BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #930555 przez ninoczka
hejka
chasiami tradycje superowe.nigdy o takich nie slyszalam.pomodle sie za aniolka oczywiscie.
luska sliczne dzieciaczki.Na pewno wszystko okej jest.
stokrotka ja tez sie martwie niby tymi ruchami tzn jednego.bo po prawej stronie to ciagle daje czadu apo lewej to z raz dziennie jak poczuje to jest dobrze-i dziwnie tak jakos.
Znam przyczyne mojej zgagi-slodycze.jak tylko cos zjem od razu mam zgage.wiec buuuu ale koncze ze slodkim narazie.A tak je lubieeee.
Kurcze ja kiedys w przyplywie emocji ze jestem w ciazy -czyli na poczatku-kupilam ziajke do kapieli.A nic o niej nie piszecie -wiec pewnie lipa.Ciekawe czy uzyje.
Ja jakbym miala porod naturalny to pewnie by chciala zeby byl przy mnie men ale zeby kamerowal to raczej nie.
Stokrotka w tej ksiazce o blizniakach bo chyba ty ja masz pisza o poduszcze do karmienia.Ale niewiem czy o tej duzej takiej na cale nasze cialo czy o takim rogalu?
niewiem czy ten rogal nie wystarczy.roznica w cenie jest ogromna.
Kurcze dziewczyny juz pazdziernik.Niedlugo zaduszki-to juz bedzie listopad.A potem miesiac do swiat hihi.Ja juz mysle ze trza kupic prezenty bo pozniej nie bede miala moze sily czy czasu a moze juz dzieciatka beda.Boze jak to leci ten czas.

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #930568 przez ela85
Luska portrety chłopaków super!!
Stokrotka mam jeszcze pytanie, czy ten syrop z cebuli można pić też wieczorem przed snem czy lepiej nie bo może się odkrztuszać??
Ninoczka no leci ten czas , nie obejrzymy się a dzieciaczki będą z nami.

10 lata 3 miesiąc temu #930571 przez Stokrotka34
Anna ja tam trzymam się mojej wersji i tego, że mój Aniołek jest w niebie i opiekuje się mami ! Jak pytałam księdza czy mogę zamówić mszę tak mi powiedział ! Moja córeczka nie mogła być ochrzczona bo już nie żyła jak się urodziła.

Luśka podaję Ci nazwę grupy Rodzice blizniakow (blizniaki, bliznieta, wieloraczki, trojaczki) - daj znać czy udało Ci się odszukać, jak nie to będziemy kombinować

Ninoczka ja też całe ruchy czuję praktycznie z jednej strony, tylko u mnie z lewej...., a tak sobie myślę czy nasze maluchy nie mają powoli coraz mniej miejsca ?
Pewnie o takiej
www.calineczka.pl/sklep/poduszka-do-karm...blizniat-p-8256.html

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #930572 przez Stokrotka34
Ela ja piłam tak koło 20 a spać chodzę o 23 - można trzy razy dziennie.

Luśka fajne te zdjęcia !! Cud miód chłopaki ! :-D

Luśka, Ninoczka czekam na Wasze brzuchole :-D!!

Aniołek Zosia 09.01.2014

Podziękowania: ela85

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #930587 przez Mamuśka 2222
luska...fajniusie te zddjecia 3d,ja kurcze tez mam ochote ale boje sie ze wydam kase a i tak nic nie zobacze....bo jak do tej pory to cały czas na usg lekarz mowi że jest żle ułożone,ani płci nie moze zobaczyć albo żeby pomierzyć coś to też nie bo zawsze sie strasznie wierci podczas badania...lekarz ze nawet chwili nie spokojne nie jest i z usg od samego poczatku tak mam,raz to mi kazał przyjść drugi raz popołudniu na usg ...

Anna1991 ja gdybym tak myślała jak ty to nawet tego bym nie napisała...masz prawo do swojego zdania,ale to tak delikatna sprawa ze mozna kogoś zranić,ja uważam jak koleżanki ze takie dzieci są Aniołkami,Bóg chciał je u siebie i zabrał je...

chasami
Fajnie ze takie tradycje trwają...pewnie ubaw jest po pachy :silly: miłej zabawy na weselichu :laugh: :silly: :cheer: :silly:

Nioczka
Z tymi prezentami to barzdzo dobry pomysł....ja od dawna tak robie zeby na raz nie tracić w grudniu full kasy to kupuje prezenty od pażdziernika jak widze jakies okazjie albo cos fajnego to kupuje i w grudniu to na spokojnie nie latam na hura jak wszyscy...i wtedy sa wygurowane ceny bo przed swietami to nikt nie zwraca uwagi na ceny kupuja wszystko...a mówie to z doświedczenia bo od 19 roku życia pracuje w handlu to już prawie 7 lat...takze jak najbardziej popieram :)

luśka stokrotka pokazała brzunio z dziewczynkami to i ty byś pokazała? ;)

ela85 to dbaj teraz o siebie zebyś nie nie pochorowała trzymam kciuki :)

