- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
martadiana masz racje musze tak robić jak piszesz
Stokrotka to faktycznie dużo leków bierzesz, współczuje, ale jeszcze troche damyr ade. Śliczne kocyki
kasiah imprez sporo, jednak uważaj a siebie
ela85 ja miałam 2 beciki przy synku i oba mi sie przydawały
welina możliwe, że aura tobie przyda sie bujaczek, wiele mam go zachwala. Ja miałam w miare spokojne dziecko, może dlatego nie iałam otrzeby go kupowania
A ja sobie odpoczywam po obiedzie i czekam jak mały wstanie z popołudniowej drzemki. Poszła bym na spacer bo dzis ładnie, ale Oskar nadal z goraczka więc siedzimy w domu.Jutro z rana zaliczymy pediatre i niech go osłucha
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Jade do pracy zawiezc zwolnienie, stesknilam sie za moja brgada:-) a pozniej juz moge nie dac rady:-(
Wkurza mnie ten cukier, ale w srode ide prywatnie do tego diabetologa.
Luska odpisala Ci cos Ninoczka?
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
aż jestem zdziwiona, że tu tak pusto
stokrotka a ja nie nawidze wozic zwolnienia i patrzeć na mojego szefa gbura, b zawsze on ma jakis problem
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Agat fajnie że jesteś i wszystko u was ok to najwazniejsze
Jak urodzimy to chyba żadna z nas przynajmniej na początku nie będzie miała czasu na zaglądanie na forum ale może jakoś to ogarniemy
Maja ja ze zwolnieniem wysyłam męża naprawdę chyba ktoś na ciebie urok rzucił
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Anna to cię wymioty dopadły mnie ostatnio nawet mdłości omijają na szczęście
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
anna a co ty sie zatrulas czy co ze wymiotowalas?
ulka trzymam kciuki oby bylo ok a poznasz plec dzisiaj ?
Ja cos dziwnie sie czuje odkad wstalam jakos mnie brzuch boli i plecy jak bym spala na brzuchu bo mnie podbilo jak sie podnosilam z lozka nie wiem dlaczego tak mialam...
Ogladala ktoras z was dzien dobry tvn ? ja mialam zamiar bo byla eliza z warszaw shore ale u mnie w islandi to bylo o 7 rano i wstac mi sie nie chcialo .. nie wiecie czy mozna gdzies objrzec powtorke ?
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
My żyjemy
Dziewczynki wkurzyłam się i zamówiłam przez internet całą wyprawke do szpitala.
3 piżamy, podkłady poporodowe, podpaski poporodowe, biustonosz do karmienia i jeszcze kilka rzeczy dla małej.
Za samą wyprawke do szpitala zapłaciłam 104 zł i praktycznie mam już wszystko z głowy, tylko pare rzeczy do szpitala dla małej jeszcze musze kupic:
np. pampersy, chusteczki, sudokrem i łapki niedrapki.
Ale ogólnie to jestem przygotowana
A wzięłam się za siebie bo jak mnie nastraszyli wcześniejszym porodem to musze byc przygotowana
anna trzymam kciuki za koleżanke. Sama już 2 razy tam byłam i nie mam zamiaru wiecej wracac. Ale za to za każdym razem mąż jechał do PZU (tam gdzie on mnie ubezpiecza) i dostałam ładnych pare pieniążków za leżenie tam - za to zrobiłam sobie wyprawke.
27 października mam wizyte u swojej gin, i podwozie praktycznie mam już sprawdzane co 2 tyg, ale nawet nie wiecie jak się boje znów isc do mojej gin, bo ona praktycznie za każdym razem potem mnie wysyła do szpitala.
Nie czuje zeby brzuch mi twardniał, dużo odpoczywam i przez to dużo tyje, ale teraz najważniejsze jest dla mnie dziecko.
Pozdrawiam
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
ula
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Trzymam kciuki za pomyslny przebieg dzisiejszej wizyty.Daj znac po
chiasamifajnie ze mąż ma takie ubezpieczenie. Myśle że chociaz do Świat dotrzymasz z porodem. A ja wizyte mam 2 dni po twojej i tym razem a pewno zapytam o wage maluszka, bo nawet nie wiem ile wazy
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Anna 1991 wymiotów nie zazdroszczę, bo mi samej nie dawno przestały dokuczać. trzymam kciuki za koleżankę.
Ulka kciuki zaciśnięte, no i może w końcu się dowiemy kto w twoim brzuszku mieszka!!!
Chasiami i dobrze zrobiłaś z tą wyprawką , bynajmniej się za tym wszystkim nie nachodzisz i zaoszczędziłaś czasu, no i będziesz pewna że na pewno zdążyłaś z przygotowaniem.
