- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
luska malutki masz brzuszek, ale taki uroczy
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Studentkae no mowilas ;)ale ja tez bylam pewna na 90 % i jak ktos mi gadal ze chlopak to sie smialam i mowilam ze dziewczynka bedzie i tak i tak ale tak szczerze mowiac jak sie polozylam wczoraj na tym usg to juz nie ochodzilo mnie czy chlopczyk czy dziewczynka tylko zeby bylo zdrowe jak ryba i tak bylo
Luska u ciebie ten brzusio rzeczywiscie malusi ale jestem pewna ze jeszcze z 2-3 tygodnie i cie wywali dlatego smaruj sie !!
Dziewczyny te ktore juz sa mamami czy to prawda ze jak sie karmi piersia to sie szybciej schudnie po ciazy ?
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
agat no brzuszek niezlya
a to ze szpitala cos sie dostaje?
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Agat ładny brzuszek zgrabniutki !
Może ktoś jeszcze się pochwali !!! :-D
Martadiana ale ja już doszłam do wniosku, że październik zrobię miesiącem zakupów, bo teraz jeszcze zbieram na łóżeczka już mam 700 zł jeszcze tylko jakieś 400 chyba żę doradzicie mi coś tańszego ??
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
agat śliczny masz ten brzuszek, ale teraz serio to moj mi sie wydaje kolos.
Stokrotka zazdroszne tych planów u nas to czekamy na 5 października, aż będzie po weselu od brata (bo jakby nagle trzeba było rodzicom pomóc finansowo, bo jak wiadomo to są koszty.
A co do łóżeczek dla bliźniąt - to znajoma ma coś podobnego do tego łóżeczka, też niedawno urodziła,
allegro.pl/lozeczko-dla-blizniakow-kompl...ace-i4531255570.html
Ja karmiłam z "wielkim bólem" 4 miesiące, w zasadzie 4 miesiąc to była walka o podtrzymanie pokarmu, ale totalna porażka, Alicja przesypiała całe noce i pokarm zaczął mi się wytracać. Oprócz tego pierwszy raz w życiu się spotkałam, zeby pokarm matki był gorszy od mm - ale tak było w moim przypadku. Alicja miała wysypki (mimo mojej rygorystycznej diety uzgodnionej z lekarzem, praktycznie nic nie mogłam jesc) a pozatym miała wieczne zaparcia
Aż boje sie co będzie teraz, a baaardzo bym chciala karmic - po pierwsze ekonomiczne, po drugie ten "catering" 24 h jest ciepły i szybko go można "dostarczyc"
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00248567/
Oczywiście razy dwa i do tego dwa materace no więc trochę wyjdzie - tylko martwi mnie że nie ma wyciąganych szczebelków tylko cały bok - myślicie że tak jest gorzej?
Chasiami fajne jest to co kupiła Twoja znajoma tylko nie wiem na jak długo ono wystarczy ?
Muszę coś planować i zbierać bo mam więcej kredytów niż to możliwe
Normalnie myślę że z ubezpieczenia bym cos miała ale w tym przypadku większość pójdzie na wózek
Ninoczka TY już dużo rzeczy masz :-D
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
stokrotka no u ciebie drozszy wydatek ja juz mam lozeczko od kolezanki i materac razem z tym tyle ze te lozeczko drewniane i zastanwiam sie nad pomalowaniem go np na bialo a co do cen to chyba w ikei tanie sa lozeczka ja tez mam te od kolezanki z ikei..
ja musze popatrzec z ubranek co juz mam co dokupic bo wczoraj mi koleznka juz dala cala torbe rozowych ciuszkow i musze wkoncu zastanowic sie nad imieniem wkoncu plec juz znam od poczatka za mna chodzi imie Wiktoria ale musze popatrzec w necie co jeszcze jest
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
maja pewno, że trzeba już pomału robić zakupy bo wiadomo jak to z kasą a poza tym im będzie większy brzuszek tym mniej sił Nie zazdroszczę infekcji, mam nadzieję, że szybko odpuści... ale fajnie, że posłuchałaś bicia serducha
ela o tej aptece nic nie wiem niestety a co do kg to ja też mam coś ok 5 na plusie,dokładnie dowiem się w poniedziałek na wizycie
ulka powodzenia na badaniu i mądra ta Twoja córeczka
ninoczka ja myślę, że te nakładki na sutki kupię sobie na sztuki tzn. jedną parę na początek, a wkładek to jakieś najmniejsze opakowanie
agat ładny ten Twój brzusio mój wielkościowo jest podobny i dołączam do pytania ninoczki: dostaniemy jakieś paczki ze szpitala ?
luśka maleńki masz brzucholek, ale ładniutki i nie martw się ja też miałam taki mały do 20 tygodnia, że każdy mówił, że niemożliwe że jestem w ciąży
martadiana ja też słyszałam, że jak się karmi piersią to dziecko "wyciąga" i trzeba przestrzegać diety dlatego szybciej się chudnie,no ale zobaczymy jak to będzie ...
a ja dziś jadę po ciuszki dla małego do koleżanki i już nie mogę się doczekać
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
luska nie martw sie ze brzuszek za mały, jeszcze ma czas żeby urosnąć a teraz bardzo ładny jest, zgrabniutki taki
a to moje łóżeczko, materacyk kupowaliśmy osobno
allegro.pl/lozeczko-klups-safari-zyrafka...gpk-i4535770388.html
i do kompletu mamy już krzesełko do karmienia
www.pieluchowo.com/krzeselko-do-karmieni...ri-zyrafa-2-w-1.html
ostatnio jak byliśmy w polsce to dziadziuś sypnął kasą to poszaleliśmy troszkę
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8