10 lata 3 miesiąc temu #930589 przez martadiana
anna no ja mieszkam na islandi i juz czuc mrozem heh w tamtym roku juz snieg mielismy w pazdzierniku wiec sie nie zdziwie jak w tym roku tez szybko spadnie

ninoczka masz racje czas zapierdziela ze ojezu .. ja naszczescie duzo prezentow nie musze kupywac tylko rodzicom rodzenstwu i dla mojego mena :)

ja juz posprzatalam wstwilam kosci na zupke i bedzie buraczkowa dzisiaj :D a pozniej rybke usmaze :D i spokoj z gotowaniem na caly weekend bo moj jutro ma niby kurczaka zrobic sie okaze hehe znajac zycie dopiero w niedziele go zrobi :D

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #930592 przez Mamuśka 2222
martadiana a dlugo tam mieszkasz...troszke daleko?a gdzie bedziesz rodzic?przepraszam może już pisałas ale mi gdzieś umkneło?taka ciapa jestem :silly:

10 lata 3 miesiąc temu #930602 przez Stokrotka34
Mamuska sliczny brzuszek i sliczna Ty:-) !!
I wcale nie jestes grubaska! nie znasz sie:-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #930607 przez ela85
Mamuśka ślicznie wyglądasz i pasuje ci taki brzusio, znaczy taki zgrabniutki.
A co do choroby to ja już jestem porządnie zakatarzona, załzawiona z drapaniem w gardle.Co zjem lub wypiję ciepłą herbatę to od razu oblewają mnie poty, chyba mój organizm walczy, Zrobiłam sobie nawet inhalacje z wody i soli i troszkę jakby mniej katar dokuczał ale nadal jest. Mam tylko nadzieję, że domowe sposoby mi pomogą i nie będę musiała brać antybiotyku tak jak na początku ciąży.
Mamuśka teraz spojrzałam,że ty z Radomia prawie moje okolice ja bardziej w kierunku Zwolenia. Gdzie zamierzasz rodzić, w którym szpitalu?

10 lata 3 miesiąc temu #930610 przez mama89muminka
Bry

Wlasnie wrocikismy z przedszkola, Miro sie najadl jakis ciastek bo ktorys kolega mial urodziny, ciekawe czy go.nie wysypie.
Po drodze mala caly czas kopala i do tej pory jej nie przeszlo, w nocy tez mi spac nie dala, w sam dol kopala.

Super brzuszki i dzieciatka

Mamuska moze masz miejsce na nastepny tatuaz pod imieniem Nadii? Jak.nie to zrob na drugiej rece.
Ja planowalam wlasnie zrobic tatuaz z imiebiem syna i data ur ale stwierdzilam zezaczekam na nastepne dziecko i lepiej to rozplanuje

A dzisiaj z rana wzielam sie za scielanie lozka i sie tym tak zmeczylam ze przez godzine sapalam... a tu jeszcze tyle czasu przede mna..

10 lata 3 miesiąc temu #930615 przez Mamuśka 2222
Drugie imię swojego dziecka może z boku wcisne...jak się zmieści :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 3 miesiąc temu #930630 przez kasiah06
luśka dziękuję :kiss: i przykro mi z powodu tego co przeżyłaś :( a co do mojego mężula to ciągle liczę po cichu , że zmieni zdanie ;) przystojniaki z tych twoich synusiów :cheer:
ninoczka czas pędzi jak szalony ;) dopiero co dowiedziałyśmy się, że jesteśmy w ciąży a tu już III trymestr się zaczyna pomału...kurczę czasem trochę mi szkoda że to tak ucieka bo pomimo stresów i niedogodności to naprawdę piękny czas teraz przeżywamy :) a co do prezentów gwiazdkowych to ja od dawna kupuję zawsze od października,bo my mamy 3 chrześniaków (a każde z nich ma rodzeństwo więc też coś trzeba kupić bo wiadomo dziecko czeka) + nasze rodzeństwo + rodzice i jeszcze mam ciocię Ewę i kuzyna Adama,którzy zawsze organizują imieninki w święta , więc masakra i gdybym miała tyle wydać w jednym miesiącu to szok :whistle: a żeby było śmieszniej to jeszcze jeden mój chrześniak to Mikołaj a mama Barbara, więc dodatkowe imprezki grudniowe ;)
mamuśka ślicznie wyglądasz i piękna sukienka :)

10 lata 3 miesiąc temu #930633 przez Stokrotka34
Mamomuminka ale lobuz z tej Twojej cory:-)

Kurcze dziewczyny chyba zaczne brac z Was przyklad z tymi prezentami:-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #930634 przez Anna1991
.

10 lata 3 miesiąc temu #930635 przez Mamuśka 2222
Anna1991
Własnie mam męża bardzo przystojnego i jestem bardzo zazdrosna...pozatym to właśnie dlatego przejmuje sie tym że tyje i ze robie się ropuchą...i to ja w stosunku do niego jestem bardzo zakąpleksiona na maxxxa,w moim związku to wolę żeby po nim więcej odziedziczyły(tylko charakter nie)...z pierwszą córką się udało :P

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia