- Otrzymane podziękowania: 58
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chasiami powodzenia, trzymam mocno kciuki za szyjke!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
kasiah ale masz juz dużego chłopca, ponad kilo. Super że mały tak ksiażkowo się rozwija
ula fajnie, ze wypoczynek był udany
chiasami oj przykro i z powodu skracającej się szyjki, ale myśle ze w szpitalu odpoiedio się tobą zajmią.Poza tym dzidzi masz duże wiec moze to tez przez to. Trzymam kciuki i dawaj znac jak bedziesz mogłą co u ciebie
Ja wczoraj nagadałam się z koleżanką do syta. A dzis czarnych scenariusy częśc dalsza, u mnie jak pod górke to na całego. Najpierw maz i tesciowa a teraz wyniki z posiewu. Dziwczyny TRAGEDIA mam grzybicę, bakterie coli i gronkowca złocistego. Normalnie siedze i rycze, a lekarz do mnie ze tego nie da się wyleczyc przed porode bo nic mi nie moze przepisać. Dobrze ze jutro wizyta u gina prywatnie, to zobacze co mi powie. Zapytam go w prost czy powinnam przy tym zrobic posiew kału i moczu czy mogę rodzic naturalnie czy wskazana jest ceserka, a jak poród naturalny to czy dziecku nic nie grozi, a jak grozi to co???I czy teraz może grozic maleństwu podczas ciązy, czy może on wpłynąc na płód??? Oszaleje I kużwa z kad się u mnie wziął gronkowiec??????????
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odpisze tak od konca, jak zwykle. Musze sie wreszcie dorobic.nowego laptopa, bo z telefonem idzie zwariowac.
kelis no to tobie rowniez spoznione ale szczere zyczenia! Co do nastroju to lacze sie w bolu, tez mnie wszystko drazni inie dosypiam...
chasiami jejku to sie porobilo... mam nadzieje ze wszystko sie dobrze skonczy. Odezwij sie jakos jak.juz bedziesz cos wiecej wiedziec, my tu wszystkie bedziemy trzymac kciuki za was.
kasiah fajnie ze wszystko ok. No i jaki wielki juz ten twoj szkrab
A ja sie dzisiaj zwazylam i mam juz 10kg na plusie szok, w pierwszej ciazy to mialam 10 ale przed porodem, a tu tak mi sie latwo i szybko przybiera... ciekawe czy to pozniej zrzuce
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W kazdym badz razie jak sie juz dowiesz to daj znac co ci gin powiedzial
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Maja nie denerwuj się na zapas, za dużo masz tych stresów ostatnio Wydaje mi się, że dobrze, że to wyszło teraz! Na którą idziesz jutro do lekarza ?
Mamomuminka, ja to Ci nie pomogę bo ja bez serca jestem i jakoś mało zazdrosna Uważam, że jak ktoś mnie kocha to mnie nie zdradzi, a jak mnie zdradzi tzn. że mnie nie kocha i niech spada!!! A ja też lubię mieć kolegów ale nie dorównują oni mojemu do pięt:-D
Kelis najlepsze życzenie urodzinowe zdrowego maleństwa i lekkiego porodu ! STO LAT
Ja też się zapisałam na warsztaty bezpieczny maluch
Załączam zdjęcia naszych córeczek z przed dwóch tygodni:-)
- soshy
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
W termometr bezdotykowy jednak zainwestuje
studentkaae ciekawe warsztaty, u mnie będą w piątek ale męzu cały dzień w pracy ;(
Monika_1985 Tez myslalam o tym microlife
ninoczka wieczory coraz zimniejsze, na noc palimy w centralnym bo juz bym chora byla.
kasiah06 fajna lista poczytam sobie o tych produktach Tez dużo dobrego slyszałam o emolium
luska laktator zostawie sobie na ostatnia chwile na zakup w sumie swieta za niedlugo to nie bd odbierac rodzinie mozliwosci wykazania się przy gwiazdce
maja001 pozwolilam sobie skopiowac liste kosmetykow, pewnie zakupie te które beda sie powatrzac. Poczytam o nich i zobaczymy
Chasiami 3maj sie ciepło! trzymam kciuki, żeby sie wszystko unormowało!
Stokrotka34 kochane malenstwa
Przedwczoraj troszkę pobolewała mnie prawa strona bardziej przy pachwinie ale to chyba z przeciążenia, pranie, obiad i sprzątanie. Musze wrzucić trochę na luz. Ogólnie teraz odpoczywam bo mąż cały tydzień w pracy, a w sobote jestesmy od rana w rozjazdach Na 10 do lekarza na wizytę później dni otwarte szpitala i na obiad do kuzyna bo dawno sie nie widzielismy Później jak bd miała siłe jakies drobne zakupy Wybieram się na Siemiradzkiego Są tu jakieś mamusie z Krakowa bądź okolic? ) Btw macie może jakąs liste, którą się posiłkujecie przy komponowaniu wyprawki ?
Miłego dnia kochane bo pogoda piękna, a wieczory chłodne. No cóż jesień... Zmykam robic placki ziemniaczane Yum Yum!!
Btw dziś o 15 czat z położną na str : www.lepszystart.com.pl/chat/ Pani odpowiada na nurtujące pytania Lece bo moze zdaze na 15:00
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Ulka super że wypoczynek się udał. Chyba każdej z nas by taki wyjazd dobrze zrobił. NO i super,że po wizycie ok.
Kasiah super, że po wizycie ok i jaki już duży twój maluszek
Kelis dzięki, już praktycznie choróbsko odpuściło, trochę jeszcze kaszlę i mam katar ale to już prawie nic w porównaniu z tym co było. Czosnek nadal zajadam z wielkim apetytem A syrop z cebuli dziś spowodował wymioty
Chasiami trzymam kciuki, żeby było dobrze, nie zamartwiaj się bo "dobrze", że zauważone i będzie kontrolowane.
Czy wiecie coś może jak Martadina po wizycie??
Maja nie martw się jutro masz wizytę więc dowiesz się wszystkiego, spokojnie nie płacz bo tylko stresujesz maluszka a nic ci to nie da. Może dostaniesz jakieś leki zabezpieczające dzidzię lub przed porodem jakiś antybiotyk i na pewno będzie ok.
Stokrotka dziewczynki pięknie wyglądają, widzę,że już jedno imię wybrane ładnie.
Mama muminka nie złość się, na męża może tylko podwoził znajoma z pracy, wiesz czasem trochę zazdrości w związku nie zaszkodzi. Nie martw się,na pewno gdyby mąż miał coś na sumieniu nie pokazał by ci się z obcą babą.
Soshy jak masz czas poszukać na wcześniejszych stronach nie pamiętam ile wcześniej, ale ja zamieszczałam taką "moją "listę a dziewczyny dodawały coś lub ujmowały z tej mojej listy, Jak nie znajdziesz to daj znać to napiszę jeszcze raz.
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Maja te baktarie brzmią tak jakoś strasznie dla mnie ja sie nie znam,ale jutro idę na badanie określające stan czystości pochwy i az przestraszona jeste...ale ja sie nie znam...poczekaj do jutra gin prywatne to moze wiecej i lepiej ci wyjasni...bądzmy dobrej myśli.
Mamomuminka doskonale cie rozumiem ja tez bym byla zazdrosna...ja w ciąży czuje się mniej atrakcyjna i przez to jeszcze bardziej chyba hormany mi szaleją i o byle co potrafie zdobić zadyme,a niedaj boże zebym go z jakąś baba zobaczyla to para uszami by mi poszła
soshy ja jak sie narobie przez caly dzień to potem jak usiade to wstac nie moge tak mnie wszystko boli ze masakra takie uroki kochana
Kelis ja mysle ze bedzie dziewczynka to bedzie Marika to sie z boku zmieści tatoo a jak chlopczyk to musze pomyslec jeszcze troszke
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem w szoku - dzisiaj odwiedzil nas szwagier. Niby nic dziwnego wedlug was pewnie, tylko ze ten moj szwagier byl obrazony na nas na calego przez ostatnie 3 lata... wstapila we mnie wiara w ludzi
A tak z ludzkiej ciekawosci, ktoras z was planuje wyprawiac baby shower?
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
kasiah duuzy chlopak.tez ciekawa jestem ile moje juz waza.
teraz to juz chyba szybko beda przybierac na wadze?
maja mam nadzieje ze bedzie oki.a czulas cos ze cos sie dzieje?jakies objawy?czy zdziwiona bylas?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja znow 3 godz rano na miescie.wozil mnie samochodem.z tego niewiele chodzilam.i co brzuch twardy bolal i ciagnal.takze dupowato bo najlepiej jak odpoczywam.ale od tego lezenia to mnie wszystko boli.
baby shower fajna sprawa ale ja nie mam dla kogo.tzn to dla rodziny czy kolezanek sie robi?bo jak dla kolezanek to bida w kraju i raczej glupio by mi bylo je naciagac.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ninoczka okropni sa ci faceci, co im do glowy przychodzi? Zero pomyslunku, przeciez my tez mamy uczucia, szczegolnie wrazliwe teraz!
Baby shower dla kogo chcesz, rodzina znajomi... ja nie wyprawiam z tego wzgleduze nikt mi z pl nie przyleci a tu zaledwie mam 2kolezanki same z malymi dziecmi
- soshy
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
stokrotka Wizyte mam jutroo na 10 i gina porzdnnie wypytam co i jak.Mam nadzieje ze choc troche rozwieje moje obawy
soshy mam nadzieję ze niektóre kosmetyki i u ciebie sie sprawdzą.
elaobys miała rację, bo eraz to już na powaznie zaczynam sie martwić. W poprzedniej ciąży nie miała takich problemów, a w ej od począku coś
ninoczka od samego początku ciązy mam upławy, pieczenie, swedzenie, nawet mam wrażęnie że mam wargi srmowe opuchniete, jestem juz na 4 leku dopochwowym, dlatego poprosiłam gina o wymaz z pochwy bo wiedziałam ze nie jest dobrze, ale nie przypuszczałam że jest az tak żle, że mam grzyby baktrie i dodatkowo gronkowca, którego nie moge teraz wyleczyć.Najgorsza diagnoza ze wszystkich.
Jutro dam wam znac co powidział gin
Dobranoc