BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 8 miesiąc temu #993177 przez syza24
Karolincia, Aleksandra moja Li też miała taki bodziak 62 i już od miesiąca leży spakowany bo za mały :evil:
my dzisiaj byliśmy na zakupach i w końcu udało nam się kupić foteliki dla małej do samochodu. Musieliśmy kupić dwa bo żeby nie przekładać z auta do auta :( tylko jeden tańszy ale również z atestami i testami a drugi który więcej używany to już konkretny o takie czarodziej.eu/pl/fotelik-samochodowy-bes...safe-izi-plus-0-25kg i drugi taki który bedzie używany sporadycznie allegro.pl/fotelik-espiro-delta-2015-now...sty-i5192078108.html
no i oczywiscie jak zobaczyłam zabawki fishera to musiałam coś kupic :evil:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 8 miesiąc temu #993178 przez syza24
i zastanawiam sie kiedy piersi sie na tyle wy normują ze nie trzeba będzie używać wkładek bo mam ich już dość :evil: :whistle:

9 lata 8 miesiąc temu #993182 przez Karolincia
Alesandra hehe moja to Pyzulka lubi jeść :)
Jejku 52 lata i urodzić dziecko ?? Bleee...

Nesqa pewnie co kobieta to inna opinia. Ja już nie karmię piersią Lila jest na mm nutramigenie :)

9 lata 8 miesiąc temu #993203 przez Karola0303
My musimy kupic drugi fotelik do drugiego auta ale to jak kasa bydzie
Mam problem mala za cholerę w wózku nieche byc

9 lata 8 miesiąc temu #993259 przez malina219
Syza ja tez się zastanawiam jak to z tymi wkladkami będzie :evil: Marzy mi się noc bez stanika haha :) co przed ciaza zawsze tylko w staniku spalam :silly: Co fajnego z Fishera kupiłaś?

Kupiłam Kalinie pluszaka brokula z Ikei i lepiej trafić nie mogłam. Jest w nim zakochana. Oplata go nogami i gryzie :woohoo: A jest większy od niej! Zrobię zdjęcie i pokaze :P

Przerąbane dwa foteliki kupować :evil: Dobrze, ze ja będę musiała tylko jeden.

9 lata 8 miesiąc temu #993272 przez kristi*
Ja miałam zamiar kp małego przynajmniej do 1,5 roku, ale okaże się jak to będzie, bo ostatnio brak mi cierpliwości - jak małego trzeba karmić zaczyna się cyrk. ...

Syza co do tych wkładek też mam dość, a dzisiaj nocuję u mamy i właśnie dziś postanowiłam pospać bez stanika - niby lepszy 60 zł zapłaciłam za niego i już mi drut wyłazi :angry:

Marcinek od chrzestnej dostał wczoraj dwa pluszaki z pozytywką - jak zrobię zdjęcie to wrzucę.

9 lata 8 miesiąc temu #993273 przez kristi*
Ostatnio ma fazę - nóżka na nóżke :laugh:
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #993400 przez nesQa
52 lata i być w ciąży to hardcore :P ja mam ciocie, która miała bodajże 42 lata i już niestety korzystnie to na dziecko nie wpłynęło.

My póki co używamy nosidełka, jeszcze do fotelika daleko :p

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993438 przez syza24
Malina z fishera kupiłam stojak gimnastyczny i okazało się, że Li nie jest nim jak na razie zachwycona :evil:
nesQa co do fotelików to to mi też wystarczyło by nosidełko gdybyśmy mniej jeździły a tak to ciężko za każdym razem bawić się w podwójne zapinanie pasów no i fotelik który mamy nie spełnił naszych oczekiwań :(
Co do spanie bez stanika to mi zdarzyło się wymięknąć i spałam bez ale owinęłam się pieluchą no i skończyło się to zalaną pieluchą, pidżamą i całą resztą :laugh:
A co do zabawek to ulubioną zabawką mojego dziecia jest jak na razie pielucha, którą można gryźć i memlać bez końca :lol: :lol: :lol:

9 lata 8 miesiąc temu #993440 przez syza24

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993441 przez malina219
Syza nie mam pojecia co to stojak gimnastyczny zaraz popatrzę :laugh: Co do pieluchy to u nas to samo :woohoo: Hahaha właśnie dlatego nie ryzykuje, bo pewnie skonczylo by się u mnie tak samo i pościel byla by do przebrania :silly:

Nesqa piękna masz córeczkę, a jak mądrze patrzy! :woohoo: Dluga modelka sie wydaje :)

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu - 9 lata 8 miesiąc temu #993442 przez nesQa
syza, no tak zrozumiałe :cheer: ja prawa jazdy nie mam to nie mam z kim jeździć do 17-18 więc nas tylko autobusy interesują, dlatego nam fotelik nie jest potrzebny. raz na tydzień to wystarczy nosidełko :P

Malina, no oczy to fakt, ma takie ,,dorosłe" :D tutaj na forum to wszystkie dziewczynki śliczne, a nie zawsze się do zdarza :P ps. Super ten brokuł :D

moja Lili im większa tym bardziej lubi się bawić. codziennie jak wstanie ok 9 bawi się grzechotkami i gryzakami. przewraca się i też się nimi bawi. Później idzie na matę, która początkowo jej nie interesowała, a teraz inna bajka :D no i na koniec siada w bujaka i ogląda bajki. Mój tata ją nauczył :D Bierze ją do siebie, wkłada w bujak i włącza tv. Raz jej się zdarzyło zasnąć podczas oglądania. Myślałam, że coś jej się stało :laugh:

ale ulubiony jest króliczek. Bez niego ciężko zasnąć w dzień :P

Załączniki:

9 lata 8 miesiąc temu #993592 przez Alesandra
Anabella, Syza wie, że wy macie chusty do noszenia dzieciaczków, możecie mi jakąś polecić ?

9 lata 8 miesiąc temu #993639 przez syza24
Aleksandra ja mam elastyczna której w ogóle nie używam w czasie upałów bo są aż 3 warstwy na dziecku poleciłabym tkaną ale nie mam wiec nie wiem jaką :( pytaj Anabell

9 lata 8 miesiąc temu #993643 przez malina219
Syza ja tez nie używam elastyka teraz bo byśmy się zaparzyly z Kalina :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia