche
lenusia , ja tez probuje, ale ni ch.ja nie da sie. Siedze z kompem, chcialaby, troszke poprasowac, ale poczekam, az moj z pracy wroci.

12 lata 4 miesiąc temu #492243 przez lenusia7
aaaa do zielenie to przepraszam haha jak zielen to ja bym dala krem albo fiiolet zreszta sama nie wiem nie znosze zieleni :P
Ciezko ciezko wylezec czytalam ksiazke , troche tv ale musialam na troche wstac :P zaraz was nadrobie

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #492245 przez Agnieszka86
Depeche napisał:

lenusia7 napisał:

Witajcie ja leze caly dzien ale juz nie moge wytrzymac wszystko mnie pobolewa jakis odleżyn sie na bawie :) Aga pomarancz + braz fajnie wyglada www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefo...369&biw=1600&bih=773

Lenusia, ale ona szuka czegos do zieleni ;-)

Nie, nie koniecznie od zieleni! Zieleń była ostatnio w dwóch odcieniach, a teraz albo radykalna zmiana dwa różne kolory, albo coś z zielenią (bo zwyczajnie ją lubię:)) Ale może lepiej jakiś inny kolorek wybrać... Jak zmiany to zmiany:)
Kiedyś miałam dużo czasopism dekoratorskich, ale wszystko już powyrzucałam... a szkoda, bo tam może coś ciekawego by się znalazło..

12 lata 4 miesiąc temu #492252 przez lenusia7
zmien kochana na 2 inne odwaz sie i bedziesz zadowolona :P Kiedys sobie wrocisz do zieleni a poki co zaszalej zawsze to inaczej az czlowiek sie lepiej czuje

12 lata 4 miesiąc temu #492253 przez Depeche
jak dla mnie mozna ja jeszcze z zoltym polaczyc, wtedy nie przyciemni. Moi tesciowie maja zielono - fioletowy pokoj,ladnie, ale jednak ten fiolet przyciemnia.

12 lata 4 miesiąc temu #492273 przez Agnieszka86
Własnie dzwonił kurier, jest wózek!!! Mąż poszedł odebrać pakę:) Jak złoże i obejrze (nie wiem czy dzisiaj) to dam znać:)

Kuzynka ma sypialnie w fioletach z na naklejkami w kolorze lila i bardzo ładnie to wygląda, tylko, że sypialnia ma okna na południe więc to jasne pomieszczenie.
Ja się też na ten fiolet tak przycięłam, ale chyba muszę jednak zrezygnować i wymyślić coś innego :dry:
Mąż zawsze chciał szary + jakiś dowolny (wybrany przeze mnie), ale szary? Chyba, że popielaty jasny? Nie wiem, ciężki wybór, a słuszność lub nie decyzji wyjdzie dopiero po pomalowaniu i ustawieniu mebli.

12 lata 4 miesiąc temu #492276 przez lenusia7
szary to z zoltym jak w reklamie dekorala cudnie wyglada ide polezec pochwal sie wozkiem poznej

12 lata 4 miesiąc temu #492284 przez Depeche
albo z mega czerwonym

12 lata 4 miesiąc temu #492294 przez Agnieszka86
Myślałam o czerwieni własnie w kontekście tej szarości... żółty też ciekawie-ocieplił by wnętrze. Sprawa do przedyskutowania, pogadam jeszcze z mężem, pozbieram katalogi z farbami i zobaczymy.

Lenusia leż, leż, leż i pozdrów Dawidka od forumowej ciotki Agi :blink:

12 lata 4 miesiąc temu #492296 przez katarzyna1702
Agnieszka na pewno będziesz zadowolona z wózka moja sis ma taki sam i jest świetny. Jedyny minus to tylko to że babcie narzekały na te skrętne przednie koła ale za ich czasów nie było takich cudów ;)

12 lata 4 miesiąc temu #492323 przez Agnieszka86
katarzyna1702 napisał:

Agnieszka na pewno będziesz zadowolona z wózka moja sis ma taki sam i jest świetny. Jedyny minus to tylko to że babcie narzekały na te skrętne przednie koła ale za ich czasów nie było takich cudów ;)

Złożyłam go:) Montaż baaaaardzo łatwy:) Wózek jak nowy! Zarówno gondola (która nie była używana) jak spacerówka! Super się prowadzi, chociaż to się okaże na zewnątrz jak będziemy z Zosią spacerować:) Do tego kobieta dorzuciła mi gratis trochę ciuszków, ale na chłopca, więc nic mi z tego.
Zosiątko chyba się cieszy, bo fika bardzo:)

12 lata 4 miesiąc temu #492329 przez Gosia27
Pochwal się agunia :blink:
Ja się już nie mogę doczekać przeprowadzki. Na swoje nowe mieszkanie. Choć od razu wolelibyśmy domek. Wtedy dopiero będziemy urządzać po swojemu :blink:

12 lata 4 miesiąc temu #492332 przez Agnieszka86
Patrzę tak na ten wózek i nie mogę uwierzyć, że już nie długo pojawi się jego właścicielka.

Gosia jutro postaram się jakieś zdjęcie zrobić, bo telefonem w tym świetle to kijowo wyjdzie.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka