BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Luty 2015

10 lata 4 miesiąc temu #920423 przez kocham_cie
ejka zmiataj albo do gina albo na IP bo ból który zwala z nóg i jest ciągły musi zostać skonsultowany z lekarzem!

Magda M

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #920447 przez Ada2424
Hej Dziewczyny :) możecie polecić mi coś na zgage co można wziąć? Kurcze od samego rana mnie strasznie pali a nie wiem czy ranigast albo manti można

[/url] [/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #920492 przez meli1990
Marti szybkiego powrotu do zdrowia dla Piotrusia

Justyna_1709 gratuluje chłopczyka. pokaż co kupiliście

linka29j kucie w pochwie jest dość normalnym zjawiskiem ale jak się martwisz to powiedz o tym lekarzowi

Dżasta86 jak znajdziesz taki płyn do higieny intymnej to mi napisz

Ada chyba ranigast można podpytaj na październikówkach 2014 bo wiem że tam pisały co można

mi się wczoraj brzuch napinał trochę. i czuje pojedyncze kopniaki pomału :) a i dodam zdjęcie co mi mama dziś kupiła za 7 zł

Załącznik nie został znaleziony

10 lata 4 miesiąc temu #920514 przez Dżasta86
Ada niby szalwia do picia, moze sobie tez pij trilak jak masz ta sluzowke podrazniona.

10 lata 4 miesiąc temu #920518 przez K1C1A
kocham cie ja tez nie wiem jak ogarne spacery z 2 . ostatnimi czasy moj szkrab testuje moja cierpliwosc na maksa, dzisiaj tak ooo polozyl sie na podlodze w sklepie i stwierdzil ze dalej nie idzie ,pisk wrzask i inne szalenstwa ,ale sie nie daje niech sie drze nie ma wymuszania krzykiem( mam nadzieje ze szybko mu sie to znudzi i zrozumie ze na mamusie to nie dziala)
ejka tak jak dziewczyny pisza , smigaj do lekarza nie ma co czekac
Meli super ze czujesz juz ruchy malenstwa:)
ada nie mam pojecia co mozna na zgage , moze zapytaj w aptece

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #920522 przez Marti
Ejka, też bym Ci radziła szybko do lekarza albo nawet na izbę przyjęć. Może się okaże, że to nic takiego, ale jeżeli ból jest tak silny, to nie ma na co czekać i siedzieć w pracy, niech Cię porządnie przebadają.

linka, no to trzymam kciuki za Twoje wyniki! Swoją drogą długo każą Ci czekać...

Dzięki Dziewczyny za życzenia dla Piotrusia, wydaje mi się, że jest lepiej, bo leki przeciwgorączkowe muszę podawać już dużo rzadziej. Dzisiaj Piotruś obudził się już bez gorączki, co prawda teraz mu wzrosła, ale tylko do 37,5, więc chyba idzie ku lepszemu :)

Ada, ja kiedyś słyszałam, że Manti można. I podobno migdały pomagają :)

Meli, co do płynów do higieny, to ja używam Laktacyd, on ma sporo kwasu mlekowego. Fajny sweterek, na chrzciny może być :)

10 lata 4 miesiąc temu #920536 przez luska
helo

Co do baldachimu ro mam różowy hehehh , wszystko mam różowe .ale mi się łóżeczko wydaje jakieś akie puste bez niego , my kołderki od razu używaliśmy ale teraz chyba też wyjmę później , a na razie są kocyki i rożki

linka ja mam takie i nawet bez ciąży , ale nie mam pojęcia o co w tym chodzi , nawet nie pytałam lekarza.Nie zdarza mi się to często , bo sporadycznie ale zdarza

Ja jak próbowałam i tych kosmetyków i tych i z Hippa też są super .chociaż ja za najlepszą markę uważałam nivea .......

Kocham cię heheh ym mnie zawsze rozbawisz pozytywnie nakręcisz .milionerka nie jestem ale chciała bym :laugh: nie słyszałaś , że każde następne dziecko jest tańsze , wiec to czwarte to chyba bezpłatnie w gratisie jest hehehehe .Ale no cóż dam radę jakoś .....

Kocham cię ale u mnie będzie tak w realu hahahah , chociaż na pierwszy miesiąc(zadeklarowała sę na dwa albo i dłużej) babcia mam nam gotować

Ejka ja się podpisuje pod postem Justyny , jak ból tak cię niepokoi to leć do szpitala i nich to sprawdzą .A Dr. Google to samo zło :P

Ada mi zawsze pomagało mleko z lodówki

Meli śliczne :)

hheh a moja szarańcza już do szkoły :evil: :laugh:

10 lata 4 miesiąc temu #920542 przez meli1990
Laktacyd mi jakoś nie pod pasował. zaczęłam nie ożywać wkładek i jest trochę lepiej ale powiem jutro doktorkowi żeby sprawdził co jest i mi coś dał

też mi się wydaję że ten sweterek to własnie na chrzest jest ale fajny

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #920558 przez kocham_cie
;)

Magda M

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #920563 przez kocham_cie
;)

Magda M

10 lata 4 miesiąc temu #920584 przez J.J.
Witajcie dziewczyny. Właśnie znalazłam to forum i postanowiłam się przyłączyć. Termin mam na 16 lutego. Obecnie mam chore zatoki które bezskutecznie próbuję leczyć domowymi sposobami. A tak ogólnie oprócz małego epizodu pod koniec lipca to ok. Pozdrawiam Was ciepło w ten pochmurny dzień.

10 lata 4 miesiąc temu #920590 przez luska
Jejku

STO Lat d;a naszego solenizanta :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: Buziaki od ciotki

UUU Madzia ale z ciebie laseczka , a z brzuszkiem :woohoo: , to i mnie przebijasz :woohoo: :P :kiss:

widzę , że młody mam czapkę i komin z tych wszystkich dzianinowych cudów itp , daj namiar na sprawdzoną , i nie drogą :)

10 lata 4 miesiąc temu #920591 przez luska
J.J wiam :) napisz coś więcej o sobie

10 lata 4 miesiąc temu #920592 przez J.J.
Ja nie mam lepiej. W pierwszej ciąży to dopiero gdzieś w 6 m-cu coś było widać a teraz od końca trzeciego. Ale co tam przecież w ciąży jesteśmy.

10 lata 4 miesiąc temu #920597 przez Ania92
Oj KOCHAM CIE ale masz słodki brzuszek. Przynajmniej widac, ze jestes w ciazy. Ja jestem strasznie plaska jak na 4miesieczna ciaze. Mam taki brzuch jak bym sie najadla, w ogole nie widac, ze jestem w ciazy. A juz bym nawet chciala zeby ludzie to zauwazali. Mam nadzieje, ze jeszcze urosnie.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia