- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
ciekawa jestem ile z nas bedzie gruddniówkami 2014....?
Chasami w szpitalu teraz nioczka....trzymam za was kciuki:-)
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
No do Ciebie to ja już naprawdę mogłam wpaść na kawę i ciacho
Ja dopiero po 16 dorwałam się do czekolady :-D
Dziewczyny proszę napiszcie jeszcze raz nazwę tej płyty - może też kupię dziewczynkom
Maja ja za badania mocz, krew, glukozę (36 pobrania) zapłaciłam 35 PLN więc nie aż tak źle, ale jak coś możesz na NFZ to niech dają skierowanie w końcu płacimy za to.
No trochę nas się wykruszyło - a co się stało z Montresor ???
Kasiah mi najlepiej wychodzi picie w nocy a później do toalety 4 razy :-DDD
Ninoczka nie martw się, dobrze że idziesz do szpitala przynajmniej Ci wszystko sprawdzą, sama pisałaś, że Twój lekarz jakiś taki nie za bardzo. Trzymam mocno kciuki aby dzieciaki do grudnia Ci w brzuszku posiedziały!!
Anna ja tam jak biorę jakieś dowcipne tabletki to seks odpuszczam nie lubię tego wylewania się ze mnie
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
to moj jest zazdrosny tylko tego nie pokazuje a ja znowu na odwrot hehe a dlaczego nie chcesz wiedziec plci ? a ostatnio
czytalam w gazecie ze te butelki nie pomagaja kolkom nie wiem czy to prawda czy nie
ela ja mam to samo z ruchami tylko mi sie wydaje ze ja poprostu duzo sie ruszam i tak nie zwracam na to uwagi .. ale
np dzisiaj jest dzien spokojniejszy to czuje ruchy.. a czesto mam w ciagu dnia ze mala mi cos z pecherzem musi robic
bo chdoze siusiu co 5 min hehe wydaje mi sie ze za duzo panikujemy !! zauwazylam wlasnie ze coraz nas mniej sie udziela
ja to mam malo czasu ale przynajmniej raz dziennie probuje go znalesc dla was
mamuska ja teraz jak bylam na 2d to chcialam zeby mi plec potwierdzili i mala nie chciala pokazac to kazala mi przyjsc
jeszcze raz juz bez placenia i na pilce skakalam i wgl zeby tylko sie odwrocila wiec sie dowiedz moze czy w tej
przychodni tez tak mozna ze beda sprawdzac plec bo mi sie wydaje ze tak
chasiami dobrze ze ok i jaka duza ta twoja panna juz trzymaj sie
kasiah bozee ty juz 28 tydzien ciekawe czy pierwsza urodzisz na kiedy ty masz termin ?
maju wspolczuje ci :* miejmy nadzieje ze z malenstwem bedzie wszystko ok ale co bedziesz musiala miec cc ? mowil ci gin?
kurcze szkoda ze ciagle cos nie tak u ciebie ehh
ja dzis tak myslalam ze dobrze ze w wigilie i swieta jeszcze z brzuchami bedziemy bo bedziemy mogly jesc ile chcemy haha
tu chyba bedzie plus z calego okresu ciazy
mi juz zaczyna brzuch przeszkadzac w podnoszeniu sie i ogulem juz mi ciezko.. a w bluze to zadna juz sie zapiac nie moge pff
dziewczyny zamierzacie zabezbieczac sie po porodzie przed kolejna ciaza ? jesli tak to jak i co jest skuteczne wedlug was ?
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
stokrotka piekna sesyjka.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Martadina ja właśnie też sporo jestem w ruchu ale jak odpoczywam to przeważnie czuję małego,a ostatnio to chyba tak był ułożony, że go słabo czułam prawie wcale. No ale już jest aktywny i to aż brzuch się rusza więc jest ok.
Co do zabezpieczenia to przed ciążą stosowałam NPR czyli termometr i obserwacja śluzu i dzięki tej metodzie odłożyliśmy ciążę przez 4 lata. Na początku po porodzie to pewnie wspomożemy się gumkami, dopóki nie rozpoznam się ponownie w cyklach, ale myślę że NPR chyba będzie nadal, bo tania, zdrowa i naturalna metoda a co do pewności to akurat ja zawsze byłam pewna że dobrze rozpoznałam "te" dni.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
stokrotka moja płytka jedna to muzyka klasyczna dla bobasa i kupiłam ją w zwykłym kiosku za ok 10zł, a druga to śpij córeczko, śpij syneczku- ale tą dostałam więc nie wiem skąd jest a kibelek w nocy po 3-4 razy to u mnie też standard niestety
martadiana no szok że już 28 !!! a mam wrażenie że po 30 to już poleci z górki a termin mam na 01,01,nieźle nie ? a ja po porodzie myślę o tabletkach tak jak do tej pory tylko nie wiem czy przy karmieniu można...bo kolejną dzidzię chcę ale tak za ok 3 lata
stokrotka cudna sesja taka cieplutka, widać że jesteś szczęśliwą przyszłą mamusią
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Ninoczka w sumie dobrze, że wybierasz się jutro do szpitala bo po takiej wizycie jak Ty miałaś można by zwariować. Tam chociaż Ci kompletnie wyjaśnią o co chodzi i przede wszystkim sprawdzą dokładnie zanim coś powiedzą. Jak będziesz mogła dawaj znać co się dzieje. Trzymam kciuki by było dobrze!
Aniu zaraz tam desperatka, w końcu potrzeba matką wynalazków.
Martadiana ja nie wiem co będzie po ciąży, bo przed wyszło, że mam endometriozę i torbiel na jajniku. Potem przeszłam operację i lekarz albo kazał nam działać albo byśmy leczyli się hormonalnie, czyli pewnie tabletkami. Chcieliśmy już dzidziusia więc wybraliśmy pierwszą opcję ale nie mam pojęcia czy nie będę musiała brać hormonów jednak po z czego jestem średnio zadowolona... ale w innym przypadku będą co chwilę wychodzić mi torbiele
Stokrotka piękne zdjęcia. Świetna pamiątka!
Elu jeszcze na youtube znalazłam jakąś muzykę dla kobiet w ciąży bo aby ściągnąć z internetu tą Twoją płytkę to chyba nie ma szans. A to jest tylko muzyka klasyczna?