- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
chasiami tradycje superowe.nigdy o takich nie slyszalam.pomodle sie za aniolka oczywiscie.
luska sliczne dzieciaczki.Na pewno wszystko okej jest.
stokrotka ja tez sie martwie niby tymi ruchami tzn jednego.bo po prawej stronie to ciagle daje czadu apo lewej to z raz dziennie jak poczuje to jest dobrze-i dziwnie tak jakos.
Znam przyczyne mojej zgagi-slodycze.jak tylko cos zjem od razu mam zgage.wiec buuuu ale koncze ze slodkim narazie.A tak je lubieeee.
Kurcze ja kiedys w przyplywie emocji ze jestem w ciazy -czyli na poczatku-kupilam ziajke do kapieli.A nic o niej nie piszecie -wiec pewnie lipa.Ciekawe czy uzyje.
Ja jakbym miala porod naturalny to pewnie by chciala zeby byl przy mnie men ale zeby kamerowal to raczej nie.
Stokrotka w tej ksiazce o blizniakach bo chyba ty ja masz pisza o poduszcze do karmienia.Ale niewiem czy o tej duzej takiej na cale nasze cialo czy o takim rogalu?
niewiem czy ten rogal nie wystarczy.roznica w cenie jest ogromna.
Kurcze dziewczyny juz pazdziernik.Niedlugo zaduszki-to juz bedzie listopad.A potem miesiac do swiat hihi.Ja juz mysle ze trza kupic prezenty bo pozniej nie bede miala moze sily czy czasu a moze juz dzieciatka beda.Boze jak to leci ten czas.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Stokrotka mam jeszcze pytanie, czy ten syrop z cebuli można pić też wieczorem przed snem czy lepiej nie bo może się odkrztuszać??
Ninoczka no leci ten czas , nie obejrzymy się a dzieciaczki będą z nami.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Luśka podaję Ci nazwę grupy Rodzice blizniakow (blizniaki, bliznieta, wieloraczki, trojaczki) - daj znać czy udało Ci się odszukać, jak nie to będziemy kombinować
Ninoczka ja też całe ruchy czuję praktycznie z jednej strony, tylko u mnie z lewej...., a tak sobie myślę czy nasze maluchy nie mają powoli coraz mniej miejsca ?
Pewnie o takiej
www.calineczka.pl/sklep/poduszka-do-karm...blizniat-p-8256.html
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Luśka fajne te zdjęcia !! Cud miód chłopaki ! :-D
Luśka, Ninoczka czekam na Wasze brzuchole :-D!!
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Anna1991 ja gdybym tak myślała jak ty to nawet tego bym nie napisała...masz prawo do swojego zdania,ale to tak delikatna sprawa ze mozna kogoś zranić,ja uważam jak koleżanki ze takie dzieci są Aniołkami,Bóg chciał je u siebie i zabrał je...
chasami
Fajnie ze takie tradycje trwają...pewnie ubaw jest po pachy miłej zabawy na weselichu
Nioczka
Z tymi prezentami to barzdzo dobry pomysł....ja od dawna tak robie zeby na raz nie tracić w grudniu full kasy to kupuje prezenty od pażdziernika jak widze jakies okazjie albo cos fajnego to kupuje i w grudniu to na spokojnie nie latam na hura jak wszyscy...i wtedy sa wygurowane ceny bo przed swietami to nikt nie zwraca uwagi na ceny kupuja wszystko...a mówie to z doświedczenia bo od 19 roku życia pracuje w handlu to już prawie 7 lat...takze jak najbardziej popieram
luśka stokrotka pokazała brzunio z dziewczynkami to i ty byś pokazała?
ela85 to dbaj teraz o siebie zebyś nie nie pochorowała trzymam kciuki
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
ninoczka masz racje czas zapierdziela ze ojezu .. ja naszczescie duzo prezentow nie musze kupywac tylko rodzicom rodzenstwu i dla mojego mena
ja juz posprzatalam wstwilam kosci na zupke i bedzie buraczkowa dzisiaj a pozniej rybke usmaze i spokoj z gotowaniem na caly weekend bo moj jutro ma niby kurczaka zrobic sie okaze hehe znajac zycie dopiero w niedziele go zrobi
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
I wcale nie jestes grubaska! nie znasz sie:-)
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
A co do choroby to ja już jestem porządnie zakatarzona, załzawiona z drapaniem w gardle.Co zjem lub wypiję ciepłą herbatę to od razu oblewają mnie poty, chyba mój organizm walczy, Zrobiłam sobie nawet inhalacje z wody i soli i troszkę jakby mniej katar dokuczał ale nadal jest. Mam tylko nadzieję, że domowe sposoby mi pomogą i nie będę musiała brać antybiotyku tak jak na początku ciąży.
Mamuśka teraz spojrzałam,że ty z Radomia prawie moje okolice ja bardziej w kierunku Zwolenia. Gdzie zamierzasz rodzić, w którym szpitalu?
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wlasnie wrocikismy z przedszkola, Miro sie najadl jakis ciastek bo ktorys kolega mial urodziny, ciekawe czy go.nie wysypie.
Po drodze mala caly czas kopala i do tej pory jej nie przeszlo, w nocy tez mi spac nie dala, w sam dol kopala.
Super brzuszki i dzieciatka
Mamuska moze masz miejsce na nastepny tatuaz pod imieniem Nadii? Jak.nie to zrob na drugiej rece.
Ja planowalam wlasnie zrobic tatuaz z imiebiem syna i data ur ale stwierdzilam zezaczekam na nastepne dziecko i lepiej to rozplanuje
A dzisiaj z rana wzielam sie za scielanie lozka i sie tym tak zmeczylam ze przez godzine sapalam... a tu jeszcze tyle czasu przede mna..
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
ninoczka czas pędzi jak szalony dopiero co dowiedziałyśmy się, że jesteśmy w ciąży a tu już III trymestr się zaczyna pomału...kurczę czasem trochę mi szkoda że to tak ucieka bo pomimo stresów i niedogodności to naprawdę piękny czas teraz przeżywamy a co do prezentów gwiazdkowych to ja od dawna kupuję zawsze od października,bo my mamy 3 chrześniaków (a każde z nich ma rodzeństwo więc też coś trzeba kupić bo wiadomo dziecko czeka) + nasze rodzeństwo + rodzice i jeszcze mam ciocię Ewę i kuzyna Adama,którzy zawsze organizują imieninki w święta , więc masakra i gdybym miała tyle wydać w jednym miesiącu to szok a żeby było śmieszniej to jeszcze jeden mój chrześniak to Mikołaj a mama Barbara, więc dodatkowe imprezki grudniowe
mamuśka ślicznie wyglądasz i piękna sukienka
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kurcze dziewczyny chyba zaczne brac z Was przyklad z tymi prezentami:-)
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Własnie mam męża bardzo przystojnego i jestem bardzo zazdrosna...pozatym to właśnie dlatego przejmuje sie tym że tyje i ze robie się ropuchą...i to ja w stosunku do niego jestem bardzo zakąpleksiona na maxxxa,w moim związku to wolę żeby po nim więcej odziedziczyły(tylko charakter nie)...z pierwszą córką się udało