BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 9 miesiąc temu #991725 przez Karolincia
Beata Cudna jest Hania :) Śliczna grzyweczka :)) Oo to już troszkę waży :)

Malina Ja chce: Lili przekuć coś koło roku jak będzie mieć :) 4 miesiące to zbyt drastyczne... :(

A to Lili moja <3

A to moje.ciało niecałe 3 miesiące po cc ;)

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #991726 przez Karolincia
Kristi spróbuj jakoś go uczyć ze.tego nie wolno itp :)

9 lata 9 miesiąc temu #991728 przez Karolincia

9 lata 9 miesiąc temu #991729 przez Karolincia
Popycham :)

9 lata 9 miesiąc temu #991734 przez syza24
Boska grzywka Hani :) zazdrościmy takich włosków bo u nas króciutkie i do tego blond więc wydają się jeszcze mniejsze :silly: ale jeszcze trochę i pewnie będzie bujna czuprynka i u nas :laugh:
Marcinek facet z krwi i kości :lol:
A my dziś mamy swoje święto równo rok temu o tej porze zobaczyłam dwie kreski na teście :woohoo: pamiętam jakby to było wczoraj :)
Co do przebijania uszu to ja właśnie robię rozeznanie w kręgu znajomych w związku z tym, że Li dostała takie maciutkie kolczyki no i my przed przebiciem chyba musimy udać się do pediatry bo Li ma rozszczep płatka usznego i jak wychodziliśmy ze szpitala to pediatra mówił, że przed przebiciem trzeba zobaczyć jak się to uszko rozwija :)
A taka Lili jest już duża i wiecznie uśmiechnięta B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #991751 przez Karolincia
Syza - Piękna Li !!!:) Faktycznie już taka duża się wydaje :) Śliczna jest :) :) Ojjto wszystkiego najlepszego z okazji święta :D Kurde jak ja bym chciała przeżyć tą pierwszą ciążę jeszcze raz :) :) Ehhh....U mnie za troszkę więcej niż miesiąc święto :)
Dobrze wiedzieć z a propo uszka :) :)

9 lata 9 miesiąc temu #991767 przez malina219
Syza śliczna Lili! :) Ile wazy? :kiss: Moja Kalina tez dostała piękne kolczyki na chrzciny i juz sobie je wyobrażam w jej uszkach :) ale poczekamy jeszcze. Juz niedługo Twoja Lili tez będzie miała bujna czuprynę! :kiss:

9 lata 9 miesiąc temu #991833 przez syza24
Malina nie wiem ile teraz waży zobaczymy dopiero na szczepieniu ale czuje już jak ja nosze ze zrobiła sie ciezka no i ubranka już 62 wszystkie pożegnałyśmy teraz te wieksze 68 i 74 :cheer: no i wszyscy mówią że wyglada na 5 miesiecy :laugh: no i z kazdym gada oczywiscie po swojemu (aaaauuuu) i puszcza bąki buzią albo bańki :laugh: pocieszna jest :blush:

9 lata 9 miesiąc temu #991998 przez *Beata*
Karolincia - córeczka śliczniutka :) Też jest z niej trochę taka pyzunia :) Słodka :) A jakie ma duże oczka... Ile waży?

Syza - jaka Li już jest duża :) Śliczna dziewczynka, mała śmieszka :) rosną te nasze marcowe dzieciaczki :) U nas jest podobnie z tym, że każdy kto widzi Hanię to mówi, że jak na prawie 4 miesiące to jest duża i wygląda już jak na pół roku... A co do włosków to się nie przejmuj...jeszcze trochę i też urosną, będziesz robić jej kucyki :)

9 lata 9 miesiąc temu #992025 przez Alesandra
Jejku my zakładamy 62 i są jeszcze ze duze. u nas mówią ze Alunia na 2 msce wygląda :(
A jutro jadę na zakupy do galerii., już dawno małej nic nie kupowałam.
DZiewczyny za jakis czas czeka nas rozsrozszerzenie diety maluszkom. Co sądzicie o BLW?

9 lata 9 miesiąc temu #992030 przez malina219
Aleksandra my mamy 62 juz dobre :woohoo: Co do blw to super bardzo mi się podoba :) ostatnio sporo czytałam :) dziecisawazne.pl/wczesne-samodzielne-jed...niemowlat-czyli-blw/ np tu :)
Ja mam narazie dość zakupów dla Kaliny... :cheer: Ale nie potrafię sie powstrzymać. :angry:

9 lata 9 miesiąc temu #992036 przez *Beata*
Aleksandra nie martw się, przyjdzie taki czas, że Alusia wszystkich dogoni :) Widocznie taka jej uroda :) Ważne, że przybiera na wadze i jest zdrowa, a czy mniejsza czy większa to i tak kiedyś się zmieni... :) Co do rozszerzania diety to jeszcze się zastanawiam kiedy wprowadzać nowości...

9 lata 9 miesiąc temu #992053 przez Alesandra
wiem dziewczyny, najważniejsze że przybiera ale mam już powyżej głowy jak nas zaczepiają na przykład na miescie albou lekarza i dziwią się że moje dziecko ma 4miesiące. ona od początku jest poniżej trzeciego centyla.
Syza moja Alusia też jest łysolek:)
Ja słyszałam że dzieci na mm dostają posiłki już po 4 msc życiaco dlamnie jest głupotą
Malina ja zamówiłam książke BLW i będę czytać. nam do rozszerzania troszkę zostało. bo chce zacząć jak mała będzie siedziała. ale ogólnie podoba mi sięidea wspólnych posiłków ... jakośmnie słoiczki nie przekonują

9 lata 9 miesiąc temu #992063 przez malina219
Aleksandra nie przejmuj sie ja ostatnio bylam z Kalina na zakupach a jakaś kobieta podchodzi i mówi ile on (!) - a byla w sukience i opasce :woohoo: - ma? Dwa miesiące? A ja mowie nie prawie cztery na to ona to pani go karmi? Hahahaha. Ludzie sa bezczelni. Moja Kalina tez jest mala chociaż na zdjęciach wygląda na kluske, ale nie przejmuje sie tym bo przybiera prawidłowo :kiss: Koniecznie daj znac jak ksiazka Ci przyjdzie czy fajna to tez zamówię :) My tez będziemy raczej czekać do momentu aż usiądzie - chyba, ze się jej spieszyc nie będzie :P

9 lata 9 miesiąc temu #992070 przez syza24
Ja polecam książkę Bobas Lubi Wybór jest świetna mam i właśnie kończę będę chciała w taki sposób wprowadzać pokarmy stałe tylko nie wiem na ile mi nerwusowi starczy sił na to rozrzucane jedzenie ale z drugiej strony czego nie robi się dla dzieci :) a tym bardziej jeśli w grę wchodzą zdrowe nawyki żywieniowe B) już nie modę się doczekać kiedy zaczniemy się bawić w jedzenie :woohoo:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia