- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
a wczoraj miałam wam pokazać mój brzuch 29 tydzień 4 dni
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ivet89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Oto on:)
Na pierwszym zdjeciu z Aleksem:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pochwalcie sie tez swoimi brzuszkami mamusie:)
Ejka no to haslo rozklada na lopatki, faceci wogole nie maja taktu, moj stwierdzil ze ruch tez by mi dobrze zrobil.... omg..
Meli doskonale Cie rozumiem z tym mikolajem. Faceci sa beztroscy i sie nam dziwia jeszcze o co nam chodzi. Ja tez kombinuje zeby jakos poslac paczke przez kogos tym bardziej ze mlody chory.
Kasiuszka trzymaj sie i oby te zle nastroje sobie juz poszly od nas, raz na zawsze. Napisz jak tam po wizycie u ginki.
Dzasta kurna a to pech z tym kompem...
- Marlena_
- Wylogowany
- gaworzenie
- ivet89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Kurczę ja po wizycie, i wiecie co się dowiedziałam, szyjka ładna długa czy ze mną coś nie tak, mówię Pani dr jak to, leżała Pani? leżałam, no to jest efekt, no to dalej będę leżeć, ale wydawało mi się że jak się skraca to już nie wróci się z powrotem, a tu cuda. Jutro mam glukozę i usg jednocześnie. O usg się upomniałam. Następna wizyta wypada w 1-wszy dzień świąt, więc ma jechać do niej do gabinetu priv w wigilię, śmieje się że opłatkiem się chyba będziemy łamać Nie mogę się doczekać jutra:) a i znów 1,5 kg, czyli o,5 kg na tydzień, myślałam że do 70 skończę a tu przecież święta. Mam nadzieję że mały będzie głodomorem
Ejka – no to super komplement z rana, jak mój by mi tak powiedział to dostał by strzała i jemu by się gorąco zrobiło
Dżasta -gratulacje, tak się załatwia nowego laptopa, może swojego też zrzucę ze stolika ale w mordę uprzejmy ten pracownik, a hormony cię jak najbardziej rozgrzeszają, korzystaj póki możesz
meli- puść go samego, ty wtedy sobie odpoczniesz, a on niech się martwi i dzwiga małego
Śliczne macie brzuszki
ivet – jakiś przystojniaczek całuje Ci brzuch ale ty chudzinka jesteś
Marlena – współczuję wyników, a męża oszczędź, może CI się jeszcze kiedyś przyda a co gin na wyniki?
Kupowała któraś z Was jeszcze smoczek kauczukowy? i drugie pytanko: czy Wasze dzieci też mają tak często czkawkę?
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
J.J - mój ma często czkawkę bo czuję jak mi brzuch drga , no i tak męczy małego z 10 minut . Czyli szyjka Ci sie wydłużyła , nie spodziewałabym się, że tak może być
Ivet - chudzinka jesteś niesamowita ! Ja też tak chcę , a celulit zalewa mnie już z każdej strony, właśnie mam doła z tego powodu dziś, nie mogę chyba przeglądać sie w lustrze
Marlena - co tam z tymi Twoimi wynikami nie tak?
- Marlena_
- Wylogowany
- gaworzenie
J.J masz rację może warto go oszczędzić, niech zna moje dobre serce
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tak mąż będzie chciał jechać niech jedzie z Dominikiem. boje się tylko że go nie przypilnuje z sikaniem i jego siostra go będzie pilnować zamiast on a on będzie sobie robił co chciał. a Dominikowi tak ładnie idzie z tym sikaniem
Marlena_ a w ciąży nie są inne normy?
J.J. to fajnie ze z szyjką dobrze. ja używałam i bede używać takich smoczków dino.sklep.pl/nowy/canpol-smoczek-siliko...x-kolorow-p-848.html mam nadzieje że tym razem też maluch będzie ten chciał
- Marlena_
- Wylogowany
- gaworzenie
a tu mój wielki brzuch
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja tylko na chwilę z telefonu, bo padam na nos. Młody w nocy kasłał, znów ma katar więc zostal dzis w domu. Tyle z mojego leżenia było. Jeszcze mi coś z pracy wtrynili do zrobienia w domu, wzięłam bo myślałam młody w przedszkolu to się będę nudzić. Stupid
No nic, bańki postawiłam i zobaczymy czy się uspokoi czy znowu miesiąc w domu...
