- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Mnie się tam nie chce nigdzie łazić.Mój mąż właśnie poszedł z kolegami na piwo(wcześniej sobie zrobili podkład u nas) i powiem szczerze,że mi ulżyło,że sobie poszli i mam spokój
Zaraz odpalę sobie TED'a nie pamiętam która z Was polecała potem "Mroczne cienie" i mi zleci do powrotu męża
W ogóle zauważyłam,że mnie bardzo od alko odrzuca,przeszkadza mi zapach i na samą myśl,że miałabym się napić robi mi się nie dobrze jeśli mi się po porodzie nie odmieni to może już nie będę nigdy alko piła Ale może tak tylko na mnie ciąża wpływa bo przecież wcześniej lubiłam się piwa z sokiem napić czy wódki na imprezie,a teraz to naprawde błłłłeeeee
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też spadam film oglądać.
A co do tych wypadków to ja zawsze byłam dzieckiem wojny,tak na mnie sąsiedzi mówili.Mama się śmiała,że jako dziecko powinnam mieć kartę stałego klienta na pogotowiu Wiecznie gdzieś właziłam albo wpadałam,spadałam,przewracałam się albo coś na siebie zrzucałam i ogólnie to mam multum blizn po szwach heheh
A raz nawet siadłam na balustradzie balkonu no i się oczywiście zjebałam,z drugiego piętra ale jak widać żyję i nic mi nie jest
i raz jak byłam mała to biegałam po domu i zaryłam ryjem w futrynę no i dwa dni wszyscy w domu moich mlecznych jedynek szukali,a okazało się,że mi się wbiły do dziąseł spowrotem więc akurat jedynki górne to mi trzy razy rosły,bo dwa razy mleczne i raz stałe(póki co)
Spokojnej nocki!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Spadam grać z mężolem w Scrabble
Buziole krejzole
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
depeche heheh taki los odchowasz dzieci i znów zaczniesz łazić.Uszy do góry!!!
Ja też spadam film oglądać.
A co do tych wypadków to ja zawsze byłam dzieckiem wojny,tak na mnie sąsiedzi mówili.Mama się śmiała,że jako dziecko powinnam mieć kartę stałego klienta na pogotowiu Wiecznie gdzieś właziłam albo wpadałam,spadałam,przewracałam się albo coś na siebie zrzucałam i ogólnie to mam multum blizn po szwach heheh
A raz nawet siadłam na balustradzie balkonu no i się oczywiście zjebałam,z drugiego piętra ale jak widać żyję i nic mi nie jest
i raz jak byłam mała to biegałam po domu i zaryłam ryjem w futrynę no i dwa dni wszyscy w domu moich mlecznych jedynek szukali,a okazało się,że mi się wbiły do dziąseł spowrotem więc akurat jedynki górne to mi trzy razy rosły,bo dwa razy mleczne i raz stałe(póki co)
Spokojnej nocki!
O ja pier.ole!!!!Oby Jagoda nie odziedziczyla Twoich zdolnosci.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
koticz Jeju faktycznie byłaś dzieckiem wojny
Dobrej nocki brzuszki
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Koticz dobra aparatka z Ciebie hehe
Miłego dnia dziewczynki
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
Pochwal się agunia
Ja się już nie mogę doczekać przeprowadzki. Na swoje nowe mieszkanie. Choć od razu wolelibyśmy domek. Wtedy dopiero będziemy urządzać po swojemu
Hej Gosia, jeśli chcecie domek, to może się Wam udać Koleżanka niedawno kupiła mały domek ok. 60 m (sprzedała mieszkanie w kamienicy) w Bielsku koło lotniska - jest szczęśliwa, ptaki ją odwiedzają, dom nie jest w pierwszej linii zabudowy, żyć nie umierać Ma możliwość rozbudowy domku w razie potrzeby, jak też dokupienia sąsiednich działek.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Koticz ale miałaś przejścia w dzieciństwie, żeby Jagódka Twoich "zdolności" nie odziedziczyła...
Ale nam wczoraj zeszło z tymi zaproszeniami... wróciliśmy do domu po północy. Nie nadaję sie teraz do nocnych eskapad, już od 23 nie wiedziałam co do mnie mówią Za to jak przyjechaliśmy do domu padłam, jakby ktoś mnie w łeb rąbną
Siedzę jeszcze pod kołderką, ale pasuje powoli wstawać...
Ciepłego dnia Wam życzę
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Koticz widzę, że bijesz rekordy przeżywalności, może kotem jesteś i masz 7 żyć bo moja siostra spadła z balkonu "tylko" z 1 piętra...
7 żyć, ha ha ha ha
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
bo moja koleżanka wypadła z balkonu z 4 piętra i tylko gips miała i w nim chodziła
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja sie dopiero wygramoliłam z łóżka. Jestem sama w domu, bo mąż w pracy więc nie chciało mi sie nosa wystawiać spod kołdry. Tym bardziej,że u nas nadal trzyma mróz. Teraz jest jeszcze -14 stopni... brrr
Trzeba dzis troche ogarnąc w domu a troche sie boję żeby mnie znów nie rozbolał brzuch... ale tak może będę robiła po troszeczkę...
koticz ale z ciebie aparatka
Miłego dzionka