- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aktualna tabela w załączniku. Mam nadzieję, że Ula wstawi ją w pierwszym poście
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daria86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Staram się myśleć pozytywnie i obiecałam sobie że jak mi wyliczą to prawdopodobieństwo małe to szybko pobiegnę do sklepu i zakupię coś małego i słodkiego dla dzidzi, np buciki
Gratuluję wszystkim mamusią które już mają za sobą pomiary nt i wszystko jest ok, ja mam nadzieję że u mnie też skończy się dobrze i będę już do końca ciąży mogła cieszyć się z Wami wszystkim a za te które jeszcze mają to przed sobą trzymam mocno kciuki!!!
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Daria86 - dopiszę oczywiście imię Co do płci to tak jak napisałam wyżej. Brałabym dużą poprawkę na to co określi lekarz w tak wczesnej ciąży. A do sklepu zawsze możesz się wybrać i kupić coś uniwersalnego Ja mam już dwie sztuki body - białe Są taaakie malusie, że aż trudno uwierzyć, że maluszek się w to zmieści
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
ja jeszcze nic nowego nie mam dla dzidzi, ale tez pójdę na minizakupy po udanym (oby) prenatalnym.
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Daria86
- Wylogowany
- gaworzenie
A tak z innej beczki to ostatnio słyszałam że koleżanka urodziła NATURALNIE 5cio kilowca...wyobrażacie to sobie??
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Jeśli będzie chłopiec to nic nie muszę kupować a jak dziewczynka to będę musiała wymieniać prawie całą garderobę.
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
Marta, zdarza sie i tak, ze 56 nie użyjesz... Nigdy nie wiadomo. Moja lekarka twierdzila, ze usg ma do 0,5 kg dokladnosci pomiaru, ale to na pewno tez zależy od sprzętu i doświadczenia badającego i pewnie bledy pomiaru bywają tez większe.
- Daria86
- Wylogowany
- gaworzenie
Jak dla mnie to paranoja jakaś jest
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurczę zaczynacie już szaleć z zakupami... Ja jak narazie zrobiłam nalot na HM i kompletuje odzież dla Antka na jesień / zimę i ani jeszcze przez myśl mi nie przeszło żeby pomyśleć o wyprawce dla maluszka nr 2 ale u mnie podobnie jak mu Marty jak będzie syn to mam praktycznie wszystko a jak córka to zaczynam wszystko od zera :/
Ale jedno co wiem na pewno ubranek na 56 na pewno kupować nie będę bo przy młodym korzystałam z nich 2 tyg :/ spokojnie od początku mogłam zakładać mu 62
Marta27 rodzilas SN??? Bo naprawdę duży ten twój synio
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No ja to w ogóle jestem przekonana do CC więc tym bardziej podziwiam tą dziewczynę że dała radę urodzić tak duże dziecko, no i przy okazji współczuję jej, że musiała tak cierpieć.
Antoś 05.04.2014
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MagdaK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
patio co do ciuszkow to masz rację i jak mogę coś zaproponować to warto przyjrzeć się wyprzedaza w Tesco bo mają naprawdę gatunkowo bardzo dobre rzeczy a i wizualnie są śliczne a dla dziewczynek to już wogole szał
Jejku pamiętam moją wyprawkę ubrankowa przy antku hihi wydałam majątek na tzw dorosłe ciuszki typu spodnie sweterki dresy buty kurtki i co? Przez pierwsze 4 miesiące młody nosił tylko pajace i bodziaki z polspiochami i teraz będzie pewnie to samo bo urodziny zima więc pizamki a potem będzie lato to smyki w samych bodziakach będą śmigac
magdak oby dziewczynką nie przesszedł ten entuzjazm wraz z pierwszymi nocnymi krzykami maluszka :-P hihi fajnie fajnie dziewczyny duże to i w opiece ci z czasem pomogą i zabawia na chwilę a pewno i jakąś pieluszek będą chciały zmienić