A ja dziś zamówiłam pościel z ochraniaczem i przybornikiem o takie coś: www.kaja-baby.pl/gallery/POSCIEL_MODEL_2/wzor_15.jpg i w takim samym kolorze przybornik z 5 kieszonkami, wybór wzoru wspólnie z mężem
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56
Na początek info z tymi materiałami, o których wspominałam, tego jest dość dużo jednak i wklejanie tutaj nie ma sensu, bo tylko zawaliłoby nam forum, tym dziewczynom ,które podały e-maila już wysłałam, a jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany, to poproszę e-mail i doślę
Ja dziś po dwóch wizytach, u gina i okulisty.Mały rośnie, już waży 1140 gram, wszystko z nim ok, ale ja mam coraz częściej twardniejący brzuch i mój gin mówi,że nie można tego lekceważyć, bo to może doprowadzić do skracania szyjki, więc od dziś no-spa, magnez 3 razy dziennie, na dokładkę i mnie dopadło szczypanie więc do tego żurawit, urofuraginum i wit C też razy trzy. No i okulistka juz ostatecznie w kartę ciąży wpisała mi cesarkę, jakoś mieszane mam uczucia...
Dzięki za informacje na temat osceniseptu, to już kupię na pewno;)
Martadiana ja na szczęście jeszcze w nocy nie wstaję jeść, na razie tylko ciągle sikać;P, ale 5 rano, co to za noc, na śniadanie wstałaś, wczesne co prawda, ale śniadanie;P Ja powiem Ci,ze mam odwrotnie, sprzątać mi się nie chce, ale gotowałabym cały czas;)
Monika ja toksoplazmozę 2-gi raz miałam zleconą juz przy poprzedniej wizycie, czyli koło 24 tyg, Dzięki za to info o żelazie, ja jeszce brać nie muszę, ale pewnie i na mnie przyjdzie pora. Materiały wysłałam
EwelinaS materiały poszły i do Ciebie. Fajnie,że po wizycie ok. Ale ładna z Ciebie dziewczyna, wysoka,szczuplutka, super, no i brzunio malutki( a piżamka słodka); fajnie,że nie musisz powtarzać glukozy, ja się smaruję dwa razy dziennnie, ale rozstępy to podobno geny...
Ulka zamawiałam w aptece Gemini, fajne tam mają ceny, zawsze jestem zadowolona, trzymam kciuki za wizytę, daj znać!
Maja już się ucieszyłam,że chociaż troszkę u ciebie lepiej z tymi infekcjami, to masz kolejny klops:/ Zdrówka dla Oskarka! No i jeszce laptop, i to drugi, może faktycznie coś ta teściowa naczarowała;/
Ela takie przyjęcie to ja rozumiem! Ja mam własnie dwa rożki, ale oba odziedziczone, jakbym sama miała kupić dwa, to chyba szkoda byłoby mi kasy jednak, chociaż na pewno się przydadzą, a pościel śliczna
Mamuśka to niezła strojnisia musi być z tej Twojej gwiazdy , a tu już druga się szykuje;)
Soshy to super,że taka fajna babeczka Ci się trafiła, zawsze rozwieje wszelkie wątpliwości, poza tym dla dzidzi już będziesz miała sprawdzoną, powodzenia na glukozie, będzie dobrze! Współczuję szczerze tych skurczów w pośladku i w nodze, mnie ze dwa razy w pośladku złapało,jak jakoś niewygodnie się ułożyłam i zastałam i masakra, na samo wspomnienie mi zimno. Słodkie te ciuszki i skarpetki- takie małe skarpeteczki i buciki zawsze mnie rozczulają, a żelki bym chętnie podkradła, bo uwielbiam;D
Stokrotka jaka cudna ta podusia i kołderka, też mam zamiar sobie sprawić coś bardzo podobnego. Powiem szczerze,że o klinikach nic nie słyszałam wogóle,więc nie mam żadnego zdania niestety, ale o Borowskiej same negatywy faktycznie. Niestety nigdzie nie jest idealnie, no ale jakoś trzeba to przeżyć;/
Kasiah to faktycznie imprezowy szał się zaczyna, ale ostatnia impreza na pewno przebije wszystkie;D, materiały wysłałam
Agat miło Cię widzieć! Super,że wszytsko u Ciebie ok! Zaglądaj tu do nas czasem;)
Anna to współczuję szczerze takiego wieczoru;/, może po spacerku po pieczywo trochę odżyjesz;)
Chasiami, masz rację przezorny zawsze ubezpieczony, ja wyprawkę do szpitala tez już mam, chociaż bardziej "mam" wirtualnie, bo paczka jeszcze nie doszła. Dbaj o siebie koniecznie Kochana!
No i gdzie ten Montresor?!
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- soshy
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
kelis3 żelki tez uwielbiam, sa na zdj bo to siostra kupowała a zdj mężowi wysyłałam Ja tez proszę listę Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
U mnie od rana pada, teraz coś słoneczko przyświeca. Byłam na pół h spacerku ale tak wieje... Mam nadzieję, że mnie nie zawiało :/ jeszcze jedziemy na chwilkę do teściowej. Miałam dzis isc na glukoze, ale chciałam, żeby mąż się wyspał. Za to jutro z samego rana jedziemy, żeby mieć to za sobą