BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu #492173 przez andzia_zg
Depeche napisał:

Andzia, straszne to musialo byc. A bedziesz rodzic normalnie, bo wiesz, ze nie jest to wskazane ze wzgl. na siatkowke. O ile ktokolwiek wie co ci bylo.

nikt nie wie co mi było i nikt nie widzi przeciwskazań do porodu naturalnego wiec będę rodzic naturalnie.

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #492178 przez aksa
mój stanowczo utrzymuje że wyglądam ślicznie i jemu się podoba i że mam nie marudzić bo to że przytyje troche to tak ma być, cfaniak jego ciało się nie zmienia, nie będzie musiał walczyć z cellulitem na tyłku :S

a ja zawsze pyza byłam więc po buzi to większych zmian nie ma chyba..

Depeche wiem,że naliczenie ruchów jest jeszcze za wcześnie,pytałam właśnie od ktrego tygodnia się zaczyna liczyć

niedlugo koleżanka wpadnie na kawkę aleee fajnie :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #492189 przez aksa
a ja kupiłam spodnie ciążowe już dawno bo jakoś w sierpniu i dalej są dobre :lol: i dobrze bo drogie były :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 1 miesiąc temu #492191 przez xxElaElaEeexx
andzia hehe no nieźle Ci Twój powiedział :woohoo:

Mój mi mówi ,że pięknie wyglądam ,ale czasem też palnie coś głupiego w stylu " nie jedz tyle bo pękniesz " :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #492193 przez Agnieszka86
Jak zwykle klepiecie i klepiecie setki postów... masakra!

Andzia straszne takie przeżycie. Na pewno jakaś trauma Ci pozostała...

Mój mąż mówi, że bardzo mu się podobamy (Zosia i ja), ja się teraz lepiej ze sobą czuję. Teraz to znaczy odkąd jestem na tej diecie cukrzycowej, bo nie tyję i jest ok:)

Właśnie jem obiad, taka byłam już głodna, bo byliśmy zamówić łóżko do sypialni, a oprócz tego mąż musiał jeszcze do tysiąca sklepów podjechać... i tak zeszło, a ja bez jedzenia...:(

Wieczorem znowu będę musiała się z forum ewakuować:( Mam jechać do znajomego mojego męża a raczej jego żony, bo trzeba jakieś zaproszenia im zrobić na imprezę sędziowską... no i zajmują się tym jak zwykle żony:( A tak mi się nie chce...

Co do tych kolorów w sypialni to ja już kompletnie nie wiem... nie chcę zieleni za bardzo bo teraz mieliśmy zielony pokój, to fajnie było by coś zmienić. Chyba, że jakieś fajne połączenie z zielenią się napatoczy.

12 lata 1 miesiąc temu #492198 przez xxElaElaEeexx
aksa napisał:

a ja kupiłam spodnie ciążowe już dawno bo jakoś w sierpniu i dalej są dobre :lol: i dobrze bo drogie były :silly:

A ja mam jedne spodnie typowo ciążowe i wciąż są dobre nawet troszkę za luźne.A jedne spodnie (biodrówki) mam sprzed ciąży i dalej w nich chodzę bo się mieszczę i brzuszka mi nie uciskają.A np. kupiłam spodnie normalne i są na mnie za duże odstają mi ,ale są normalne nie biodrówki,z dupy mi lecą a chodzić w nich nie mogę ,bo mi jakoś brzuch uciskają. :S :S :huh: Oszaleć można z tymi spodniami .

Najlepiej chodzi mi się w getrach i mam ich całą szafkę tylko ,że na mrozy to trochę lipa chociaż niektóre mam takie grubsze ocieplane :) Jakoś do marca wytrzymam. :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #492203 przez andzia_zg
Ja w spodnie sprzed ciązy (biodrówki) w ogole nie wchodzę juz od września. Mam jedne spodnie z H&M które kupilam we wrzesniu i sa na mnie ok. Ale musialam kupic jeszcze jakies spodnie bo mialam tylko te jedne + dresy.
w legginsach nigdy nie chodzilam bo mam mega krzywe nogi wiec nawet nie mam ani jednej pary.Stad tez nie mam tunik, bo do rozszerzanych na dole jeansow troche zle wygladaja (no chyba ze do rurek ale ja rurek nie moge) wiec mam tylko swetry. Musze sobie kupic teraz na zime jakis długi sweter bo te co mam sie robią za krótkie :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #492208 przez Agnieszka86
Andzia ja nigdy nie chodziłam w getrach, bo uważam, że mam za masywne uda i łydki, ale teraz w ciąży postawiłam na wygodę i ciągle śmigam w getrach:) Są naprawdę mega wygodne, miałam straszne opory przed ich założeniem (siostra mi kupiła) a teraz z tyłka mogłabym ich nie ściągać:)

12 lata 1 miesiąc temu #492213 przez Depeche
Aksa, a nie pamietam, ale jakos 30+ . Lekarz Ci powie ;-)

A ja sie w nic nie mieszcze, pomimo tego, ze w ostatni miesiac weszlo mi juz tylko 0,7 kg. Jakos tak mi poszlo w d. i uda, ze portki do wymiany. AA dolaczam sie do cellulitowych dupek.

12 lata 1 miesiąc temu #492214 przez AniaCzajka
ja jakoś nie mogę przekonać się do leginnsów ani getrów;/ czuję się w nich jak szynka w siatce;/

12 lata 1 miesiąc temu #492216 przez Depeche
Agnieszka moja mala ma zielono-pomaranczowe meble w pokoju. Ale nie wiem, wydaje mi sie, ze pomarancz na scianie to lekko moze byc oczojebny.

12 lata 1 miesiąc temu #492222 przez Depeche
AniaCzajka napisał:

ja jakoś nie mogę przekonać się do leginnsów ani getrów;/ czuję się w nich jak szynka w siatce;/

heheh szynka w siatce.
Ja w pierwszej ciazy mialam chude nogi, wiec tylko nosilam legginsy i tuniczki. Teraz prima baleron, moze dobrze, ze tamte ciuchy sprzedalam zaraz po ciazy, bo jeszcze bym sie w te legginsy wystroila, a na you tube jeszcze mnie nie bylo.

12 lata 1 miesiąc temu #492225 przez lenusia7
Witajcie ja leze caly dzien ale juz nie moge wytrzymac wszystko mnie pobolewa jakis odleżyn sie na bawie :) Aga pomarancz + braz fajnie wyglada www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefo...369&biw=1600&bih=773

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #492226 przez andzia_zg
Ja w legginsach wyglądam jakby mi pies z budą przeleciał miedzy nogami. takie mam koślawe nogi :S Mąż to potwierdził.Stąd nawet nie próbuje teraz wkładać legginsów,bo nie dość,że już się zrobiłam mało atrakcyjna to jeszcze w tych legginsach bym wyglądała jak "X-krzywa noga" :S

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #492233 przez Agnieszka86
lenusia7 napisał:

Witajcie ja leze caly dzien ale juz nie moge wytrzymac wszystko mnie pobolewa jakis odleżyn sie na bawie :) Aga pomarancz + braz fajnie wyglada www.google.pl/imgres?hl=pl&client=firefo...369&biw=1600&bih=773

No ciekawie, tylko boję się tego brązu, że nam się tak ciemno tam zrobi:/ Zaraz wezmę katalog z Ikei może tam jakąś inspirację podłapię...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka