BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 3 miesiąc temu #931020 przez kasiah06
monika cieszę się że już lepsze samopoczucie masz :)
luśka trzymaj się i odpocznij w tym szpitalu :kiss:

Fajna sprawa z tymi wkładkami,trzeba by się zaopatrzyć na przyszłość (no i teraz jak któraś ma wątpliwości to warto)

Dziewczyny faktycznie macie bakcyla z bliźniakami,ale ja myślę że nawet jak będziecie mieć identyczne maleństwa to i tak będzie po prostu wiedziały które jest które :cheer:

A ja jutro mam wizytę,już nie mogę się doczekać aż zobaczę maluszka i dowiem się co u niego słychać ale stres też jest oczywiście...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #931036 przez Stokrotka34
Kasiah no to powodzenia na wizycie, trzymam mocno kciuki:-) !!

Te wkladki sa diabelnie drogie za 5 zaplacilam 45 zl.

Aniołek Zosia 09.01.2014

Podziękowania: kasiah06

10 lata 3 miesiąc temu #931105 przez dotik1991
Zapraszam serdecznie Panie w ciąży na badania prowadzone przeze mnie w ramach pracy magisterskiej.
Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Warszawskim i zbieram dane dotyczące doświadczeń kobiet na temat swojego dziecka w czasie ciąży.
Badanie jest całkowicie dobrowolne i anonimowe. Odbywa się w całości przez internet. Polega na wypełnieniu dwóch wysłanych przeze mnie krótkich kwestionariuszy i odesłanie ich z powrotem na adres e-mail lub wysłanie na adres Wydziału.
Więcej informacji na ten temat pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Drogą mailową będzie również możliwość udostępnienia chętnym osobom końcowych wyników ogólnych z mojego badania.
Opis i wszystkie informacje będą zawarte w mailu, które wyśle po zgłoszeniu.
Zainteresowane Panie proszę o zgłoszenie się na adres mailowy:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
(w temacie wiadomości proszę wpisać zgłoszenie)

Z góry dziękuję za zgłoszenia i poświęcony mi czas.
Dorota Kowalczyk

10 lata 3 miesiąc temu #931135 przez chasiami
Zgłaszam się :) żyję :) strasznie zmęczona była do 3 w nocy na weselu, dzisiaj poprawiny i o 19.20 mam wizyte u gin (może i dobrze bo mi "podwozie" sprawdzi po takim wysiłku)
Starałam sie dużo nie tanczyc, ale same wiecie :P
Jutro dam znac co i jak u gin.
Pozdrawiam :)

10 lata 3 miesiąc temu #931137 przez Stokrotka34
Chasiami powodzenia na wizycie:-) !

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu #931170 przez Monika_1985
Kasiah, chasiami trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści :)

Chasiami fajnie, że się dobrze bawiłaś. To chyba była już Twoja ostatnia impreza jak dobrze pamiętam więc odpoczniesz sobie :)

Stokrotka faktycznie te wkładki do tanich nie należą :blink:

10 lata 3 miesiąc temu #931179 przez Mamuśka 2222
Witam
dziś rano jak wstałam zajrzałam na fb i zobaczyłam ze Anna Przybylska nie żyje...pomyślałam ze ktos bardzo głupi żart sobie robi...a potem wszedzie zobaczylam ta informacje...i nie żyje kurcze...tak mi sie smutno zrobiło bo to młoda kobieta i bardzo fajna...do tego mama 3 dzieci :( normalnie koszmar rodzina musi przeżywać,dzieci....mi obcej tak strasznie żal jest...

10 lata 3 miesiąc temu #931186 przez luska
Hej ja się melduje z mojego spa ;-) leżę sobie i odpoczywam mialam dodatkowo drugie polowkowe robione przez innego ginekologa który wszytko mówił czyli wszystko wiem i teraz już totalny spokój chcą mnie z neueologiem skonsultować i do domu a i badania wszystkie czyli pewnie w środę wyjdę

10 lata 3 miesiąc temu #931187 przez luska
Wczoraj czytalam o przybylskiej i też myslalam że to ściema a jednak nie :-( uwielbialam ją. .........

10 lata 3 miesiąc temu #931191 przez Stokrotka34
Przykre to:-( moja przyjaciolka teraz tez choruje na nowotwor tez jest mama dwojki dzieci, straszne te choroby:-(

Luska i dobrze kompleks Ci zrobia :-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu #931198 przez martadiana
hej dziewczyny :)

ja dzisiaj wstalam jakas nie wyspana .. do tego ze swoim sie podarlam ehh nie wiem co sie dzieje .. dzisiaj mam na usg na 17.00 ciekawe czego sie dowiem ..

10 lata 3 miesiąc temu #931202 przez Stokrotka34
Martadiana to trzymam kciuki:-) !
Znaczy sie nie wytrzymalas:-) ! a mialas poczekac na spokojnie;-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu #931211 przez maja001
kasiah, chiasami, martadiana powodzenia na wizytach i trzymam kciukasy za maleństwa, ja mam wizyte w środe i tez nie mogę sie doczekać.Ciekawa jestem czy to ognisko w serduszku nadal będzie,bo czasem potrafi zanikać.Oj ale bym była wówczas szczęśliwa :)
luśka odpoczywaj sobie w szpitalu się nie stresuj. Niech dni tam ci szybko mijaja.
ela wczoraj nie napisałam. ja pare dni emu{ jak mój jeszcze był u mamusi na wakacjach} idąc z Oskarkiem do biedronki, tez pczułam cos mokrego między nogami. Wystarszona pobiegłam do ubikacji, że to wody mi odeszły{ myślałam, ze od tego stresu jaki przechodziłam}, ale chyba był to śluz taki wodnisty, gdyż juz pózniej nic sie nie pojawiło takiego, a dzidzia sie rusza i adnych innych niepokojących objawów tez brak. Tak wiec mysle, że w ciazy kobieta może wytwarzać wiecej takiego wodnistego sluzu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #931225 przez mama89muminka
Melduje sie

Po urodzinach jestem skacowana (od soku), maz zrobil mi torcik, byla znajoma z synem i 2 miesieczna coreczka a pozniej musielismy zabrac dzieciaki na hale sportowa zeby sie wyszalaly i zgubilybten cukier co sie go najadly przez pol dnia.
Od wczoraj moje plecy nie daja mi spokoju, tak mnie bola ze mi sie ryczec chce, ale musze przywyknac, tak samo mialan w pierwszej ciazy. Pamietam ze ze szpitala dostalam taki oklad do podgrzewania w mikrofali i to dzialalo na jakis czas.

Dziewczyny, powodzenia na wizytach.

10 lata 3 miesiąc temu #931232 przez ninoczka
no hejka.ciekawe jak dziewczyny po wizytach.u mnie nic takiego.rano troche pochodze pozalatwiam a teraz lezakuje.bo zaraz twardnieje mi brzuch.
Rowniez mi przykro z powodu anny przybylskiej.wiem jak to jest stracic bliska osobe.

[/url]

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia