BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 9 miesiąc temu #992089 przez nesQa
Moja Lili ma już 69 cm i waży 6090 :P jesteśmy niestety na mm i Pediatra już mówiła, że mogę jej zacząć wprowadzać inne jedzenie niż mleko, 18.07 kończy 4 miesiące :P Próbowałam dawać jej kaszkę waniliową to jej smakuje, marchewki nie lubi, ale też nic jej po niej nie jest. Za to po ziemniaku strasznie ulewa i brzuszek ją boli, czyli ziemniak póki co odpada.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #992090 przez nesQa
a ubranka nadal większość 56, 62, jedynie niektóre rzeczy z pepco 68 są dobre. :)

9 lata 9 miesiąc temu #992091 przez nesQa
a co do kupowania rzeczy Małej to ja mam problem. Gdzie nie wejdę to muszę coś kupić :D 62 już mamy bardzo dużo, więc nic nowego staram się nie kupować, chociaż i z tym ciężko. Na wyprzedażach zaczęłam już nawet 74, 80 brać. :D

9 lata 9 miesiąc temu #992103 przez malina219
NesQa dawno Cie nie bylo :) o to z Lili duża dziewczynka :woohoo: Fajnie, ze juz sobie je inne rzeczy :) ja to się doczekać nie mogę :cheer: Ja większość rzeczy na wyprzedażach kupuje 74 80 86 :D bo tych malych rzeczy mamy juz wystarczająco :)

Syza zaraz sobie zerkne na książkę :) ja tez obawiam sie tego syfu podczas jedzenia ale cóż :D

9 lata 9 miesiąc temu - 9 lata 9 miesiąc temu #992109 przez nesQa
no duża, duża, na szczęście jest długa to nie jest pulchna :D Pediatra zawsze się dziwi jak ją widzi, że taka proporcjonalna :P Powiem Ci, że też się nie mogłam doczekać, ale my póki co tylko próbujemy zanim będzie jadła konkretnie. Marchewka ją wykrzywia :D gotuję jej sama, bo mam czas. Nie chcę jej karmić słoiczkami.

9 lata 9 miesiąc temu #992143 przez *Beata*
nesQa - jaka Lili jest słodka :) Ślicznotka mała :) To już inne jedzonko prócz mleko jest za nią :) Hania też nie jest krótka, ale za to trochę pulchniutka... ale mi to nie przeszkadza, bo myślę, że wyrośnie z tego jak zacznie chodzić...

Korzystając z tego, że Hania śpi to zrzuciłam zdjęcia, więc mogę jakieś też umieścić :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #992203 przez malina219
Kalina <3

Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #992230 przez syza24
Piękne księżniczki :blush:
A my tak przed snem się edukujemy mama czyta a córka ogląda :laugh: Li uwielbia książeczki kolorowe gazety a najbardziej gazetki z Lidla :laugh: :laugh: :laugh:
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #992239 przez kristi*
malina Kalinka śliczna - potencjalna narzeczona dla Marcinka :laugh: , choć tak oglądam zdjęcia to rośnie jej niezła konkurencja :cheer:

Śliczne te dziewczynki wasze - też chce córe!!!!!!!!!!

wczoraj w nocy mały przespał całą noc - rano myślałam że mi zaraz cycki wysadzi :huh:
a dzisiaj jak wracałam ok 17 od mamy mały w drodze zasnął - i tak śpi do tej pory, przebudził się tylko na karmienie to mu jeszcze pieluchę zmieniłam "na śpiocha" i śpi dalej B)

9 lata 9 miesiąc temu #992269 przez malina219
Syza piękna Lili :* moja Kalina w ogóle nie jest zainteresowana książkami czy zabawkami :angry: Jedyne co to do śpiewającego misia opowiada i cieszy sie w lezaczku do zabawek, ale sama nic nie bierze do lapek ani nie wyciąga raczek w stronę grzechotki czy zabawki. A na Internecie czytalam ze od trzeciego miesiąca dzieci próbują lapac i sie bawić... No cóż my będziemy troche później :S

Kristi oj tak konkurencja spora :evil: Ja juz przyzwyczaiłam sie do wstawania tylko o 5/5.30 ale na poczatku tez myślałam ze mi cycki wysadzi :cheer:

9 lata 9 miesiąc temu #992313 przez Karola0303
My już pijemy soczki marchewka jabłko lub osobne smaki zupki też już jemy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #992323 przez Karola0303

Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #992339 przez Karolincia
Nesqa sliczna Lilianka :))

Karola Jaka pieknotka :) A który jej bardziej smakuje smoczek marchewkowy czy jablkowy??:)

9 lata 9 miesiąc temu #992341 przez Karolincia
Syza- moja też lubi książeczki czytam jej odkąd skończyła miesiąc :) jaką zainteresowana super :)!!

9 lata 9 miesiąc temu #992355 przez Karola0303
Karolincia oby dwa lubi i marchew jabłko razem

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia