- Otrzymane podziękowania: 18
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mamomuminka fajnie że miro już biega
ela ja na gardło polecam hascosept, ale nie wiem czy u was jest ... a z tym jonhsonem też właśnie słyszałam że lubi uczulać
maja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
anna ja na nagrywanie bym się nie porwała ale wiem, że są pary,które sprawiają sobie takie pamiątki:) więc jeżeli oboje macie na to ochotę to czemu nie a personel to chyba indywidualnie musiałabyś zapytać tam gdzie będziesz rodzić...
a ja jutro umówiłam się z koleżankami na babski wieczór ,dwie z nich pracują w aptece więc zapytam o te kosmetyki dla maluszków i zdam wam relację
co do kawy to ja do września miałam totalny odrzut, ale od września smaczek na kawę wrócił i pozwalam sobie na jedną słabą dziennie
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ja wczoraj bylam u poloznej serduszko bije w normie, cisnienie tez w normie no i ... +9 kg juz mam :/ boje sie co bedzie przez nastepne 3 miesiace masakra :/ oby tylko jeszcze 11 przytyc i nie wiecej..
Bylam na usg 2D na dole bedzie zdjecie i nic sie nie dowiedzialam .. nie sprawdzila ile mala wazy ani nic kazalam jej plec sprawdzic to mala nie chciala nog rozlozyc ale mowila tez na 90 % dziewczynka wiec napewno bedzie baba hehe
anna moj dzisiaj rano tez mowi ze odrazu bedziemy drugie robic haha ale ja juz nie chce przynajmniej na najblizsze 5 lat hehe
mamuska zeby to byli normlani panowie to by kulturalnie odeszli a to jeszcze z pretensja .. oliatum ja wlasnie mam ale tez mam jakis plyn do kapieli z nivea mysle ze sie nadadza
chasiami mi sie paulina zle kojarzy ze wszystkimi dziewczynami co sie tak nazywaja ale to nie jest brzydkie imie mi ogulem basia lepiej sie podoba a u mnie mala tez cos z moim pecherzem ma bo ciagle sie nim bawi hehe a ogulem to mnie nawet kopie jak stoje nie tylko jak siedze czy leze
ninoczka ja mam taka linie pod i nad pepkiem
stokrotka fajnie ze sie odezwalas.. a nie przejmuj sie tak ruchami moze dziewczyny maja malo miejsca poprostu
soshy ja wlasnie mieszkam w islandi i mam spotkania darmowe z polozna od 10 tygodnia ciazy sprawdza moja wage,slucha serduszka dzidzi i ogulem moge z nia pogadac o wszystkim.
kelis mam tak jak ty ze mam obawy co do schudniecia po ciazy i ograniecia sie wiec tez staram sie teraz mniej wiecej sie ogarnac w ciagu dnia hehe
ulka milego wypadu odpoczywaj !
ja wrzucam zdjecie mojej malej z wczorajszego usg, ubranek ktore wczoraj kupilam i oczywscie mojego bebecha hehe
Załącznik nie został znaleziony
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Wiem ze to ogromna strata dla całej rodziny,nawet nie da się tego opisać.Nie znam ich ale życzę im z całego serca aby jak najszybciej zostali upragnionymi rodzicami i aby wszystko im się szczęśliwie ułożyło,a pierwszy Aniołek i tak na zawsze będzie w ich sercach.
Anna1991
No nie zaciągnę go na siłę...choć kilka razy napominałam ze chciałabym żeby był...ale jak nie to nie...
Dziewczynki bębenki jak talala...ale stokroteńka duży brzunio...superowe
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
stokrotka piękny brzunio
mamuśka dziękuję za ciepłe słowa
a mój też nie chce być przy porodzie i oswajam się z myślą że będę sama mam co prawda przyjaciółkę, która się zaoferowała że może rodzić ze mną,ale sama nie wiem w końcu to bardzo intymna sytuacja- przynajmniej jak dla mnie...
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
A co do obecności męża przy porodzie to nie zgadzam się z tym ,że jak zrobił dziecko to musi być obecny, nie każdy facet da radę, oni też podobnie jak my to wszystko przeżywają i się denerwują czy wszystko będzie dobrze. Mój mąż jak go pytałam czy chciałby być powiedział, że nie wie czy dałby radę i że chyba nie, ja nie zamierzam go zmuszać, wiem że jeśli nie będzie ze mną na sali również swoje przejdzie czekając pod drzwiami.
Martadina zdjęcie córeczki super. Ubranka zarąbiste A tój brzusio taki fajny, jakby znać było jak mała ułożona.
Stokrotka no naprawdę zacny domek mają twoje dzieciołki
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
martadiana sliczny brzuszek i zakupki sliczne.a dzidziula fajniusio wyglada .juz taka prawdziwa
stokrotka no widac ze 2 dzidziole siedza bo brzuuuusio jest ladny
tez wstawie ktoregos dnia
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Straszna jest historia Twojego brata:-( poniekad moge ich zrozumiec, moze moja strata byla wczesniejsza, ale tez byl porod i dzieciatko i pogrzebik:-(
Ciezkie chwile maja za soba. Trzymam kciuki aby im sie udalo i mogli przytulic swoje malenstwo!
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Migdały na zgagę wczoraj mi baaaardzo pomogły! Wciągnęłam całą garść i dziś drugą na wszelki wypadek i odpukać mam na razie spokój!
Ulka baw się dobrze i odpoczywaj!
Co do szkoły rodzenia to ja cieszę się, że będę mieć ją za darmo bo gdybym miała płacić nie wiem czy bym się zdecydowała. W sumie to nawet nie pomyślałam że ma mi ona pomóc jakoś w porodzie. Raczej nastawiłam się na to co będzie po i żeby mężuś mógł się oswoić z tym co nieuchronnie nadchodzi .
Chasiami obydwa imiona bardzo mi się podobają. Może wykorzystać obydwa?
Montresor najważniejsze że masz w końcu dobre samopoczucie
Kelis hehe super że tak gładko poszło Ci z glukozą
No i się zgubiłam w postach cholercia
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
ania ja chyba też nie zdecydowała ym się na kamere podczas porodu, ale to sparawa indywidualna. Myśle ze powinnaś się zapytac w szpitalu w którym zamierzasz rozić, czy jest to mozliwe. Ja podobnie jak mamuśka, ze swojego porodu części nie pamiętam , myslałam tylko o dwóch rzeczach by synek urodził sie zdrowy i jak najszybciej bo dosyc miałam bólu
kasiah nawet nie waz sie rodzić w tym szpitalu, ZABRANIAM
martadiana, jaką śliczna kruszynke nosisz w brzuszku, ubranka tez świetne
stokrotka ładny brzusio
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Martadiana body z króliczkiem(?) i spodnie dresowe z chęcią bym Ci ukradła . Córa śliczna! Jakie wy macie ładne zdjęcia, tylko oprawić i powiesić na ścianie
Kasiah