Marlena, ja sie tak bardzo nie znam, ale na moje oko te wyniki nie wyglądają tak źle, tak jak mówi Meli w ciąży są inne normy. Moim zdaniem najwyżej trochę żelaza powinnaś pobrać.
J.j., szyjka się chyba nie wydłuża od leżenia ale dziecko może się podnieść- tak mi tłumaczyła moja gin przy Piotrusiu. Ale najważniejsze ze jest dobrze- odpoczynek Ci służy
Ejka, tekst do pamiętnika!!! Ja nie mogę, ale bym focha strzeliła
- Marlena_
- Wylogowany
- gaworzenie
Marti no gin mnie na ostatniej wizycie przestraszył trochę, ale staram się ni popadać w paranoje narazie cierpliwie czekam na to co mi powie jutro ...a żelazo grzecznie biorę
Ejka, u mnie za taki "komplement" z rana umarłby śmiercią tragiczną
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nie ma to jak obudzić się z nieodpartą ochotą na kakao o 4 rano śmieszne bo z Antkiem miałam dokładnie to samo jak zaczęłam 8 miesiąc, w 9 pewnie dojdzie do tego zestawu buła z dżemem
Chyba w końcu znalazłam patent na moją okropną zgagę... btw ciekawee czy kaja będzie taka włochata jak antek że tak mnie to cholerstwo męczy.. ale wracając do tematu... guma miętowa... a raczej 3 sztuki gumy po każdym posiłku czynią cuuuudddaaa
Dobra mam chyba troszkę do nadrobienia widziałam brzuchole i relację z wizyt więc trzeba się cofnąć parę stron
Dżasta86 och dżasta mam nadzieję ze samopoczucie już choć odrobinę lepiej zarówno fizyczne jak i psychiczne
jaaaaa wy w większości macie pranko za sobą... a ja.... kiedy się za to zabiorę??? kurcze może w przyszłym tygodniu, bo potem to już za blisko święta i inne obowiązki z nimi związane
Marti gratuluję udanej wizyty... taka mała calineczka mieszka w twoim brzuszku w porównaniu do mojego słoniątka... no ale co sie dziwić jaka mam taka córka super cieszę się zę wszystko ok
Ejka no kurcze niestety ale te ubranka po praniu już nie sa takie milusie... dlatego ja je piorę w plynie do pranie a nie w proszku żeby było troszkę lepiej... płynu też nie dodaję, bo jest to jednak detergent który zostaje na tkaninie a co za tym idzie będzie miał kontakt ze skórą dziecka
No ale żon twój to ogarnięty chłop ... ja bym chyba nie wpadła na ten pomysł z wodami
ivet89 nie broń boże nie odsypiam w ciągu dnia bo wówczas to już w ogóle bym nie umiała w nocy spać
J.J. to gratulacje dla szczeęsliwych rodziców Wojtusia... a wiesz że to tak jest jak już człowiek soebie odpuści to przychodzi mały fasol niespodziewanie... u mnie z pierwszą ciążą była dokładnie tak samo
Kasiuszka oj tak zdecydowanie ktoś w mądrych książkach zapomniał napisać że ciąża to nie tylko rokoszny brzuszek i ruchy dziecka... ale równeż bolące żebra, hemoroidy, zgada, refluks... i miliony innych niedogodności trzymaj się tam dziewczyno dzielnie i zaglądaj częsciej
Edit... to ja pisałam że mam dosyć
dzasta no to nacieszyłaś się tym lapotopem a ładowarkę pogryzł mi mój dzieciufff albo kot... hmmmm samma już nie wiem
meli1990 ooo i twój brzucho w końcu zaczął rosnąć super bardzo ładnie wygląda ivet89 i twój się powiększył od ostatniego zdjęcia- nadal piękny i wygląda jak doklejony - zazdroszczę... i ta skóra bez rozstępów... gryyyy
J.J. szalona ciesz się ze z szyjką wszystko dobrze a nie zastanawiają jak to się stało
dobra kubek po kakao pusty dochodzi 5 więc zrobię młodemu mleko i dam na śpiocha bo i tak za jakieś pół godziny o nie zawoła i spróbuję się jeszcze troszkę przespać dobranoc
edit
luska a jak tam twoje bliźniakowe mamy ze stycznia? trzymają się jeszcze dzielnie?