- Otrzymane podziękowania: 58
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
A tak poza tym Stokrotka rozumiem teraz twój stres związany z tymi ruchami dziewczynek , ale będzie dobrze zobaczysz
Martadiana mi tam jakoś się nie śpieszy z tym żeby chłopaki dołączyli do nas niech sobie siedzą tam jak najdłużej
Ania jak będzi3e co figura przeszkadzać , to będzie najlepsza motywacja i dasz radę , zresztą dzieci skutecznie wypędzają lenia z tyłka
Chociaż mnie dziś prześladuje
Ninioczka ja mam za to odwrotnie ten po lewej daje czadu , a ten po prawej to cisza , raz na dwa dni i wieczorem jak położe się na prawym boku
Co do poduchy to mi się wydaje , że rogal wystarczy , chociaż w tej książce mega chwalą to poduchę
Stokrotka dzięki znalazłam
Mamuska to jest w 4d , ogólnie mój lekarz ma to i praktycznie nie korzysta z tego , szkoda bo bosko było ich podglądać tą chwilę w 4d (pierwszy raz mi pokazał ich w 4d
Brzuszek cudny tak zgrabniutki i z ciebie tez laska super
co do tatooo o niee pomogę ,bo ciężko mi po foto powiedzieć jak wstawić .Też miałam pomysł zrobienia sobie imion dzieci z data urodzenia ale kumpela dała mi do myślenia , bo powiedziała , że nie chciała by żeby jej mama miała coś takiego wytatuowanego , a już nie daj boże teściowa i po przemyśl3eniou stwierdziłam to samo
Chociaz jak tak parze , to bym zrobiła na drugim nadgarstku
Ksiah to masz imprez ...... my nie robimy jako tak sobie prezentów z szwagrami czy teściami ........całe szczęście ale mimo to na dzieciaki idzie majątek , ja muszę zamówić , bo mi mama dała kasę i z allegro chciała a ja kasę przebimbałam Was się też tak pieniądze nie trzymają ??
Ania może pzrślienie jesienne czy jak to się mówi ......i taka osłabiona jesteś ??
Mamuska to pochwal się małżonkiem
to wrzucam mój domek , aczkolwiek ja mam tylko lustra w łazience
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Mamuśka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Fajniusi brzuszek
A co do męża to raczej by się wkurzył jakbym fote wstawiła...on nigdy nie miał konta na żadnym portalu społecznościowym ani na forum,zresztą na faceboku jak coś wstawie to sie wkurza bo jemu to do niczego nie potrzebne...Luśka napisałam ci prywatną wiadomość
ela 85
a gdzie chodziłaś do podstawówki?ja sądze ze mogę cie kojarzyć...z widzenia jesli jesteś ze stron zwolenia...jabym chciała rodzić na tochtermana w rad.bo jest tam mój lekarz prowadzący....
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
mamuska luska sliczne brzuszki.
nasprzatalam sie dzis i boli to spojenie tak ze juz nie wstane dzis z lozka.
a co do grupy na fejsie.zapisalam sie wczoraj i do dzis mnie nie dodano.no nic bede czekac.
a o to moje brzuchowisko
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mamuśka
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzis bylam w rossmanie bo skonczyl mi sie krem na rozstepy.I byly tam butelki aventa i chicco.Co sadzicie o tej Chicco?Ma taki ukosny smoczek.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Luska u Ciebie tez ladnie rosnie:-) !
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Dziewczyny nie bede każdej wymieniac po kolei, ale naprawde śliczne brzuszki prezentujecie
kelis fajne to zestawienie z zawartościa kofein, tez będe do niego zaglądać
chiasami a ja pomodle się za rodziców tego dzieciątka, by jak najszybciej doszli do siebie po takiej stracie. ja sie nie bede wypowiedac na temat tego czy dziecko odziedziczyło grzech czy nie jeszcez nie narodzone, bo nie wiem. Napisze wam tylko{może ku zgorszenu niektórych}, że ja praktykująca katoliczką nie jestem, a od 10 lat prawie w ogóle nie chodze do kościoła jedynie{ komunie, chrzciny, śluby}Bardzo zawiodłam się co do księzy jak byął chrzczona moja bratanica-miałm z jedym bardzo niemiłe zajście, i po tym incydencie zaczęłam bardziej przyglądac się kościołowi. Ja synak jeszcze nie chrzcilam i jakos mi się nie spieszy.Moze jak mała sie urodzi pomyśle o podwójnym chrzcie, ale to raczej bedzie skroma uroczystość.
stokrotka ja jakos nie zauważyłam bys marudziła na forum{ Ja to was zatruwałam ostatnio moimi problemami, ale uwierzcie mi dziewczyny ze to wyżalenie i wasze zrozumienie bardzo mi pomogło}
luska śliczne nosisz dzieciaczki
ninoczka Jeśli zjajki nie użyjesz od razu to przyda sie na póżniej, ja synkowi ostatnio kilka razy kupiłam płyn do kapieli własnie z tej firmy. Pozatym z ziajki uzywałam kosmetyków na ciemieniuche. Ja używałam butelek z lovi i awentu i raczej nie zamierzam używac innych. Obie mi pasowały
martadiana widze, ze miałysmy dzisiaj taki sam obiadek
mamuska co ty gadasz, Ślicznie wyglądasz, a ciąża ci służy
Dziewczyny mam pytanie, bo nie wiem czy cos przeoczyłam, gdzie podziewa się AGAT???
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Ela ja jestem wzrokowcem wiec napewno bym Cie skojarzyła
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maja bo ciezko masz:-\
Ja tam uwazam ze kazdy wierzy tak jak chce:-) to jest wybor a nie przymus:-) ! A co do kosciola i ksiezy to inna historia:-)
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Maju a Agat nie psała nic że znika podobnie jak inne mamy, które praktycznie przestały pisać. A ostatnio też zauważyłam że coraz mniej nas się udziela.
Co do butelek to nie wiedziałam, że chicco produkują też butelki, ja chyba kupię aventu lub TTnie pamiętam jak sie pisze)